Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ciuszków już miałam od 13 tyg a to dlatego że znajoma mi przywiozła cały karton
ale sama też trochę zaczynałam kupować
ale najbardziej rozkrecilam się po 18tyg jak dowiedziałam się kto mieszka w brzuszku
w sierpniu planuje rozejrzeć się za lozeczkiem bo wózek już mamy upatrzony a kupimy go pewnie we wrześniu
-
Sporo wózków bardzo ładnych i tanich widziałam na olx ale jak się kupuje używany wózek to najlepiej go obejrzeć,ale jestem zbyt leniwa żeby jeździć i oglądać
zreszto ten wózek co chcemy kupić jest w przyzwoitej cenie, a może jeszcze mi się coś odwidzi i inny mi się spodoba
-
agniesia2569 wrote:ładny, mi też się takie podobają, ale do autka pewnie by mi nie wszedł i do tego ja potrzebuje terenówki jakiejś na tej mojej wsi ;/
Kochana napewno coś znajdziesz dla siebie tego cholerstwa jest tyle że głowa mała
po wypłacie jadę do wyszkowa bo tam jest trzy dziecięce sklepy a w pułtusku chyba tylko jeden
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:ja mam całą armię zamrożoną, ale bliźniaków już nie chcę, ja świruję i źle znoszę pojedyńczą ciążę, nie wyobrażam sobie podwójnego obciążenia. Jeśli będzie nas stać to chcemy mieć jeszcze jedno dziecko, a resztę pewnie oddamy do adopcji..
Ja mam jeszcze 4, a dziecko chcę jedno. Trochę się obawiam, że znowu mi się od razu uda i będę mieć dylemat co z pozostałymi zrobić... -
Aga czemu jesteś leżąca? Ogapilam coś.....
Ja może tez powinnam ale nosi mnie.
Nie pracuje ale w ciągu dnia wychodzę na ok 4h. To na obiad czy kawę z koleżanką. To zakupy itd.
Z rzeczy dla małej mam dwa bodziaki i 3 bluzeczki kupione w tym tyg. Wcześniej nie było odwagi. Nadal nie mam. Ale postanowiłam ze za miesiąc tez coś kupie a później we wrześniu coś i w październiku coś a w listopadzie będę ready:)
Wózki oglądam teutonia lub joolzy day. Ładne choć chyba nie tanie ale polecane przez bliskie mi kobietki.
Na razie prowadziłam 2 modele teutoni bo to dzieci koleżanek ale sama na zakupy się jeszcze nie wybieram. -
nie przegapiłaś nic Anko
nie pisałam o tym, mam skurcze, ciągle boli mnie brzuch, minimalnie szyjka mi się skróciła (przy oszczędnym trybie życia) a ostatnio na połówkowym usg dowiedziałam się, że mam nisko łożysko, które może być przodujące jeśli się nie podniesie
Boje się cholernie...co będzie później. Mieliśmy jechać na weekend na mazury, ale nie odważyłam się.
-
justa1234 wrote:Mój doktorek muwi że kobiety po ivf to jakimś cudem zachodzą naturalnie w ciążę
także Viki może wcale nie będą potrzebne Ci mrozaczki
Moniaa super że z maluszkiem wszytsko ok!
Ja też się naczytałam na miesięczniówkach różnych historii i tak jak wy więcej tam nie mam zamiaru zaglądać.
Duża gratuluję udanego USG!
Byłam dziś jednak na USG u mojego dr, śmiał się co ze mnie za panikara, ale oczywiście zrobił usg. Maluszek na nim pływał, machał rączkami i nóżkami:) więc czekam już spokojnie na prenatalne.agniesia2569, Moniaa, Kava, duza lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?