Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujemy cioteczki za miłe słowa
Jesteście kochane
Moniś czuję się super rana jeszcze czasami ciągnie ale to szwy jeszcze są to normalne..
Anko bo to jest prawdziwy aniołek płaczę tylko jak mu mocno jeść się chcejusta1234, agulas, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Dziękujemy cioteczki za miłe słowa
Jesteście kochane
Moniś czuję się super rana jeszcze czasami ciągnie ale to szwy jeszcze są to normalne..
Anko bo to jest prawdziwy aniołek płaczę tylko jak mu mocno jeść się chce -
Marta1986 wrote:justa tak oczywiście miałam na początku problem bo po co cc go dokarmiali jak dochodziłam do siebie ale nie poddałam się i ciągnie cyca jak trzeba
mi też się marzy poczuć usteczka Zosieńki na mojej piersi
to musi być wspaniałe uczucie,prawda
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Dziewczyny siedziałam z godzinę na komputerze wstałam a po mnie taka mokra plama może 8 n 8cm na kanapie. Jakby resztka luteiny w środku tej mokrej plamy i zastanawiam się czy to tylko luteina ze służę czy może wody. Kurwa nienawidzę panikować, nie wiem czy jest sens gdzieś jechać do lekarza? Czy obserwować się dalej?
Bo co rano mam uczucie mokrego po luteine ale zwykle przy siusiu to podcieram, a teraz mogło tak sobie wyplynac? -
justa1234 wrote:Jeju to superowo że cyculkiem
Jedna kumpela wyła przy karmieniu, jedna wynalazła jakąś super maść, wg innych da się przeżyć. Prawie wszystkie krwawiły. Ale ja też się nie mogę w sumie doczekać
-
Anko:-) wrote:Dziewczyny siedziałam z godzinę na komputerze wstałam a po mnie taka mokra plama może 8 n 8cm na kanapie. Jakby resztka luteiny w środku tej mokrej plamy i zastanawiam się czy to tylko luteina ze służę czy może wody. Kurwa nienawidzę panikować, nie wiem czy jest sens gdzieś jechać do lekarza? Czy obserwować się dalej?
Bo co rano mam uczucie mokrego po luteine ale zwykle przy siusiu to podcieram, a teraz mogło tak sobie wyplynac?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Dziewczyny jak to jest z położeniem dziecka a porodem?
U mnie na połówkowych w 20tc mały leży poprzecznie to się jeszcze przekręci główka w dół czy od razu oznacza to że cc?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
justa1234 wrote:Jeju to superowo że cyculkiem
kupiłam już tak na zaś silikonowe osłonki na sutki, nie wiem czy i kiedy będę korzystać, ale mam. Sadzę że dopiero jak synek będzie miał ząbki to wtedy będzie co chronić ;p
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Dziewczyny jak to jest z położeniem dziecka a porodem?
U mnie na połówkowych w 20tc mały leży poprzecznie to się jeszcze przekręci główka w dół czy od razu oznacza to że cc?u mnie chyba że dwa lub trzy razy Tańczyła
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny jak to jest z położeniem dziecka a porodem?
U mnie na połówkowych w 20tc mały leży poprzecznie to się jeszcze przekręci główka w dół czy od razu oznacza to że cc?justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFistaszek wrote:Ale piekny bobas
Super patrzy sie na dzieciaki juz po drugiej stronie brzucha
Achhhhhhhhh
A ja mam jakis spdek nastroju. Wczoraj pobolewal mnie brzuch, choc wiem, ze wszytsko ok, bo w sobote byla wizyta to i tak psycha plata mi figle.
Chlopcy tak sie skrecaja, ze ciezko okolwiek zmierzyc, za to wkladaja nogi gdzie popadnie np w pachwine i matka sie dziwi, ze boli.Byleby do przodu, ale nie lubie takich dniU mnie tez spadek bo dzis zaliczyłam 2 rzygi...
agulas lubi tę wiadomość
-
Witajcie w klubie!!! Ja się dziś zwalnialam z angielskiego, bo mdłości masakra a w głowie helikopter... Do pakietu dołączyła zgaga
I to tak nagle.
A tak jestem spanikowana przed czwartkowa wizyta, że śnił mi się w nocy mój lekarz i powiedział, że kolejne zwolnienie da mi dopiero od 4 styczniajusta1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Witajcie w klubie!!! Ja się dziś zwalnialam z angielskiego, bo mdłości masakra a w głowie helikopter... Do pakietu dołączyła zgaga
I to tak nagle.
A tak jestem spanikowana przed czwartkowa wizyta, że śnił mi się w nocy mój lekarz i powiedział, że kolejne zwolnienie da mi dopiero od 4 styczniaagulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Juta a Ty jak tam? Czytałam ze tez srednio sie czujesz, ale jak z oczekiwaniem na wyjscie Zosi?
wiesz taka jestem bezsilna i tylko bym leżała,w sumie sama niewiem czu też bym ciągle leżała bo od leżenie też gnaty mnie bolą, no w sumie narzekam jak przysłowiową baba w ciąży
ale dam radę choćby niewiem co ale dam radę
jak pomyślę że jutro na monitorku zobaczę swoje szczęście to od razu mi lepiej
mi się wydaje że człowiek przez tą pogodę jest też taki nijaki.
Viki26, aszka lubią tę wiadomość