X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Basiurka waga urodzeniowa mojej młodej to 3590g

pragnaca dzidziusia, pabelka88, justa1234, szałwia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalwia ja mam taki, polecany na forach, 99% pozytywów http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-bezdotykowy-non-contact.html

pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava żeby nie było ... SUWAK zmieniony

renieczka, esteraestera, agulas, Kava, Konwalia, Astra lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Kava żeby nie było ... SUWAK zmieniony
    No, teraz to widać jak na dłoni co i jak :D

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Szalwia ja mam taki, polecany na forach, 99% pozytywów http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-bezdotykowy-non-contact.html

Polecam tez go mam. Sprawdzam nim tez temp wody do kapania i pomieszczen.

szałwia lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    Polecam tez go mam. Sprawdzam nim tez temp wody do kapania i pomieszczen.

Mycha jak twoi chlopcy? Myslalam ostatnio o Tobie, roletce I bialej bo zadko sie odzywacie, domyslam sie, ze to od nawalu obowiazkow :)

agulas lubi tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za pamiec Pragnaca :-)
    Oj jest co robic przy dwojce wiec rzadko wpadam na forum.
    Chlopcy rosna waza juz Wojtus 3340 g Szymus 2960 g. W poniedzialek beda mialy 4 tygodnie juz :-) Szymus bardziej spokojny Wojtus nerwus po mamusi niestety ;-)
    ogolnie chlopcy kochani w ciagu dnia spokojnie przesypiaja i juz duzo rzeczy moge zrobic w ciagu dnia, gorzej wieczorami bo troche marudza dodatkowo Wojtus ma kolki :-/
    Mam nadzieje ze im starsi beda tym bedzie lepiej. Juz nie moge sie doczekac kiedy beda przesypiac wiekszosc nocy bo to wstawanie srednio co 2 godz mnie wykancza :-/

pragnaca dzidziusia, agulas, pabelka88, aszka, wiecznie lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 03:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, będzie coraz lepiej z mocami i ja Ci to obiecuję. Ale trzeba poczekać. Szczególnie przy dwóch małych urwisach ;)
    Wszystkiego dobrego dla Was :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 03:38

pragnaca dzidziusia, mycha28, aszka lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    Dziekuje za pamiec Pragnaca :-)
    Oj jest co robic przy dwojce wiec rzadko wpadam na forum.
    Chlopcy rosna waza juz Wojtus 3340 g Szymus 2960 g. W poniedzialek beda mialy 4 tygodnie juz :-) Szymus bardziej spokojny Wojtus nerwus po mamusi niestety ;-)
    ogolnie chlopcy kochani w ciagu dnia spokojnie przesypiaja i juz duzo rzeczy moge zrobic w ciagu dnia, gorzej wieczorami bo troche marudza dodatkowo Wojtus ma kolki :-/
    Mam nadzieje ze im starsi beda tym bedzie lepiej. Juz nie moge sie doczekac kiedy beda przesypiac wiekszosc nocy bo to wstawanie srednio co 2 godz mnie wykancza :-/

Ja nie mam doswiadczenie jeszcze, ale wszystkie mamusie tak mowia, ze z uplywem czasu jest coraz lepiej :) Kava tez :D
    Takze kochana trzymaj sie dzielnie ze swoimi urwiskami I korzystaj z tych pieknych chwil macierzynstwa, bo maluszki tak szybko rosna :)
    Buziaki dla Was :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 09:18

mycha28, aszka lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to święta racja że czym starsze dziecko tym ładniej śpi w nocy ;-) moja na początku się budziła co chwile a teraz w nocy tylko raz :-) na wszystko potrzeba czasu niestety,mam nadzieję że już nie długo w końcu uda mi się przespać cała noc bez pobudek :-D

Kava, mycha28, Anko:-), agulas, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Tak to święta racja że czym starsze dziecko tym ładniej śpi w nocy ;-) moja na początku się budziła co chwile a teraz w nocy tylko raz :-) na wszystko potrzeba czasu niestety,mam nadzieję że już nie długo w końcu uda mi się przespać cała noc bez pobudek :-D

Oj wcale tak nie jest :P
    U mnie noce wprawdzie od początku względnie spokojne, po dwie pobudki z reguły. Ale zdarza się, że budzi się co dwie godziny, zdarza się, że się obudzi o 4 i ani myśli dłużej spać. Znam dziewczyny z półrocznymi dziećmi, które budzą się ciągle co dwie, trzy godziny. Przy dzieciach nie ma żadnej reguły... :)

aszka lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:

hehehe a moja budzila sie raz a teraz co 1.5/2h:)
    Takze slabo....
    ale przy KP szybciej trawi i czesciej chce, tak tlumaczy mi lekarka.

aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa Kava, Aga, Biala? Jak maluchy u was?
    Pytam o rozwój bo mamy w podobnym wieku dzieci. Na jakim sa etapie? Mowie o raczkach, mowie, ciele?
    A sluchajcie co wy na to by zrobic prywatna grupe na fcb nasza?
    Tak zrobily grudniówki i duzo wygodniej sie rozmawia, mozna latwiej wrzucac i usuwac zdjecia maluchow:)?

pabelka88, aszka, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Lilou1984 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane witamy sie z Wami w te piekna niedziele rozpoczynajac 22 tydzien badz 6 miesiac, jak kto woli :-)

Buziole dla Sanny i jej Kruszynki, rowniez w 22 tygodniu <3

pabelka88, Biała, aszka, agulas, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, mia6, szałwia lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Justa Kava, Aga, Biala? Jak maluchy u was?
    Pytam o rozwój bo mamy w podobnym wieku dzieci. Na jakim sa etapie? Mowie o raczkach, mowie, ciele?
    A sluchajcie co wy na to by zrobic prywatna grupe na fcb nasza?
    Tak zrobily grudniówki i duzo wygodniej sie rozmawia, mozna latwiej wrzucac i usuwac zdjecia maluchow:)?

Jestem jak najbardziej za! Mam prośbę, żeby nazwa grupy nie miała nic wspólnego z ivf. np.MyMamy, albo 100%Mam ;) No i oczywiście grupa zamknięta...

pabelka88, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Jestem jak najbardziej za! Mam prośbę, żeby nazwa grupy nie miała nic wspólnego z ivf. np.MyMamy, albo 100%Mam ;) No i oczywiście grupa zamknięta...

Najlepiej tajna :) Chociaż nie wiem czy mnie chcecie, bo bardzo rzadko się ostatnio udzielam...

aszka, Anko:-), pragnaca dzidziusia, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram, tajna albo zamknieta.

A ja od rana zmieniam tylko pieluchy, co zmienie to zasikana o.O zmienilam kilka i ubranek i w koncu mowie o co chodzi. Idz męzu po rozmiar wiekszy poszedl, wrócił kupił i BINGO!!! uff... -wykorzystałam 8 ubranek :D

pabelka88, agulas, pragnaca dzidziusia, Inska, szałwia lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za grupa i ja jestem. Zawsze to łatwiej

• Biała Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A "MamaMia" :) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:26

kmb, Anko:-), pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech będzie zakładamy?
    Linka do grupy tylko podam tu i każda wejdzie poda NIK swój będzie wiadomo, że z forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:32

‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ