X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa Twoja mała jest przesłodziakiem :) i jakie piękne wdzianko. chyba mamusia wybierała? :)

roletka Pięknie Ci Twoja pareczka rośnie. Wygląda na to, że będą zgodnym rodzeństwem ;) koniecznie obserwujcie szyjkę, na pewno będzie wszystko dobrze!

Dziewczyny Wy też w ciąży jesteście takie rozkojarzone? przez ostatnie 2 dni zbiłam 3 szklanki hehe (i żeby było jasne w nikogo nie rzucałam):) jak tak dalej pójdzie to do Nowego Roku nic nie zostanie :P
    koordynacja ruchowa na 5. brawo Ja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:15

Kava, pragnaca dzidziusia, kmb, justa1234, Inska lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava o kurcze ale szybko, to kciukasy za cc. && Fakt masz racje czas jednak szybko płynie.

Tez mysle o Eliz, trzymaj się tam w szpitalu i niech ciśnienie spada.

Roletka dobrze ze z dzieciaczkami ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:18

pragnaca dzidziusia, Kava lubią tę wiadomość

• Eliz Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ciężko,trudno mi się podnieść, na razie intensywnie rozglądam się za jakimś dobrym adwokatem, chce zdążyć ze wszystkim do porodu. U mnie w mieście niestety nie ma już bezpłatnych porad prawniczych.
    Mam kilka namiarów na adwokata ale cenowo to mnie przeraża, za poradę żądają sobie ok 250zł plus napisanie pisma jakiegokolwiek to granica nawet 300zł.
    Napisałam do swojego ex że ma mi dać kase na wizyte i potrzebuję na życie, powiedział że zostawił mi 500zł a jedyne co może jeszcze dla mnie zrobić to przelać 50zł bo więcej nie ma.
    Napisałam mu żeby panienka mu pożyczyła, że mnie to nie interesuje chcę kase.
    Ale już nic nie odpisał.
    Dlatego koniecznie muszę się spieszyć bo dobrowolnie od niego kasy nie dostanę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:31

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava o matko juz tylko kilka dni i bedziesz tulic swoja dzidzie <3

Justa Zosienka cudo :-)

Roletka pieknie rosnie twoja parka :-)
    A na szyjke pessar pomoze trzymam kciuki.

Kava, justa1234 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz nie mam slow na tego gada !! No fakt cennik niezly. Ale moze sprobuj od kogos pozyczyc chociaz na ta pierwsza porade zeby sie dowiedziec co masz teraz pokolei robic.
    Mocno trzymam kciuki i zycze duzo duzo sily

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

201602151781.png
  • Eliz Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie mam na poradę, ale chciałam wyciągnąć od niego kasę. A moją chciałam trzymać dla siebie i maluszka, no ale chyba będę musiała mimo wszystko ją ruszyć. Wszelkie pisma to będę składać już w po nowym roku, może nie będę musiała długo czekać na rozprawe rozwodową.

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze uda ci sie to wszystko jak najszybciej zalatwic.
    Teraz to nie masz co liczyc na kase bo przeciez musi miec na rozne rozrywki da panny na wyjedzie

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 50 zl to mozesz sie eliz przy nim wysmarkac co najwyzej! Jeszcze go puscisz w skarpetkach... :/

Dziewczyny wybaczcie pytanie, ale musze- bardzo sie denerwuje tym. Od po poludnia mecza mnie klucia w pochwie/szyjce trudno mi okreslic. Kiedys nawet przed ciaza takie mialam ale nie tak intensywne. Nie wiem jak je okreslic byscie mogly zrozumiec o jakich bolach mowie. To takie nagle, krotkotrwale uklucia w danym miejscu. Jakby ktos gruba igle wbijal...

Sanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    W 50 zl to mozesz sie eliz przy nim wysmarkac co najwyzej! Jeszcze go puscisz w skarpetkach... :/

Dziewczyny wybaczcie pytanie, ale musze- bardzo sie denerwuje tym. Od po poludnia mecza mnie klucia w pochwie/szyjce trudno mi okreslic. Kiedys nawet przed ciaza takie mialam ale nie tak intensywne. Nie wiem jak je okreslic byscie mogly zrozumiec o jakich bolach mowie. To takie nagle, krotkotrwale uklucia w danym miejscu. Jakby ktos gruba igle wbijal...

Sylwiasta niestety nie pomoge, nie mam/ mialam takich boli czy odczuc. Moze bardziej doswiadczone dziewczyny cos sie wypowiedza...

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz ja tego " gnoja" rozszarpalabym jakbym na ulicy spotkala. Ty musisz sie teraz meczyc, kombinowac z pieniedzmi I stresowac a ten zabawia sie z ta malolata! Mam nadzieje, ze szybko sie sparzy!

Sanna lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz Kochana trzymam mocno kciuki żeby sprawa szybko się rozwiazala ! Wspieram Cię myślami <3

My mamy wizytę z Pania Doktor która będzie nas prowadzic w sobote o 10 10 :)

może zrobi nam usg chciałabym nowe zdj na swieta

czy to usg będzie już przez brzuch ???

dotad miałam dwa usg na jednym pęcherzyk a na drugim bylow widać już bijące serduszko :)

pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna raczej dopochwowe.

Sylwiasta u mnie były i lekarz mówił że się wszystko powieksza.

Eliz skladaj o jego winie. W ogóle to już pisałam ze panna wyrwie od niego kasę i się jej znudzi.

sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta ja nie pomoge, nie mialam takiego czegos.

Eliz cholernie mi cie szkoda... Trzymam kciuki za ciebie i malenstwo zeby sie los do was usmiechnal!

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • roletka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mi gin tłumaczył że to macica która rośnie, czasem zdawało mi się ze kłuję mnie szyjka, czasem cewka czasem miałam wrażenie że w tyłku no i to jest normalne bo kłuję macica i daje wrażenie że kłuję wszystko na około, ale może to być też infekcja pęcherza albo w pochwie i to też może kłuć, ja miałam mocz ok i posiew też także u mnie macica rosła :-) ale jak będziesz na wizycie to powiedz o tym :-*

Eliz ja nic nie pisze do ciebie kochana bo boję się że jeszcze bardziej przykro ci będzie jak będziesz czytać co myślimy z m o twoim jeszcze mężu, ale myślami jestem z tobą i tak jak któraś pisała ja też żałuję że nie mam do ciebie blisko :-( mam znajoma z Wrocławia która jest ze tak powiem z branży to jakbyś chciała mogę zapytać czy kogoś poleca

sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz, a nie chcesz sprobowac z tym Centrum Praw Kobiet? Oni tam maja prawnikow. Moze pomoga. Moze cos podpowiedza.

Jesli moge dodac swoje trzy grosze... Jesli Gnida wprowadzi sie jakims cudem ze swoja kochanica do Twojego domu, sprobuj wytrwac. Jemu moze chodzic o to, zebys sie wyprowadzila. Walcz o swoje.

mia6 lubi tę wiadomość

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, długo mnie nie było, więc muszę porządnie nadgonić czytanie. Źle się czułam i pobyt przy kompie ograniczałam do minimum. Od 2 tygodni mam non stop migrenę, przechodzi trochę wieczorem, wcześniej miałam od początku ciąży co kilka dni. Wróciły mdłości, męczy mnie też bezsenność, więc ledwo żyję. Jestem po pierwszych prenatalnych, gdzie genetycznie wyszło wszystko cud miód i orzeszki, ale wyszło nam duże ryzyko stanu przedrzucawkowego (z tym są prawdopodobnie związane też te migreny) i porodu przed 34. tygodniem. Do tego mam łożysko z przodu, więc jest "wesoło". A z ciekawostek okazało się, że najprawdopodobniej nasz maluch miał braciszka lub siostrzyczkę, który dał za wygraną w pierwszych dniach/tygodniach.
    Eliz jest mi ogromnie przykro. Mam nadzieję, że dacie radę z maluszkiem w tym stresującym okresie, że znajdziesz wsparcie i adwokata, który Ci pomoże.
    Sylwiaśta, ja też miałam chyba podobne kłucia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 23:12

• szałwia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko gratuluję córeczki!!!!
    Biała gratuluję donoszenia!
    A pragnącej trzech chłopaków!!!

Jeśli chodzi o gnidę i jego wprowadzanie się, pół mieszkania połową mieszkania, ale nie ma jakiejś ochrony ciężarnej czy czegoś podobnego? Jest ochrona w pracy, a nie ma w domu? Wiem, że przy wynajmach jest taka ochrona, może więc tu też znajdzie się jakiś kruczek.

Biała, mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym, jeśli się wprowadzi z nią, to przegra każdą sprawę rozwodową.

Inska, Kava, mia6 lubią tę wiadomość

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki w nocy umieralam na piekielny ból żołądka. . ;/;/ przy tym ból głowy, słabo mi było ze nie potrafiłam sama usiedzieć i z zimna mnie strasznie trzepalo... myślicie że mogło mi coś siąść na żołądku ?? Wczoraj fakt zjadłam lody i jadłam tez kurczaka panierowanego. To moze być od tego ???? Czy dzidziusiom mogłam zaszkodzić ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 08:27

Mała Mi
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava, czy ja dobrze rozumiem, w najbliższy poniedziałek, tj.21.12.?
    Jeśli tak, to ja mam termin cc właśnie w ten dzień na godz. 7:30!!!!!

aszka, Konwalia, justa1234, Kava, mia6, Lilou1984, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ