Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaśta159 mnie raz tak też ukłuło mocno i wieczorem poszła krew tak że cała wkładkę miałam mokrą. Jak czekalam na IP bolał mnie bardzo brzuch. Ale skończyło się dobrze i okazało się że krwiak pękł. U ciebie tez będzie dobrze.
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Po usg jakims cudem pecherzyk jeszcze jest, urosl. Zostaje w szpitalu, ok 19 mam kolejne badanie byc moze. Dalej krwawie. Nie wiadomo skad. Boze, czemu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia jak nie widać przyczyny krwawienia to pewnie jakieś naczynka ci pękają, w ciazy macica, szyjka pochwa wszystko jest bardziej ukrwione , zobacz jak maluch się dzielnie trzyma ja widzę że ob ma konkretny cel zaplakac na porodowce za 8 m-cy
Pragnaca w szpitalu jak dziewczyna brała magnez i pytała czy 3x1 to nie za dużo to jej powiedzieli ze nie i ze magnez ciężko przedawkować bo mało się go wchłania, mi lekarz zalecił magnez z Wit b6 bo się niby lepiej magnez wchłania czy cośpragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
A i jak tylko trafiłam z krwawieniem do szpitala to od razu lekarka poza dupkiem kazała mi brać magnez na wszelki wypadek
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę 3x1 moje mają 100mg magnezu w kapsolce ale wcześniej miałam takie które miały tylko 50mg w jednej tabletce to brałam 3x2
-
nick nieaktualny
-
Moje krwawienia też były z naczynek a leciało że mnie jak z kranu, strzępy to pewnie z poprzednich chociaż nie wątpię że pewnie wolałabyś żeby się skończyło teraz jeśli ma się skończyć niż jeździć co chwile do szpitala i dostawać zawału przy każdym skurczu
-
pragnaca dzidziusia wrote:Kochane czy moge na zwlasba reke brac magnez na te bole I twardnienie? Tutaj w UK tego nie praktykuja I lekarz spojrzal na mnie jak na wariatke jak zapytalam. Co Myslicie? Jaka dawka jest bespieczna I jaki magnez wybrac?
pragnaca dzidziusia, Pola7 lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
sylwiaśta159 wrote:Ale ja krwawie ze skrzepami kochana i to na tyle, ze musialaby mi peknac porzadna zyla a nie naczynko... spokojnie, te 4 wczesniejsze krwawienia przygotowaly mnie na to.
Spokojnie.pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Sylwia no to trzymamy dalej kciuki:-*!
Musi być dobrze!
A ja dziś po seksie miałam trochę skurczy, z 2 h, teraz tez miałam z 2h ale minęły.
A więc myślę że seks to sposób na mnie. Dodatkowo herbata z liści malin 3 dzień.....
Oby ruszyło......Kava, roletka, pragnaca dzidziusia, Idgie, Astra, Madzia82, kmb, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Sylwia no to trzymamy dalej kciuki:-*!
Musi być dobrze!
A ja dziś po seksie miałam trochę skurczy, z 2 h, teraz tez miałam z 2h ale minęły.
A więc myślę że seks to sposób na mnie. Dodatkowo herbata z liści malin 3 dzień.....
Oby ruszyło......
A ja myślałam sobie, ze może zrobisz nam niespodziankę i odezwiesz się dopiero jutro wklejając zdjęcie Córeczki
No to czekamy..pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość