Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa Twoja mała jest przesłodziakiem
i jakie piękne wdzianko. chyba mamusia wybierała?
roletka Pięknie Ci Twoja pareczka rośnie. Wygląda na to, że będą zgodnym rodzeństwemkoniecznie obserwujcie szyjkę, na pewno będzie wszystko dobrze!
Dziewczyny Wy też w ciąży jesteście takie rozkojarzone? przez ostatnie 2 dni zbiłam 3 szklanki hehe (i żeby było jasne w nikogo nie rzucałam)jak tak dalej pójdzie to do Nowego Roku nic nie zostanie
koordynacja ruchowa na 5. brawo JaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:15
Kava, pragnaca dzidziusia, kmb, justa1234, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKava o kurcze ale szybko, to kciukasy za cc. && Fakt masz racje czas jednak szybko płynie.
Tez mysle o Eliz, trzymaj się tam w szpitalu i niech ciśnienie spada.
Roletka dobrze ze z dzieciaczkami ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:18
pragnaca dzidziusia, Kava lubią tę wiadomość
-
Jest ciężko,trudno mi się podnieść, na razie intensywnie rozglądam się za jakimś dobrym adwokatem, chce zdążyć ze wszystkim do porodu. U mnie w mieście niestety nie ma już bezpłatnych porad prawniczych.
Mam kilka namiarów na adwokata ale cenowo to mnie przeraża, za poradę żądają sobie ok 250zł plus napisanie pisma jakiegokolwiek to granica nawet 300zł.
Napisałam do swojego ex że ma mi dać kase na wizyte i potrzebuję na życie, powiedział że zostawił mi 500zł a jedyne co może jeszcze dla mnie zrobić to przelać 50zł bo więcej nie ma.
Napisałam mu żeby panienka mu pożyczyła, że mnie to nie interesuje chcę kase.
Ale już nic nie odpisał.
Dlatego koniecznie muszę się spieszyć bo dobrowolnie od niego kasy nie dostanę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:31
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz nie mam slow na tego gada !! No fakt cennik niezly. Ale moze sprobuj od kogos pozyczyc chociaz na ta pierwsza porade zeby sie dowiedziec co masz teraz pokolei robic.
Mocno trzymam kciuki i zycze duzo duzo silypragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Teoretycznie mam na poradę, ale chciałam wyciągnąć od niego kasę. A moją chciałam trzymać dla siebie i maluszka, no ale chyba będę musiała mimo wszystko ją ruszyć. Wszelkie pisma to będę składać już w po nowym roku, może nie będę musiała długo czekać na rozprawe rozwodową.Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia
Mój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyW 50 zl to mozesz sie eliz przy nim wysmarkac co najwyzej! Jeszcze go puscisz w skarpetkach...
Dziewczyny wybaczcie pytanie, ale musze- bardzo sie denerwuje tym. Od po poludnia mecza mnie klucia w pochwie/szyjce trudno mi okreslic. Kiedys nawet przed ciaza takie mialam ale nie tak intensywne. Nie wiem jak je okreslic byscie mogly zrozumiec o jakich bolach mowie. To takie nagle, krotkotrwale uklucia w danym miejscu. Jakby ktos gruba igle wbijal...Sanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:W 50 zl to mozesz sie eliz przy nim wysmarkac co najwyzej! Jeszcze go puscisz w skarpetkach...
Dziewczyny wybaczcie pytanie, ale musze- bardzo sie denerwuje tym. Od po poludnia mecza mnie klucia w pochwie/szyjce trudno mi okreslic. Kiedys nawet przed ciaza takie mialam ale nie tak intensywne. Nie wiem jak je okreslic byscie mogly zrozumiec o jakich bolach mowie. To takie nagle, krotkotrwale uklucia w danym miejscu. Jakby ktos gruba igle wbijal...
Sylwiasta niestety nie pomoge, nie mam/ mialam takich boli czy odczuc. Moze bardziej doswiadczone dziewczyny cos sie wypowiedza...sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eliz Kochana trzymam mocno kciuki żeby sprawa szybko się rozwiazala ! Wspieram Cię myślami
My mamy wizytę z Pania Doktor która będzie nas prowadzic w sobote o 10 10
może zrobi nam usg chciałabym nowe zdj na swieta
czy to usg będzie już przez brzuch ???
dotad miałam dwa usg na jednym pęcherzyk a na drugim bylow widać już bijące serduszkopragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia mi gin tłumaczył że to macica która rośnie, czasem zdawało mi się ze kłuję mnie szyjka, czasem cewka czasem miałam wrażenie że w tyłku no i to jest normalne bo kłuję macica i daje wrażenie że kłuję wszystko na około, ale może to być też infekcja pęcherza albo w pochwie i to też może kłuć, ja miałam mocz ok i posiew też także u mnie macica rosła
ale jak będziesz na wizycie to powiedz o tym :-*
Eliz ja nic nie pisze do ciebie kochana bo boję się że jeszcze bardziej przykro ci będzie jak będziesz czytać co myślimy z m o twoim jeszcze mężu, ale myślami jestem z tobą i tak jak któraś pisała ja też żałuję że nie mam do ciebie bliskomam znajoma z Wrocławia która jest ze tak powiem z branży to jakbyś chciała mogę zapytać czy kogoś poleca
sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Eliz, a nie chcesz sprobowac z tym Centrum Praw Kobiet? Oni tam maja prawnikow. Moze pomoga. Moze cos podpowiedza.
Jesli moge dodac swoje trzy grosze... Jesli Gnida wprowadzi sie jakims cudem ze swoja kochanica do Twojego domu, sprobuj wytrwac. Jemu moze chodzic o to, zebys sie wyprowadzila. Walcz o swoje.mia6 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Hej dziewczyny, długo mnie nie było, więc muszę porządnie nadgonić czytanie. Źle się czułam i pobyt przy kompie ograniczałam do minimum. Od 2 tygodni mam non stop migrenę, przechodzi trochę wieczorem, wcześniej miałam od początku ciąży co kilka dni. Wróciły mdłości, męczy mnie też bezsenność, więc ledwo żyję. Jestem po pierwszych prenatalnych, gdzie genetycznie wyszło wszystko cud miód i orzeszki, ale wyszło nam duże ryzyko stanu przedrzucawkowego (z tym są prawdopodobnie związane też te migreny) i porodu przed 34. tygodniem. Do tego mam łożysko z przodu, więc jest "wesoło". A z ciekawostek okazało się, że najprawdopodobniej nasz maluch miał braciszka lub siostrzyczkę, który dał za wygraną w pierwszych dniach/tygodniach.
Eliz jest mi ogromnie przykro. Mam nadzieję, że dacie radę z maluszkiem w tym stresującym okresie, że znajdziesz wsparcie i adwokata, który Ci pomoże.
Sylwiaśta, ja też miałam chyba podobne kłucia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 23:12
-
Anko gratuluję córeczki!!!!
Biała gratuluję donoszenia!
A pragnącej trzech chłopaków!!!
Jeśli chodzi o gnidę i jego wprowadzanie się, pół mieszkania połową mieszkania, ale nie ma jakiejś ochrony ciężarnej czy czegoś podobnego? Jest ochrona w pracy, a nie ma w domu? Wiem, że przy wynajmach jest taka ochrona, może więc tu też znajdzie się jakiś kruczek.Biała, mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Kobietki w nocy umieralam na piekielny ból żołądka. . ;/;/ przy tym ból głowy, słabo mi było ze nie potrafiłam sama usiedzieć i z zimna mnie strasznie trzepalo... myślicie że mogło mi coś siąść na żołądku ?? Wczoraj fakt zjadłam lody i jadłam tez kurczaka panierowanego. To moze być od tego ???? Czy dzidziusiom mogłam zaszkodzić ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 08:27
Mała Mi