Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Mój lekarz powiedział to samo, szpital nic nie pomoże, mam kategorycznie leżeć i nie oszukiwać, duphaston 3x1 przeciwzakrzepowych nie mam, nic nie wspominał, a ja nie zapytałam. Za tydzień mam przyjść do niego na kontrolę.
Godaweri w którym jesteś tygodniu? Wiesz coś o swoim krwiaku? jak jest duży? gdzie jest umiejscowiony? ten lekarz który badał mnie na sorze nic mi nie powiedział, na karcie informacyjnej mam "nad ujściem wewnętrznym niewielki krwiak pozakosmówkowy"
lezę grzecznie i nic nie robię wstaję do łazienki, mama wzięła tydzień urlopu i dziś przyjedzie
Jestem identycznie jak Ty, ten sam tydzień i dzień. Wiem, że jest spory , z wrażenia nie zapytałam gdzie umiejscowiony, jutro idę na kontrolę, więc się dopytam. Leżę, robię czasem wycieczki do łazienki, kuchni, szybki prysznic. Czytałam na stronach amerykańskich, że odradza się już leżenie przy krwiaku, ale na razie jestem tak wystraszona, że posłusznie leżakuję. A ja głupia myślałam, że po pozytywnym teście będzie już z górki...A tu tendencja "pod górkowa" się nadal utrzymuje. Lekarz przedstawił 2 opcje albo się wchłonie albo odklei i poronię. Trzymam się pozytywnego scenariusza, nic innego nie pozostaje. Oby ku lepszemu.....Pisz co u Ciebie, wysłałam Ci zaproszenie. -
Jest 3730g Szczęścia. 60cm.
arlenka, renieczka, chiara, Maka, asia-m-b, llallka, Konwalia, Tilka, godaweri, Iva79, kuciak, józefka, Evelle, szałwia, Vaina, vella, ComeToMeBaby, Ania_84, adrenalina, Kamilam8, justa1234, Madzia82, muszynka, Karolina1111, Anuszka, vioris, never give up, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka ♥ Ogromne Gratulacje!!! no i chłopak też ogromny
Anatolka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Gratulacje dla Anatolki!!!Duzy chłopiec:)
Vaina, super!!pieknie przyrasta beta:)Anatolka, Vaina lubią tę wiadomość
31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,729dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
Dziewczyny, termin porodu oblicza sie od daty punkcji jeśli transfer jest na świeżo? Czy dopiero po usg sie ustala?31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,7
29dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
Anatolka wrote:Mnie liczono -14dni o punkcji. Punkcję przyjmują jako owulacje.
Tak myślałam:) dzieki:)
Jak sie czujesz? Jak przywitanie z maluszkiem?31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,729dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
nick nieaktualny