Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieki juz jestem z Wami na fb
Mam putanie nie wiem w sumie czy pisać tu czy na fb ale napisze tu.
Dzis byłam na badaniach ( skierowanie od lekarza z NFZ ) i za morfologię mocz i glukozę zapłaciłam 20 zł
Czyli poprostu jakie to jest NFZ skoro nie płace tylko za wizytę. Chyba znow muszę szukać lekarza
Miała któraś tak ze płaciła u lekarza prowadzącego na NFZ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:36
-
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Dzieki juz jestem z Wami na fb
Dzis byłam na badaniach ( skierowanie od lekarza z NFZ ) i za morfologię mocz i glukozę zapłaciłam 20 zł
Czyli poprostu jakie to jest NFZ skoro nie płace tylko za wizytę. Chyba znow muszę szukać lekarza
Miała któraś tak ze płaciła u lekarza prowadzącego na NFZ ? -
dobry pomysł z tym fb i tajną grupą..szczególnie po ostatnich aferach na kilku wątkach
kmb też wysłałam Ci zaproszenieżeby poprosić o linka do grupy
moja grupa marcówek też już od jakiegoś czasu przeniosła się na fb
a ja się witam poniedziałkowo
cesarka dokładnie za tydzieńgulp!
mam nadzieję, że dotrwamy i dzidzia nie zrobi mi wcześniej jakiegoś psikusa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:14
pragnaca dzidziusia, justa1234, Kava, agulas, wiecznie, szałwia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adrenalina wrote:Dzieki juz jestem z Wami na fb
Miała któraś tak ze płaciła u lekarza prowadzącego na NFZ ?Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski tak myslalam o tym czy dołączyć do grupy fb ale chyba jednak nie dołączę. Wolę tu z wami pisać i podczytywac was na fb juz tracimy nasza anonimowosc a przyznam ze chciała bym zeby zostało tak jak jest bo jest mi dobrze. Mam nadzieje ze nie bedzie to zle odebrane. Buziole
Czekamy na Mikołaja ❤ -
adrenalina, a pytałaś pielęgniarki dlaczego musisz płacić skoro ze skierowaniem? Może lekarz pieczątki nie przybił albo coś.
Ja prywatnie płacę 150 zł za wizytę z usg. Połówkowe miałam w ramach nfz. Początkowo wizyty miałam co 4 tygodnie, od 29 tygodnia co 3 tygodnie, a od 36 tygodnia co 2 tygodnie.
Na badania chodzę do przychodni nfz, bo jest taniej. -
Widocznie lekarz w tym roku nie dostał umowy z labolatorium. Trudno jestem umówiona do Niego 21.03 pójdę i mu powiem ze jak płatne to niestety go zmienię i umowie sie do innego.
Juz znalazłam lekarza w moim mieście ktory ma umowę z NFZ i z labolatorium rownież na NFZ. Z tym Że nie znam tego lekarza bo nigdy u niego nie byłam. Ale trudno chyba sie umowie do niego a tamtego oleje bo co mi z darmowych wizyt jak zaraz przyjdzie płacić wiecej za badania.
Ehh przez to cały dzień wkur****a chodzę. -
wdrodzeposzczęście92 wrote:ivf długi protokół, 2 procedura, 4 transfer
wdrodzeposzczęście92 wrote:po 24 miesiącach starań się udało szczęśliwy test zrobiony w rocznicę ślubuproblem? chyba zbyt dużo myślenia o tym aby się udało, gdy odpuściliśmy szczęście samo przyszło
jestem z woj. Wielkopolskiego
powoli kompletujemy wyprawkę dla maluszka kolejną wizytę mamy 01.04
siedzimy w domku na l4Anuszka, _cherryLady, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny