Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy ta tajna grupa tylko dla już mamuś,czy dla ciężarówek również? Bo ja też z chęcią bym się przyłączyła...jeśli mogę oczywiscie...
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
To dopiero sam początek mojego bycia ciężarówką,co prawda bardzo się boje i wiem że może być różnie...ale Wierzę bardzo,bardzo...
kmb, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper pomysl z ta grupa
jak tylko odpale laptopa to sie zapisuje
Wrocilismy ze szkolenia po porodowego I powiem Wam, ze mimo wygodnego siedzenia od 9 do 15 moj kregoslup jest wykonczony I juz nie moglam sie doczekac az sie polozeJuz nie bede narzekac, ze musze lezec
Zaczynamy dzisiaj 29 tcpabelka88, agulas, mia6, roletka lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Super pomysl z ta grupa
Wrocilismy ze szkolenia po porodowego I powiem Wam, ze mimo wygodnego siedzenia od 9 do 15 moj kregoslup jest wykonczony I juz nie moglam sie doczekac az sie polozeJuz nie bede narzekac, ze musze lezec
Zaczynamy dzisiaj 29 tcpragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Super pomysl z ta grupa
Zaczynamy dzisiaj 29 tc
Ja dziś chyba wkoncu nadrobie czytanie. Moje chlopaki na spacerku i szybko raczej nie wrócąpabelka88, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Konwalia bez jaj! Dla każdej z nas z dziecmi i w ciazy PABELKO!
KTO ZAKŁADA?
MAMAMIA suoer! Ofkors tajna.
Nie wiem czy potrafię założyć.
Anko o co chodzi z tą Konwalia i jajami?Odnośnie czego te jaja?
Chętnie też poznam Was i Wasze szkraby na FB.pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość