Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Sonda:
Czy ivf powinno być refundowane?
Co to jest ivf?
http://kobieta.wp.pl/kat,136796,title,Czy-in-vitro-powinno-byc-refundowane-Warszawiacy-odpowiedzieli,vid,17956687,wideo.html
Tepy narod wybral PiS a teraz tyle par bedzie skazanych na bezdzietnosc.
Szkoda slow...ludzie nie wiedza czym jest invitro ale sa przeciwni...kur....co za kraj!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 09:45
Kava lubi tę wiadomość
-
Mycha bo to poje...y kraj!!!! Nie sory kraj jest ok tylko ludzie w nim żyjący są jebnię..!!!! Ja to niemam słów na takie pierdzielenie!!!! Jak oglądam telewizję i widzę normalnie jak te pisoskie mordy śmieją mi się w twarz i zacierają ręce że się dobiora do ivf!!!!!
Moniaa, mycha28, Kava, Konwalia lubią tę wiadomość
-
powiem wam że większość młodego społeczeństwa zmieni swoje poglądy jak sami zaczną mieć problemy z płodnością... to tylko kwestia czasu.
I wiem ze tak nie powinnam mówić ale właśnie wszystkim tym przeciwnikom życzę duuużych problemów z poczęciem potomstwa!!!justa1234, agulas, mycha28, wiecznie, Anko:-), aszka, Lilou1984, Viki26, Kava lubią tę wiadomość
-
Monia podpisuje się pod twoja wypowiedzią.
A dla przykładu i zmiany myślenia na samej gorze-zyczylabym młodej Pani Dudzie takiej drogi do macierzyństwa jak moja:-)
Trudnej lecz uszlachetniajacej.
Mój mąż mówi ze nie rusza ivf. Ze mocno zmienia warunki ale nie zrobią zakazu, bo mogłoby to grozić pogorszeniem kontaktów z UE.
Choć PISuary z tym swoim zacofaniem mogą mieć i Unię w nosie -
Monia mam takie same mysli i zyczenia jak slucham takich wypowiedzi typu: po co" produkowac " nowe dzieci jak tyle jest w osodkach adopcyjnych, albo ze przeciez jest wspaniala metoda nprotechnologii!!
OK!! Ale nie kazda para moze spelniac wygorowane warunki osrodkow adopcyjnych zeby przyjac dziecko i nie sadze zeby metoda naprotechologii wyprodukowala miliony plemnikow u mojego meza u ktorego ich niewielka ilosc jest spowodowany choroba nowotwotworowa i choroba genetyczna miesni !!
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:powiem wam że większość młodego społeczeństwa zmieni swoje poglądy jak sami zaczną mieć problemy z płodnością... to tylko kwestia czasu.
I wiem ze tak nie powinnam mówić ale właśnie wszystkim tym przeciwnikom życzę duuużych problemów z poczęciem potomstwa!!! -
a mnie jeszcze zastanawia dlaczego Ci, którzy tak szczekają o adopcji (te ich teksty typu "jest tyle biednych dzieci w domach dziecka") jeszcze nie adoptowali żadnego dziecka.. Widać łatwo się tylko mówi i nakazuje innym!
Kava, justa1234, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
wiecznie wrote:a mnie jeszcze zastanawia dlaczego Ci, którzy tak szczekają o adopcji (te ich teksty typu "jest tyle biednych dzieci w domach dziecka") jeszcze nie adoptowali żadnego dziecka.. Widać łatwo się tylko mówi i nakazuje innym!
Dokladnie.
Kazdy madry z daleka dopoki problem go nie dotknie -
Mój m zawsze mi powtarza jak zaczynam się denerwować przez PiS "pamiętaj że mocherów co roku ubywa" wiem ze to wredne ale bardzo mnie to cieszy
Moniaa, Anko:-), Madzia82, Kava, pragnaca dzidziusia, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Od dziś jesteśmy w domku z moim księciem w domku
Jest cudowny i zakochałam się w nim po uszy nawet jego płacz mi nie przeszkadza
Teraz muszę Was jakoś nadrobić
Bo mam sentyment i będę do Was zaglądaćMoniaa, Anko:-), La-mia, Viki26, aszka, wiecznie, justa1234, pragnaca dzidziusia, mycha28, Konwalia, Madzia82, agulas, Kava, mia6 lubią tę wiadomość
-
La-mia wrote:Ja bym nawet powiedziała, ze mamuśki są tu pożądane (!), bo ja serio, zaczynam sie bać ze nie podołam nowej roli...
PSsssttt Witam sie w 6 miesiącu... jejku jak to już coraz poważniej brzmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:43
Viki26, justa1234, pragnaca dzidziusia, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Marta ale masz superowo że Twój książe jest już w domciu
ja też już powoli odliczam dni do wielkiego powitania swojej księżniczki kochanej
Monia gratuluję szóstego miesiącaten ciążowy czas szybko leci
Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
La-mia wrote:Ja bym nawet powiedziała, ze mamuśki są tu pożądane (!), bo ja serio, zaczynam sie bać ze nie podołam nowej roli...
Ja mamuska in vitrowa nigdzie się nie wybieram. Chce poznać nowe in vitratka.
pragnaca dzidziusia, Moniaa, mycha28, La-mia, justa1234, agulas, Kava, Madzia82, mia6 lubią tę wiadomość
-
Marta wszystkie zazdraszamy i życzymy Wam dużo zdrówka
!!
Ja przestałam czytać te głupoty pisz bo strasznie mnie to stresuje. Nie mam żadnych zarodków, małe szanse na ciążę naturalna a tu takie coś. Pocieszam się tym że będziemy jeździć najwyżej do Czech.. I będzie to nasza 2 słodka tajemnica
Dziewczyny kiedy poczulyscie 1 ruchy? U mnie 17 t 1 d i chyba nic. Oczywiście ja -Panikara już panikuje. Wizytę mam w czwartek i już mi się udziela stresik. Ostatnia wizytę miałam 4 tygodnie temuwieki!!!
Marta1986, Viki26 lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Marta wszystkie zazdraszamy i życzymy Wam dużo zdrówka
!!
Ja przestałam czytać te głupoty pisz bo strasznie mnie to stresuje. Nie mam żadnych zarodków, małe szanse na ciążę naturalna a tu takie coś. Pocieszam się tym że będziemy jeździć najwyżej do Czech.. I będzie to nasza 2 słodka tajemnica
Dziewczyny kiedy poczulyscie 1 ruchy? U mnie 17 t 1 d i chyba nic. Oczywiście ja -Panikara już panikuje. Wizytę mam w czwartek i już mi się udziela stresik. Ostatnia wizytę miałam 4 tygodnie temuwieki!!!
to było jak plumpanie i musniecie skrzydełkami motyla
pierworódki czują później no i też zależy gdzie usadowione jest łożysko bo jak na przedniej ścianie to te ruchy mogą być słabo wyczuwalne
agulas, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość