Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, tak próbowałam dopasować Ci jakies imię ale chyba na Kasie bym nie wpadła tak poprostu pytam, bo znam imiona większości dziewczyn tutaj tylko Twojego nie znałam
Jesli chodzi o brzuch to mi tak w 8 tc zaczął robic się wzdęty i lekko wypukły. Ale to chyba jeszcze za wcześnie na typowy brzuszek ciążowy. No mialam przedtem troche oponki wiec tak moze razem sie zebralo. Teraz to juz słyszałam kilka razy ze mi wypchało brzuszekarien lubi tę wiadomość
-
Arien u mnie na Twoim etapie ciazy robil sie wzdety bardzo czesto, czasami nie moglam go wciagnac i zwalalam to na powiekszona macice. Typowy ciazowy brzuszek pokazam mi sie duuuzo pozniej ale to tez indywitualna kwestia kazdej z nas
U mnie wlasnie przeszla burza i w sumie jeszcze blyska sie i grzmi. Moglaby jeszcze jedna sie zaczac
Dzis pod prysznicem zaczelam rozpaczac bo mega wyzwaniem jest przygotowac sie do gina z brzucholem. Wiecie o co chodzi?
A od kilku dni Jula bierze prysznic ze mna i jak tylko brzuch poleje woda to zaczyna harce -
Dorotko heh doskonale rozumiem, ja mam oponkę plus lekki brzuszek i już cięzko mi sie porządnie pochylić żeby perfekto się przygotować. Z lusterkiem sobie nie wyobrażam, już mężowi mówiłam, ze będe go potrzebowac z brzucholem do tego
zazdroszczę burzy, u mnie upał i duchota13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
A może trzeba sie skusic na depilacje brazylijska woskiem? trzeba trochę plnów wydać, ale wystarcza chyba na dość długo....
Mój mąż własnie wrocil z pracy, strasznie zmeczony, aż źle wyglądał, wziął prysznic i od razu do spania i nawet nie zdążyłam sie poprzytulać dobrze do niego Bo ja jestem straaaaaszny przytulas
A dzisiaj postanowilam posiedzieć trochę dłuzej, moze bardziej sie zmecze i bede lepiej spala w nocy...
-
Ojj nie wyobrażam sobie depilacji w tym miejscu, raz próbowałam i dziekuje! Nigdy więcej! Do tego tako ból nie jest wskazany w ciąży. Ja mam straszny problem z wrastającymi włoskami po depilacji, mimo peelingów robią mi sie stany zapalne co wygląda paskudnie wiec ja juz dawno odpuściłam depilator i wosk. Zostaje mi romans z maszynka
-
A ja chyba bym wstydzila sie pokazac "tam" kosmetycze zarosnieta Lekarz to co innego i nie jedno juz widzial i nie jedno zobaczy. Ale dzis juz bylam mega zmeczona walką z maszynka. W ogole obawiam sie jak to bedzie pred samym porodem bo wolalabym isc do szpitala elegancka ale u mnie problem jest taki ze jak zaczynaja wloski odrastac to strasznie mi sie tam podraznia. Glownie pachwiny od obcierajacej o nie bielizny i nie wyobrazam sobie znowu maszynką tam skrobac. Ale my kobity mamy problemy
-
Ja tam nie wiem, nie znam sie, zarobiona jestem. Poki co nie mysle o tym i ta kwestia nie stanowi dla mnie problemu. Bardziej zaczelam sie bac ze odmowia mi znieczulenia w szpitalu...
zapowiedzialam dzisiaj mezowi ze przed porodem (jakis miesiac przed) bedzie robil mi masaz krocza. bardzo sie ucieszyl. Ale jak mu powiedzialam, że taki bez seksu to troche sie jednak rozczarowałKasiarzynka, monika_89 lubią tę wiadomość