Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta śliczny maluszek, taki papulaty, tylko całować i całować
Mam do Ciebie pytanie o cc ? Miałaś wskazania czy sama się zdecydowałaś, no i jak w ogóle zniosłaś czas po zabiegu ? Faktycznie jest tak źle jak wszyscy mówią ? Wiem że to kwestia indywidualna, no i progu bólu jaki kobieta ma ale z racji tego że już to przeszłaś pytam
Marta1986 lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
A ja dziewczynki rozpoczęłam dzisiejszy dzionek od krzywej cukrowej...
Ehhh pyszotki... mogę taką pić bez problemu. Wcisnęłam trochę cytrynki i weszło jak po maśle. Bałam się tych 2h spędzonych przy labie, ale wzięłam książkę ze sobą i szybko zeszło. Tylko czasami ludzie sie dziwnie patrzyli na mnie kiedy uśmiechałam się pod nosem...
Co do tych poranionych sutków, ja myślę że duże znaczenie ma nawilżanie cycków jeszcze w czasie ciąży... Teraz kiedy to regularnie smalcuję się tym olejem kokosowym zwróciłam uwagę że skóra sutek stała się zupełnie inna! Jest zdecydowanie bardziej elastyczna i nie jest absolutnie przesuszona!!
I kolejną rzeczą jest to aby położna juz w szpitalu poinstruowała jak ten cycek podac dziecku... bo jak załapie na początku tak będzie później ciągało. A jak załapie źle to cały czas może tylko nas tarmosić i tyle...Viki26, mycha28, aszka lubią tę wiadomość
-
Tak Pani z labu wcześniej zapytałam jak z tą krzywą jest. A że u mnie przy lekarzu rodzinnym i ginie jest tylko punkt pobrań to chciałam się zapytać co i jak.
Pani powiedziała że bez problemu można wcisnąć cytrynkę, więc miałam ze sobą całą ale przekrojoną na pół, bo to nie restauracja żeby mi noże pożyczaliWycisnęłam jedną połówkę, ale też nie tak do końca. Drugą se zostawiłam jakby w smaku była awaria. Pani te 75g rozpuściła w takim zwykłym kubeczku. A ja za jednym razem, bez smakowanie się i zbędnego rozczulania się nad tym to wszystko wypiłam. Jednym słowem szybka akcja
mycha28, Viki26, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Wpadam na szybko po wizycie
. Mamy dziewczynkę
. Niestety morfologia mi cos słaba wyszła i musze brac żelazo 2 razy dziennie. Poza tym u malutkiej lekarz zobaczył chyba cos nie tak z miedniczkami nerkowymi
i na kolejnej wizycie mamy miec je kolejny raz mierzone zeby sprawdzic czy nie rosną
. Boziu niech wszystko będzie dobrze..
roletka lubi tę wiadomość
-
Wiecznie gratuluje dziewczynki
mam nadzieje ze na nastepnym badaniu wszystko bedzie dobrze.
Fistaszek duze juz te Twoje chlopy
U nas po wizycie wszystko bardzo dobrze. Chlopaki rosna jeden wazy 470 drugi 590 gram
Jeden pokazal nam buzke a drugi odwrocil sie pleckami i mial starych gdzies
Szyjka wysoko 4,56 cm takze ok. Morfologie mam dobra ale dr kazala brac dodatkowo zelazo.
No i na nastepna wizyte 3.12 mam zrobic krzywa cukrzycowa. Mam nadzieje ze uda sie z cytrynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:15
aszka, justa1234, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wydaje mi się, że te wasze maluszki to takie duże są. Jutro idę na wizyte, to dopytam ile waży moja dzidzia.
I odebrałam wynik wymazu. Znowu wyszła bakteria. Tego dziadostwa to chyba nigdy się nie pozbędę.
Marta ślicznego synka masz.Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Nooo i jeszcze mamusi przybylo od ostatniej wizyty miesiac temu 3,5 kg
Na poczatku 2 kg ubylo czyli wychodzi ze jakies 5, 5 kg jestesmy na plusie. Oby doszlo tylko drugie tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:48
-
nick nieaktualnyDziewczyny za glukoze &&, ja to juz mam za soba, całe szczescie. ZLe nie było ale do 24 brało mnie na wymioty.
Wiecznie a moze skonsultuj u innego gina na wszelki wypadek...
Moja tez juz wazy ponad kg
Justa ale juz blizej rozwiazania, ja to mam tak samo, tu tak tam boli itd. Lekarz mnie pocieszaze to normalne ale wiadomo co tam facet moze wiedziec jak sie czujemy
Aby do terminu i za szczesliwe rozwiazanie &&.
mycha28, Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:A ja dziewczynki rozpoczęłam dzisiejszy dzionek od krzywej cukrowej...
Ehhh pyszotki... mogę taką pić bez problemu. Wcisnęłam trochę cytrynki i weszło jak po maśle. Bałam się tych 2h spędzonych przy labie, ale wzięłam książkę ze sobą i szybko zeszło. Tylko czasami ludzie sie dziwnie patrzyli na mnie kiedy uśmiechałam się pod nosem...
-
wiecznie wrote:Wpadam na szybko po wizycie
. Mamy dziewczynkę
. Niestety morfologia mi cos słaba wyszła i musze brac żelazo 2 razy dziennie. Poza tym u malutkiej lekarz zobaczył chyba cos nie tak z miedniczkami nerkowymi
i na kolejnej wizycie mamy miec je kolejny raz mierzone zeby sprawdzic czy nie rosną
. Boziu niech wszystko będzie dobrze..
i trzymam kciuczki żeby wszystko okazało się w porządku.
wiecznie lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Wiecznie gratuluje dziewczynki
mam nadzieje ze na nastepnym badaniu wszystko bedzie dobrze.
Fistaszek duze juz te Twoje chlopy
U nas po wizycie wszystko bardzo dobrze. Chlopaki rosna jeden wazy 470 drugi 590 gram
Jeden pokazal nam buzke a drugi odwrocil sie pleckami i mial starych gdzies
Szyjka wysoko 4,56 cm takze ok. Morfologie mam dobra ale dr kazala brac dodatkowo zelazo.
No i na nastepna wizyte 3.12 mam zrobic krzywa cukrzycowa. Mam nadzieje ze uda sie z cytrynkamycha28 lubi tę wiadomość