Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha powodzonka na podglądanku ;-)

Fistaszek łącze się z tobą w bólu, moja królewna za to lubi mnie uciskac na przepone i matka ledwo dycha, sapię jak stary parowóz :-( do tego na dworze leje jak cholerka :-( ale masz rację aby do przodu ;-)

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy cioteczki za miłe słowa :) Jesteście kochane <3

Moniś czuję się super rana jeszcze czasami ciągnie ale to szwy jeszcze są to normalne..

Anko bo to jest prawdziwy aniołek płaczę tylko jak mu mocno jeść się chce :)

justa1234, agulas, mycha28 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Dziękujemy cioteczki za miłe słowa :) Jesteście kochane <3

Moniś czuję się super rana jeszcze czasami ciągnie ale to szwy jeszcze są to normalne..

Anko bo to jest prawdziwy aniołek płaczę tylko jak mu mocno jeść się chce :)
    A cyculkiem karmisz? :-)

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa tak oczywiście miałam na początku problem bo po co cc go dokarmiali jak dochodziłam do siebie ale nie poddałam się i ciągnie cyca jak trzeba :)

justa1234, Moniaa, mycha28 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek a ile ważą Twoje maluszki ???:):) jesteś dwa tygodnie przede mną :) bo ja 24 tyd 3 dni
    Jak się ogólnie czujesz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:37

Mała Mi
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    justa tak oczywiście miałam na początku problem bo po co cc go dokarmiali jak dochodziłam do siebie ale nie poddałam się i ciągnie cyca jak trzeba :)
    Jeju to superowo że cyculkiem :-D mi też się marzy poczuć usteczka Zosieńki na mojej piersi <3 <3 to musi być wspaniałe uczucie,prawda :-D <3

Marta1986 lubi tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Dziewczyny siedziałam z godzinę na komputerze wstałam a po mnie taka mokra plama może 8 n 8cm na kanapie. Jakby resztka luteiny w środku tej mokrej plamy i zastanawiam się czy to tylko luteina ze służę czy może wody. Kurwa nienawidzę panikować, nie wiem czy jest sens gdzieś jechać do lekarza? Czy obserwować się dalej?
    Bo co rano mam uczucie mokrego po luteine ale zwykle przy siusiu to podcieram, a teraz mogło tak sobie wyplynac?
    Ja po Utrogestanie plyne ciagne, wymieniam w kolko wkladki, ktore pomagaja tylko troche.

• szałwia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta piękny maluch :-)

Marta1986 lubi tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Jeju to superowo że cyculkiem :-D mi też się marzy poczuć usteczka Zosieńki na mojej piersi <3 <3 to musi być wspaniałe uczucie,prawda :-D <3
    Podobno boli jak cholera zwłaszcza na początku ;-) Jedna kumpela wyła przy karmieniu, jedna wynalazła jakąś super maść, wg innych da się przeżyć. Prawie wszystkie krwawiły. Ale ja też się nie mogę w sumie doczekać :-)

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staraczki jesteśmy w stanie znieść wszystko dla swojego kochanego szczęścia <3 :-D

pragnaca dzidziusia, mycha28 lubią tę wiadomość

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Dziewczyny siedziałam z godzinę na komputerze wstałam a po mnie taka mokra plama może 8 n 8cm na kanapie. Jakby resztka luteiny w środku tej mokrej plamy i zastanawiam się czy to tylko luteina ze służę czy może wody. Kurwa nienawidzę panikować, nie wiem czy jest sens gdzieś jechać do lekarza? Czy obserwować się dalej?
    Bo co rano mam uczucie mokrego po luteine ale zwykle przy siusiu to podcieram, a teraz mogło tak sobie wyplynac?
    Anko mi położna mówiła że albo woda chluśnie, albo gdzieś z góry jeśli zacznie się sączyć to ciagle będzie sie miało mokre majtki. U Ciebie to coś jednoraowego, prawda?

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z położeniem dziecka a porodem?
    U mnie na połówkowych w 20tc mały leży poprzecznie to się jeszcze przekręci główka w dół czy od razu oznacza to że cc?

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Ja też nie mogę się doczekać, to taki słodki intymny kontakt :) kupiłam już tak na zaś silikonowe osłonki na sutki, nie wiem czy i kiedy będę korzystać, ale mam. Sadzę że dopiero jak synek będzie miał ząbki to wtedy będzie co chronić ;p

justa1234, aszka lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    U mnie na połówkowych w 20tc mały leży poprzecznie to się jeszcze przekręci główka w dół czy od razu oznacza to że cc?
    Kochana jeszcze się może kilka razy przekręcić ;-) u mnie chyba że dwa lub trzy razy Tańczyła :-D

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    moze sie przekrecic.

justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek wrote:
    Ale piekny bobas :-) Super patrzy sie na dzieciaki juz po drugiej stronie brzucha :-) Achhhhhhhhh
    A ja mam jakis spdek nastroju. Wczoraj pobolewal mnie brzuch, choc wiem, ze wszytsko ok, bo w sobote byla wizyta to i tak psycha plata mi figle.
    Chlopcy tak sie skrecaja, ze ciezko okolwiek zmierzyc, za to wkladaja nogi gdzie popadnie np w pachwine i matka sie dziwi, ze boli.Byleby do przodu, ale nie lubie takich dni
    wiesz są takie dziewczyny co nic nie boli to sobie moga życ :) U mnie tez spadek bo dzis zaliczyłam 2 rzygi...

agulas lubi tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w klubie!!! Ja się dziś zwalnialam z angielskiego, bo mdłości masakra a w głowie helikopter... Do pakietu dołączyła zgaga :D I to tak nagle.
    A tak jestem spanikowana przed czwartkowa wizyta, że śnił mi się w nocy mój lekarz i powiedział, że kolejne zwolnienie da mi dopiero od 4 stycznia :D

justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Witajcie w klubie!!! Ja się dziś zwalnialam z angielskiego, bo mdłości masakra a w głowie helikopter... Do pakietu dołączyła zgaga :D I to tak nagle.
    A tak jestem spanikowana przed czwartkowa wizyta, że śnił mi się w nocy mój lekarz i powiedział, że kolejne zwolnienie da mi dopiero od 4 stycznia :D
    agulas łaczmy sie...Bedzie dobrze na wizycie jeszcze powiesz ze masz mdłosci to spokojnie dostaniesz l4 :D

agulas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa a Ty jak tam? Czytałam ze tez srednio sie czujesz, ale jak z oczekiwaniem na wyjscie Zosi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:12

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Juta a Ty jak tam? Czytałam ze tez srednio sie czujesz, ale jak z oczekiwaniem na wyjscie Zosi?
    Eh jakoś żyję jak falki z olejem :-P wiesz taka jestem bezsilna i tylko bym leżała,w sumie sama niewiem czu też bym ciągle leżała bo od leżenie też gnaty mnie bolą, no w sumie narzekam jak przysłowiową baba w ciąży :-D ale dam radę choćby niewiem co ale dam radę :-D jak pomyślę że jutro na monitorku zobaczę swoje szczęście to od razu mi lepiej <3 :-D mi się wydaje że człowiek przez tą pogodę jest też taki nijaki.

Viki26, aszka lubią tę wiadomość

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ