Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Szalwia ja mam taki, polecany na forach, 99% pozytywów http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-bezdotykowy-non-contact.html
Polecam tez go mam. Sprawdzam nim tez temp wody do kapania i pomieszczen.szałwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za pamiec Pragnaca
Oj jest co robic przy dwojce wiec rzadko wpadam na forum.
Chlopcy rosna waza juz Wojtus 3340 g Szymus 2960 g. W poniedzialek beda mialy 4 tygodnie juzSzymus bardziej spokojny Wojtus nerwus po mamusi niestety
ogolnie chlopcy kochani w ciagu dnia spokojnie przesypiaja i juz duzo rzeczy moge zrobic w ciagu dnia, gorzej wieczorami bo troche marudza dodatkowo Wojtus ma kolki
Mam nadzieje ze im starsi beda tym bedzie lepiej. Juz nie moge sie doczekac kiedy beda przesypiac wiekszosc nocy bo to wstawanie srednio co 2 godz mnie wykanczapragnaca dzidziusia, agulas, pabelka88, aszka, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Mycha, będzie coraz lepiej z mocami i ja Ci to obiecuję. Ale trzeba poczekać. Szczególnie przy dwóch małych urwisach
Wszystkiego dobrego dla Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 03:38
pragnaca dzidziusia, mycha28, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Dziekuje za pamiec Pragnaca
Oj jest co robic przy dwojce wiec rzadko wpadam na forum.
Chlopcy rosna waza juz Wojtus 3340 g Szymus 2960 g. W poniedzialek beda mialy 4 tygodnie juzSzymus bardziej spokojny Wojtus nerwus po mamusi niestety
ogolnie chlopcy kochani w ciagu dnia spokojnie przesypiaja i juz duzo rzeczy moge zrobic w ciagu dnia, gorzej wieczorami bo troche marudza dodatkowo Wojtus ma kolki
Mam nadzieje ze im starsi beda tym bedzie lepiej. Juz nie moge sie doczekac kiedy beda przesypiac wiekszosc nocy bo to wstawanie srednio co 2 godz mnie wykancza
Ja nie mam doswiadczenie jeszcze, ale wszystkie mamusie tak mowia, ze z uplywem czasu jest coraz lepiejKava tez
Takze kochana trzymaj sie dzielnie ze swoimi urwiskami I korzystaj z tych pieknych chwil macierzynstwa, bo maluszki tak szybko rosna
Buziaki dla Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 09:18
mycha28, aszka lubią tę wiadomość
-
Tak to święta racja że czym starsze dziecko tym ładniej śpi w nocy
moja na początku się budziła co chwile a teraz w nocy tylko raz
na wszystko potrzeba czasu niestety,mam nadzieję że już nie długo w końcu uda mi się przespać cała noc bez pobudek
Kava, mycha28, Anko:-), agulas, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Tak to święta racja że czym starsze dziecko tym ładniej śpi w nocy
na wszystko potrzeba czasu niestety,mam nadzieję że już nie długo w końcu uda mi się przespać cała noc bez pobudek
Oj wcale tak nie jest
U mnie noce wprawdzie od początku względnie spokojne, po dwie pobudki z reguły. Ale zdarza się, że budzi się co dwie godziny, zdarza się, że się obudzi o 4 i ani myśli dłużej spać. Znam dziewczyny z półrocznymi dziećmi, które budzą się ciągle co dwie, trzy godziny. Przy dzieciach nie ma żadnej reguły...aszka lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Tak to święta racja że czym starsze dziecko tym ładniej śpi w nocy
hehehe a moja budzila sie raz a teraz co 1.5/2h:)
Takze slabo....
ale przy KP szybciej trawi i czesciej chce, tak tlumaczy mi lekarka.aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Justa Kava, Aga, Biala? Jak maluchy u was?
Pytam o rozwój bo mamy w podobnym wieku dzieci. Na jakim sa etapie? Mowie o raczkach, mowie, ciele?
A sluchajcie co wy na to by zrobic prywatna grupe na fcb nasza?
Tak zrobily grudniówki i duzo wygodniej sie rozmawia, mozna latwiej wrzucac i usuwac zdjecia maluchow:)?
pabelka88, aszka, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Kochane witamy sie z Wami w te piekna niedziele rozpoczynajac 22 tydzien badz 6 miesiac, jak kto woli
Buziole dla Sanny i jej Kruszynki, rowniez w 22 tygodniupabelka88, Biała, aszka, agulas, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, mia6, szałwia lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Justa Kava, Aga, Biala? Jak maluchy u was?
Pytam o rozwój bo mamy w podobnym wieku dzieci. Na jakim sa etapie? Mowie o raczkach, mowie, ciele?
A sluchajcie co wy na to by zrobic prywatna grupe na fcb nasza?
Tak zrobily grudniówki i duzo wygodniej sie rozmawia, mozna latwiej wrzucac i usuwac zdjecia maluchow:)?
Jestem jak najbardziej za! Mam prośbę, żeby nazwa grupy nie miała nic wspólnego z ivf. np.MyMamy, albo 100%MamNo i oczywiście grupa zamknięta...
pabelka88, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiała wrote:Jestem jak najbardziej za! Mam prośbę, żeby nazwa grupy nie miała nic wspólnego z ivf. np.MyMamy, albo 100%Mam
No i oczywiście grupa zamknięta...
Najlepiej tajnaChociaż nie wiem czy mnie chcecie, bo bardzo rzadko się ostatnio udzielam...
aszka, Anko:-), pragnaca dzidziusia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPopieram, tajna albo zamknieta.
A ja od rana zmieniam tylko pieluchy, co zmienie to zasikanazmienilam kilka i ubranek i w koncu mowie o co chodzi. Idz męzu po rozmiar wiekszy poszedl, wrócił kupił i BINGO!!! uff... -wykorzystałam 8 ubranek
pabelka88, agulas, pragnaca dzidziusia, Inska, szałwia lubią tę wiadomość