Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też piąchy do buzi lecą już od ponad tygodnia i ślinotoku dostaje.
A kupy póki co są codziennie min 2-3 na kp.
Ostatnio mała nie chciała ssać flakowatego cycka, musiałam dopędzać się femaltikerem żeby nieco napęczniał. Wybredna gadzina
Monitor kupiliśmy i ani razu nie użyliśmy, mam jakąś schizę przed nim, nie wiem ocb. Chyba będziemy odsprzedawać.
-
MalaHD wrote:Czuwać przy dziecku śpiącym??!! Gdyby moje dziecko spało to ja też bym spala. Niestety mi się trafił niespiacy egzemplarz... Jak kiedyś prześpi noc to poważnie pobiegnie sprawdzić czy żyje
Mała bo tak kiedyś babki mówiły, że trza czuwać ;p więc pytam teraźniejsze mamy czy to praktykują4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Czarnula, a kiedy byś spała, jeśli by Ci przyszło czuwać przy śpiącym dziecku?
Evaa, MalaHD, ..::Butterfly::.. lubią tę wiadomość
-
czar-nula wrote:Wychodzi na to, że nigdy
Ja nie śpię NIGDY :X jestem dowodem na to, że da się żyć nie spiąć. Perpetum mobile tadaaam
A tak poważnie to jeszcze 2 miesiące pokarmie cyckiem i do widzenia. Niech mąż wstaje a ja opierdziele flache wina i będę spala do rana na kanapie.ślązaczka, szałwia lubią tę wiadomość
-
My mamy taki układ, że jak mały zasypia (19-20 w łóżeczku w jego pokoju) to ja idę spać do sypialni na 2-3h. Wstaję po 22 i do północy kolacja, serial, jakiś wspólny czas.. Potem po północy przewijam i karmię śpiocha i idziemy spać wszyscy w sypialni (Tomek w dostawce). Dzięki temu w nocy wstaję bez problemu i nie jestem padnięta w dzień
Niestety kosztem wolnego czasu wieczorami, ale myślę, że to tymczasowe rozwiązanie, na razie działa świetnie
-
Ona butelkę akceptuje bez problemu ale będę odstawiac stopniowo zastępując jedno karmienie co tydzień żeby mi cycki nie wybuchły.
Asia ja chodzę spać o 21 codziennie. Inaczej nie spałabym faktycznie nicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:23