Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Tak sobie czytam o imionach a my to nie mamy pomysłu ani dla dziewczynki ani dla chłopca przyjdzie jeszcze czas..
A jak tam po mikołajkach U mnie Mikołaj był nietypowy i wczoraj dostałam mega długą różę
A tak ogólnie to znowu wyskoczyła mi opryszczka na ustach już 4 raz w tej ciąży pociesza mnie tylko to, że przed ciążą też je miewałam i raczej nie powinna w takim razie zagrażać dzidzi - oby !! A do tego jeszcze w gratisie ból gardła no ale na wieczór przed snem sobie wypiję mleko z miodem i z czosnkiem może coś zaradzi..
Taka pogoda to różne zarazki się ludzi czepiają
A chciałam Was spytać bo Wy już tak daleko..na ostatniej wizycie lekarz mówił, że mam sobie teraz zakupić jakieś wit. dla II trymestru znowu nie mówił jakie bo jest ich sporo i miałam sobie sama wybrać. U mnie w aptece mieli tylko prenatal (jak dobrze pamiętam) clasic no i kupiłam 90tab za prawie 60 zł..a w domu na ulotce zobaczyłam, że jest jeszcze od II trymestru "prenatal clasic z dha" (jakoś tak) i teraz nie wiem czy wystarczą te clasic czy muszą być te z dha Będę wdzięczna za każdą radę -
Czesc kochane!
Zarobiona jestem dzis Wstalam po 10 potem sie klocilismy i az rzeczy wywalalam z harderoby z polek do pakowania Boze co z tymi hormonami!?!?!?! Potem trzeba to bylo posprzatac..masakra. Potem zakupy, zakupy i zakupy Wciagnelam kfc ale bismarta, mialam taka nie do opanowania chcice.. A na koniec Mikolaj zabral mnie do Aparta Wybralam sobie kolejny pierscionek, a kolczyki i zawieszke do zestawu zamowilam pod choinke Tak samo zrobilam w zeszlym roku Do tego kolejny kubek do kolekcji tym razem we wzor zimowy i tyle z mikolajek
Madziu roza to piekny prezent. Chociaz ja za kwiatami cietymi nie przepadam
Moj sie nauczyl jak na poczatlu znajomosci zrobilam pare razy kwasna mine hehe i od tamtej pory dostaje same doniczkowce
Z tymi tabletkami to wiesz i tak ich nie oddasz. Ja zawsze w takich sytuacjach wychodze z zalozenia ze niektore kobiety nic nie biora, kiedys w ogole nic takiego nie bylo i pozostalabym przy tych tabsach, ktore juz kupilam .
A ja dzis kupilam czopki glicerynowe. Wyproznialam sie dzis na 4x..masakra. Ni rusze sliwek ani siemienia, nie wiem jak sobie pomoc. Do wody sie nie przekonam. A baba w aptece do mnie czy moja dieta jest bogata w blonnik. To mowie jej JAKBY BYLA TO BY MNIE TU NIE BYLO CZY TAK CIEZKO POMYSLEC? yh wkurzyla mnie
Ja tez rozwazam imie Hania. Jeszcze Alicja, Izabela. No i Wanda, ale moj NIEEE -
Tygrysku u nas nie ma zadnej Hani ani wsrod znajomych, ani w szkole nie slyszalam, ani w przedszkolu. Widocznie po wsiach sa modne inne imiona - w szkole co 3cie to Sandra, Roksana..
A najlepsze imie to Weronika Nigdy nawet w sklepie nie slyszalam by ktos wolal Weronika Choc podejrzewam ze imie stoi wysoko, moze w innej kat. wiekowej
Jest pelno pieknych imion - dla nas kazde, ktore nadamy naszym dzieciom, bedzie jedyne, wyjatkowe i najwspanialsze na swiecie i to jest piekne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:35
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu mi w aptece doradzili Prenatal, ale po 5 tabletkach sie poddalam, bo wszystkie zwrocilam po kilku minutach!
Daisy Gwiazdo Ty moja! Woda, woda i woda!!! Jak nie wchodzi to kup sobie sok do wody i zabarwiaj i pij nie chce być upierdliwa, ale to podstawa! Dla dzidzi pij wodę, jak nie dla siebie!Daisy lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:To chyba tak regionalnie z tymi imionami. Tutaj na wyspie królują w polskich parach: Laury, Julki, Oliwki i Emilki!!! Tych ostatnich to już przesada w Pl dużo Amelek i Zuzanek na osiedlu
Mi sie podoba Lucja, ale odpada ze względu na polskie znaki
Merida, po "amerykańsku" to Lusi :P (Lucy?)merida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Merida, po "amerykańsku" to Lusi :P (Lucy?)
Oczywiście
Mam ciotke o tym imieniu, nie chciałam, by pomyślała, ze zaczęłam ja lubić
Imię bardzo mi sie podoba, ale tego jej nie powiem ha ha
Tygrysek, Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny