Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny widze nowe mamusie na forum-gratulacje :-*
Cometa trzymaj sie jakoś w szpitalu !
Ja dzis 18tc zaczynam. W zeszly pn bylam na usg i Male Szczescie już miało 157 gramówrosnie jak na drozdzach
26.09 prenatalne i zarazem polowkowe, ale to leciarlenka, Anatolka, ComeToMeBaby, Joanna85, Mimi86, Iva79 lubią tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Dzięki, dzięki
Ja białka nie miałam, nie pomogę bo nie zgłębiałam tematu.
Melduję się już z domuszyjka utrzymała swoją (skróconą) długość 2,2, a rozwarcie jakby mniejsze. Tzn mój gin twierdził że na cm a ten szpitalny teraz że takie słabe pół centymetra. Dostałam do kontynuowania lutkę, scopolan i magnez. Zero wysiłku, zero seksów, dużo odpoczynku, najlepiej leżakowanie. No to odpoczywam
nika03 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby ufff super, e już w domciu
niech Kosmita jeszcze grzecznie chwilkę posiedzi tam gdzie siedzi
dziś zadzwoniłam do kuzyna jest ginem, nie ma porażki takie białko nie jest niebezpieczne, gorzej jak by było powyżej 0.5 czyli mieszcze się w normie.
wizyta we wtorek zobaczymy co powie moja prowadząca, ale juz jestem uspokojona (troszkę)ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Dzień dobry ☺
Jako ostatnia z drużyny A melduje, że się rozpakowałam.
12.09 o godz 1:00 urodził się Juliusz, waży 4310 g i ma 58 cm.
Poród był wywoływany, najpierw preindukcja, po dwóch dniach oksytocyna i ruszyło. Ostatecznie trzeba było zrobić cc, ponieważ źle się wstawił głową w kanał. Czujemy się dobrze, jak wszystko będzie ok to jutro do domu.Nadira, Suomi, Anatolka, ComeToMeBaby, MatyldaG, Konwalia, nika03, muszynka, szałwia, asia-m-b, arlenka, Mimi86, Iva79, Joanna85, justa1234, Vaina lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
Asienka gratulacje!
A ja mam prosbe. Poratujcie. Jestem na luteinie caly czas. Chyba cos mnie podraznila albo wkladki ktore zmienialam.mojej gin nie ma w tym tygodniu. Czym się poratowac bo swedzi jak fix..
Rumianek? Clotrimzolum?
Jakis płyn do higieny w aptece zakupiłam i tyle mi dali bo w ciazy to do lekarza..endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Asieńka gratulacje!
Juluś słusznej wagi nam się narodził! niech będzie zdrowy i szczęśliwy!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
hej
ja mialam dzis wizyte iiii wszystko jest ok, dzidziuś ma 9 cm od głowy do pupy i podczas badania klaskał rączkami a potem się za kolanka trzymal - super widok
noooo i na 100 % chłopczyk, pindolka ma takiego ze nie idzie pomylić z pępowiną, ja bylam tak nastawiona na dziewczynkę że jeszcze dochodzę do siebie po tej informacji hehe.
No więc będzie Szymonpołówkowe mam 17 października
arlenka, ComeToMeBaby, Anatolka, Konwalia, Iva79, asia-m-b, Joanna85, nika03, Suomi, szałwia, Vaina lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Serducho wrote:Anatolka myślisz ze rodzinny wypisze? Bezpieczne to dla kobiet w ciazy? Nie dotre dziś do apteki
Mam clotimazolum w domu nie wiem czy to dozwolone kurde
Clotrimazolum średnio.
Pimafucin można, jakby nie było można to bym Ci gitary nie zawracała przecież. Rodzinny wypisze.