Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mycha28 wrote:Nooo i jeszcze mamusi przybylo od ostatniej wizyty miesiac temu 3,5 kg
Na poczatku 2 kg ubylo czyli wychodzi ze jakies 5, 5 kg jestesmy na plusie. Oby doszlo tylko drugie tylemycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Dziewczyny za glukoze &&, ja to juz mam za soba, całe szczescie. ZLe nie było ale do 24 brało mnie na wymioty.
Wiecznie a moze skonsultuj u innego gina na wszelki wypadek...
Moja tez juz wazy ponad kg
Justa ale juz blizej rozwiazania, ja to mam tak samo, tu tak tam boli itd. Lekarz mnie pocieszaze to normalne ale wiadomo co tam facet moze wiedziec jak sie czujemy
Aby do terminu i za szczesliwe rozwiazanie &&.
on taki wariat pozytywny jest i zawsze coś palnie śmiesznego
aszka lubi tę wiadomość
-
No i nie jade dzis na glukoze. Od wczoraj wieczór mam straszny ból chwilę w lewej pachwinie a od g.19 w prawej
teraz jestem po 3 kubkach wody, 2 jabłkach i czekam na akcje w wc, nie wiem czy to nie jakiś zastój w jelitach od zaparcia, nigdy tak nie mialam ;( siedząc jest w miarę ok, ale jak wstanę to mnie zgina w pół.
Mialyscie kiedys taki ból?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:No i nie jade dzis na glukoze. Od wczoraj wieczór mam straszny ból chwilę w lewej pachwinie a od g.19 w prawej
teraz jestem po 3 kubkach wody, 2 jabłkach i czekam na akcje w wc, nie wiem czy to nie jakiś zastój w jelitach od zaparcia, nigdy tak nie mialam ;( siedząc jest w miarę ok, ale jak wstanę to mnie zgina w pół.
Mialyscie kiedys taki ból?Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Anko mi sie nie chce typowo do wc, a do apteki póki co się nie doczłapię.
Aszka a często tak masz? od czego sa te nerwo bóle u Ciebie? póki co wziełam no-spe. -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:ja mam chyba ogolnie wszystkie objawy w ciazy jakie mozna miec. Mi lekarz mowi ze to sa nerwobole m.in ze wiezadła sie rozciagaja i ze wzgledu na zwiekszone zapotrzebowanie magnezu, chociaz go biore. U mnie to jest tak ze bol jest w pachwinach i idzie np. do nogi, ale nie zawsze, czasami mam tylko w pachwinach albo w samej nodze, a czasami to sie nakłada razem. Akurat takie bole to mam od 25 tyg.2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
Justys a u ciebie na porod się zbiera?
Zaczelas jakieś dłuższe spacery, ćwiczenia z piłką lub współżycie czy nie jesteś fanką takiego przygotowania ciała do porodu?
Bo każdy ma inną wizję wiec pytam. Ja od przyszłego piątku piłka, spacery, seks, masaż ciała intensywniejszy niż te 3 min które nakladalam dotychczas krem...Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Wiecznie a moze skonsultuj u innego gina na wszelki wypadek...
Moniaa wrote:Wiecznie czy u małej masz uwidocznione pielektazje i czy jest okreslona ich wielkość?aszka lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Justys a u ciebie na porod się zbiera?
Zaczelas jakieś dłuższe spacery, ćwiczenia z piłką lub współżycie czy nie jesteś fanką takiego przygotowania ciała do porodu?
Bo każdy ma inną wizję wiec pytam. Ja od przyszłego piątku piłka, spacery, seks, masaż ciała intensywniejszy niż te 3 min które nakladalam dotychczas krem...dziś mam wizyte więc może coś doktorek powie jak się sprawy mają
a co metod szybszego porodu to narazie wdrożylam masaż piersi i będę mocno upierala się przy seksie
stary się boi że coś Zośce zrobi albo że zacznę w trakcie rodzic hihihi wariat jeden
piłkę też mam tylko trzeba napąpować i jazda
A co do zaparć to ja też używam czopkow glicerynowych
A np.na zgagę pomaga mi mleko zimneagulas, Viki26, aszka lubią tę wiadomość