Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale gnida. Chyba faktycznie lepiej dac sobie z nim spokoj.
Zmien zamki, zanim wroci z kochanica.
Trzymaj sie dzielnie. Zycze spokojnego szpitalowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 00:07
mia6 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Ciekawe gdzie teraz szczur się ukrywa z kochanicą. Pewnie u kochającej mamuni. I do tego jaki dżentelmen: wyprowadzał się potajemnie, a jak sprawa się wysypała to już nie przebiera w środkach, byle zgnębić i zgnoić. Buc i gnida!!!!
Eliz tylko się nie poddawaj, bo jemu tylko o to chodzi, żebyś ustąpiła. Walcz o dzidzię o siebie o Wasz dobrobyt! Nie pozwól tej szui i jego kochanicy być górą. Wrrrrrrrrrsylwiaśta159, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
-
Nie, poprostu nie wytrzymam. Wprowadzi się gniada?! Eliz, jak tylko wrócisz to zmiana zamków o ile teść Ci dziś nie zmienił. Prawnik. O pozwie już zdecydowałaś, więc trzymaj się tej decyzji. Oprócz tego spakuj i wywiez do rodziców czy przyjaciółki połowę pościeli, firan, sztućców, garnków, naczyń itp. Musisz być przygotowana na to, że będzie Ci chciał zgotowac piekielko, żebyś się wyniosła. Musisz mieć w razie czego z czym i to lepiej przygotować za wczasu. Nie mieszkanie, nie kasa jest teraz najważniejsza. Wiesz o tym, że pod serduchem masz miłość swojego życia. Za swoją pensje i alimenty od niego chyba będziesz w stanie wynająć malutka kawalerkę w razie W? Bo, spłata połowy kredytu (jakby laskawca swoją połowę oplacal), opłaty bieżące i życie to za dużo na jedną babska pensje - trzeba spojrzeć realnie. Mieszkanie się sprzeda za jakiś czas, bo wątpię, żeby któreś z Was było w stanie spłacić to drugie... Jakby rzeczywiście miał taki plan to w obecnej sytuacji lepiej chyba się wynieść niż doprowadzać do sytuacji takiej jak dziś. Choćbys musiała wrócić do swojego starego pokoju u rodziców. A rozwód z jego winy masz jak w banku w tej sytuacji.
Aż spać nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 05:01
Kava, mia6 lubią tę wiadomość
-
Anatolka ma rację podpisuje siendoczekac tym, tylko rób zdjęcia, to co macie w domu, co bierzesz bo jak przyjdzie co do czego to się okaże że tego nie było i on nie będzie chciał tego wliczyc w majątek a po co dokładać nerwów o dupstwa, prawo jest po twojej stronie choć wiem że wolałabyś mieć po niej męża
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ingie ja kupiłam mój rozmiar i jest ok. Panel jest pojemny więc moich brzuchow to 2 by się zmiescilo. Ale zadowolona jestem, że od 5 miesiąca zaczęłam nosić biustonosz do karmienia take ładne wybierałam usztywniane. I któregoś dnia założyłam normalny ( specjalnie kupiłam) , żałowałam po godzinie.
Idgie lubi tę wiadomość
-
Eliz, z doświadczenia tylko powiem, nie daj sie namówić na rozwód bez orzekania o winie !
Wiadomo, jest szybciej, bez prania brudów itp, ale odzyskać co swoje jest bardzo trudno, zwłaszcza w sytuacji, gdybys to Ty miała sie wyprowadzić!
W razie pytań pisz śmiało - rozwiodłam sie 2 lata temu, wiec w razie czego postaram sie pomoc.
Ściskam Cie mocno i życzę duzo siły!Kava, mia6 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
H & m ma ograniczoną ilość ciuchów, spodnie jeansowe i dla mnie źle uszyte. Kupiłam jedne i zwróciłam bo panel był tak że lekki jak rajstopy a z kolei w łono mnie cisnęło przy guziku (zamek opiera sie akurat tam) co przy ciąży problemowej nie jest dopuszczalne. Później na bazarze udało mi się dostać dresówki i świetne.
Kmb to Ty chudzinka jesteś u mnie już +20 kg wiec akurat spodnie 2 x większe jak najbardziej sie przydająIdgie, aszka, mia6, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Eliz to się mąż nie popisał, brak mi słów. Składaj pozew o rozwód nie ma na co czekać. Oby sytuacja w szpitalu unormowała Ci ciśnienie i żebyś się jak najmniej denerwowała, co przy takiej sytuacji mało realne ale musisz być silna dla malucha. Każda z nas chyba miała różne przeżycia, u mnie były też różnie się zachowywał i podobny numer wykręcił, ciężko to przeżyłam ale co nie zabije to wzmocni.
-
basiurka wrote:H & m ma ograniczoną ilość ciuchów, spodnie jeansowe...
Moze zależy jak duży sklep? Ja w Katowicach wybór miałam duży. A jeansy były tylko jedna z opcji. Było też kilka innych typów, łącznie z haremkami ciazowymi.
Idge, w Warszawce coś wypatrzysz na pewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 09:09
Idgie lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Moze zależy jak duży sklep? Ja w Katowicach wybór miałam duży. A jeansy były tylko jedna z opcji. Było też kilka innych typów, łącznie z haremkami ciazowymi.
Idge, w Warszawce coś wypatrzysz na pewno -
basiurka wrote:H & m ma ograniczoną ilość ciuchów, spodnie jeansowe i dla mnie źle uszyte. Kupiłam jedne i zwróciłam bo panel był tak że lekki jak rajstopy a z kolei w łono mnie cisnęło przy guziku (zamek opiera sie akurat tam) co przy ciąży problemowej nie jest dopuszczalne. Później na bazarze udało mi się dostać dresówki i świetne.
Kmb to Ty chudzinka jesteś u mnie już +20 kg wiec akurat spodnie 2 x większe jak najbardziej sie przydają
Ja też w H&M kupiłam i szczerze z tych jestem najbardziej zadowolona, mam z Orchestra i są do niczego ale biustonosze są super , C&A ( NIE wiem czy w Polsce jest ten sklep) spodnie rozmiarowke mają z kosmosu.
A tak ja nadal w rozmiar 34 Się mieszcze spodni ciążowych i te lubię z najbardziej mam 36 też ale to kiedy 34 w pralce i suszarce się leniaza to w domu getry ciążowe są super. Ale u mnie jest plus 11kg. Z przed ciąży . Bo na pocztku ubyło mi 4 które też narobilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 09:38
-
Ja mam super dresy z h&m, jedne takie normalne, ze sznurkiem (po domu) i drugie z tym kaftanem pod pachy (na zewnatrz). Taka elegantka jestem
W necie ladne maja spodnie w C&A, ale bez przymierzania nie kupie.
Wyswietlila mi sie tez strona BonPrixu, ale tez w ciemno nie kupie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:12
aszka lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Ja mam super dresy z h&m, jedne takie normalne, ze sznurkiem (po domu) i drugie z tym kaftanem pod pachy (na zewnatrz). Taka elegantka jestem
W necie ladne maja spodnie w C&A, ale bez przymierzania nie kupie.
Wyswietlila mi sie tez strona BonPrixu, ale tez w ciemno nie kupie.
U mnie właśnie w C&A rozmiaru nie było dla mnie bo we wszystkich to mój mógł by chodzić.aszka lubi tę wiadomość
-
C%A ma te rozmiary za duze w stosunku do normalnych. Mialam od nich letnie ciazowe lniane i sa super. A tak mam dwie pary H&M i jestem zadowolona bardzo i diwe pary dlugich leginsow i jedna 3/4 tez od nich. Z leginsow jestem baaaardzo zadowolona
aszka lubi tę wiadomość