X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    ja kupilam wieksze i jestem super zadowolona, do tego sa ocieplane i chodze w nich cały czas i sobie chwale.
    A gdzie kupilas takie cudo?

KasicaLisica lubi tę wiadomość

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gnida. Chyba faktycznie lepiej dac sobie z nim spokoj.
    Zmien zamki, zanim wroci z kochanica.

Trzymaj sie dzielnie. Zycze spokojnego szpitalowania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 00:07

mia6 lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe gdzie teraz szczur się ukrywa z kochanicą. Pewnie u kochającej mamuni. I do tego jaki dżentelmen: wyprowadzał się potajemnie, a jak sprawa się wysypała to już nie przebiera w środkach, byle zgnębić i zgnoić. Buc i gnida!!!!
    Eliz tylko się nie poddawaj, bo jemu tylko o to chodzi, żebyś ustąpiła. Walcz o dzidzię o siebie o Wasz dobrobyt! Nie pozwól tej szui i jego kochanicy być górą. Wrrrrrrrrr

sylwiaśta159, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, poprostu nie wytrzymam. Wprowadzi się gniada?! Eliz, jak tylko wrócisz to zmiana zamków o ile teść Ci dziś nie zmienił. Prawnik. O pozwie już zdecydowałaś, więc trzymaj się tej decyzji. Oprócz tego spakuj i wywiez do rodziców czy przyjaciółki połowę pościeli, firan, sztućców, garnków, naczyń itp. Musisz być przygotowana na to, że będzie Ci chciał zgotowac piekielko, żebyś się wyniosła. Musisz mieć w razie czego z czym i to lepiej przygotować za wczasu. Nie mieszkanie, nie kasa jest teraz najważniejsza. Wiesz o tym, że pod serduchem masz miłość swojego życia. Za swoją pensje i alimenty od niego chyba będziesz w stanie wynająć malutka kawalerkę w razie W? Bo, spłata połowy kredytu (jakby laskawca swoją połowę oplacal), opłaty bieżące i życie to za dużo na jedną babska pensje - trzeba spojrzeć realnie. Mieszkanie się sprzeda za jakiś czas, bo wątpię, żeby któreś z Was było w stanie spłacić to drugie... Jakby rzeczywiście miał taki plan to w obecnej sytuacji lepiej chyba się wynieść niż doprowadzać do sytuacji takiej jak dziś. Choćbys musiała wrócić do swojego starego pokoju u rodziców. A rozwód z jego winy masz jak w banku w tej sytuacji.
    Aż spać nie mogę :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 05:01

Kava, mia6 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idgie wrote:

H&M ma teraz wyprzedaż. Jest mnóstwo spodni do wyboru i po 60-75zl sztuka.

kmb, Idgie lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • roletka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka ma rację podpisuje siendoczekac tym, tylko rób zdjęcia, to co macie w domu, co bierzesz bo jak przyjdzie co do czego to się okaże że tego nie było i on nie będzie chciał tego wliczyc w majątek a po co dokładać nerwów o dupstwa, prawo jest po twojej stronie choć wiem że wolałabyś mieć po niej męża

Kava lubi tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idgie wrote:
    w BP, do tego maja panel i nic nie uciska :)

justa1234 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingie ja kupiłam mój rozmiar i jest ok. Panel jest pojemny więc moich brzuchow to 2 by się zmiescilo. Ale zadowolona jestem, że od 5 miesiąca zaczęłam nosić biustonosz do karmienia take ładne wybierałam usztywniane. I któregoś dnia założyłam normalny ( specjalnie kupiłam) , żałowałam po godzinie. :-D

Idgie lubi tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz, z doświadczenia tylko powiem, nie daj sie namówić na rozwód bez orzekania o winie !
    Wiadomo, jest szybciej, bez prania brudów itp, ale odzyskać co swoje jest bardzo trudno, zwłaszcza w sytuacji, gdybys to Ty miała sie wyprowadzić!
    W razie pytań pisz śmiało - rozwiodłam sie 2 lata temu, wiec w razie czego postaram sie pomoc.
    Ściskam Cie mocno i życzę duzo siły!

Kava, mia6 lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • basiurka Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H & m ma ograniczoną ilość ciuchów, spodnie jeansowe i dla mnie źle uszyte. Kupiłam jedne i zwróciłam bo panel był tak że lekki jak rajstopy a z kolei w łono mnie cisnęło przy guziku (zamek opiera sie akurat tam) co przy ciąży problemowej nie jest dopuszczalne. Później na bazarze udało mi się dostać dresówki i świetne.

Kmb to Ty chudzinka jesteś u mnie już +20 kg wiec akurat spodnie 2 x większe jak najbardziej sie przydają :D

Idgie, aszka, mia6, justa1234 lubią tę wiadomość

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz to się mąż nie popisał, brak mi słów. Składaj pozew o rozwód nie ma na co czekać. Oby sytuacja w szpitalu unormowała Ci ciśnienie i żebyś się jak najmniej denerwowała, co przy takiej sytuacji mało realne ale musisz być silna dla malucha. Każda z nas chyba miała różne przeżycia, u mnie były też różnie się zachowywał i podobny numer wykręcił, ciężko to przeżyłam ale co nie zabije to wzmocni.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiurka wrote:
    H & m ma ograniczoną ilość ciuchów, spodnie jeansowe...

Moze zależy jak duży sklep? Ja w Katowicach wybór miałam duży. A jeansy były tylko jedna z opcji. Było też kilka innych typów, łącznie z haremkami ciazowymi.

Idge, w Warszawce coś wypatrzysz na pewno :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 09:09

Idgie lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • basiurka Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Moze zależy jak duży sklep? Ja w Katowicach wybór miałam duży. A jeansy były tylko jedna z opcji. Było też kilka innych typów, łącznie z haremkami ciazowymi.

Idge, w Warszawce coś wypatrzysz na pewno :-)
    ja też z Warszawy tutaj H&M słabiutko bo wycofują ze sklepów odzież ciążową. Jest zazwyczaj kilka ubrań. Tylko w centrum duży wybór, ale ciążowe też ograniczone. Najważniejsze żeby każdemu pasowało co nosi, bo jednej będzie to przeszkadzać a drugiej co innego. :)

• kmb Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiurka wrote:
    H & m ma ograniczoną ilość ciuchów, spodnie jeansowe i dla mnie źle uszyte. Kupiłam jedne i zwróciłam bo panel był tak że lekki jak rajstopy a z kolei w łono mnie cisnęło przy guziku (zamek opiera sie akurat tam) co przy ciąży problemowej nie jest dopuszczalne. Później na bazarze udało mi się dostać dresówki i świetne.

Kmb to Ty chudzinka jesteś u mnie już +20 kg wiec akurat spodnie 2 x większe jak najbardziej sie przydają :D

Ja też w H&M kupiłam i szczerze z tych jestem najbardziej zadowolona, mam z Orchestra i są do niczego ale biustonosze są super , C&A ( NIE wiem czy w Polsce jest ten sklep) spodnie rozmiarowke mają z kosmosu.

A tak ja nadal w rozmiar 34 Się mieszcze spodni ciążowych i te lubię z najbardziej mam 36 też ale to kiedy 34 w pralce i suszarce się lenia :-P za to w domu getry ciążowe są super. Ale u mnie jest plus 11kg. Z przed ciąży . Bo na pocztku ubyło mi 4 które też narobilam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 09:38

• Idgie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    H&M ma teraz wyprzedaż. Jest mnóstwo spodni do wyboru i po 60-75zl sztuka.
    Jutro sie do Arkadii wybiore, gdy bedzie mniej ludzi. I mniej spodni juz pewnie tez :(

aszka lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    w BP, do tego maja panel i nic nie uciska :)
    Na stacji benzynowej?!

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam super dresy z h&m, jedne takie normalne, ze sznurkiem (po domu) i drugie z tym kaftanem pod pachy (na zewnatrz). Taka elegantka jestem :P

W necie ladne maja spodnie w C&A, ale bez przymierzania nie kupie.
    Wyswietlila mi sie tez strona BonPrixu, ale tez w ciemno nie kupie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:12

aszka lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musisz przymierzyć, dla mnie one są i tak rozmiarowo jak by większe. 36 noszę normalnie a tu 34 ciążowe bo na początku w 36 jak w worku.

aszka lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idgie wrote:
    Ja mam super dresy z h&m, jedne takie normalne, ze sznurkiem (po domu) i drugie z tym kaftanem pod pachy (na zewnatrz). Taka elegantka jestem :P

W necie ladne maja spodnie w C&A, ale bez przymierzania nie kupie.
    Wyswietlila mi sie tez strona BonPrixu, ale tez w ciemno nie kupie.

U mnie właśnie w C&A rozmiaru nie było dla mnie bo we wszystkich to mój mógł by chodzić.

aszka lubi tę wiadomość

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C%A ma te rozmiary za duze w stosunku do normalnych. Mialam od nich letnie ciazowe lniane i sa super. A tak mam dwie pary H&M i jestem zadowolona bardzo i diwe pary dlugich leginsow i jedna 3/4 tez od nich. Z leginsow jestem baaaardzo zadowolona

aszka lubi tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ