Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Gosiak nooo trzymam kciuki za rozwoj akcji, moze sie rozkreci? A jak sie czujesz teraz? Przeszlo?
Zaraz zjem ananasa i wypiję herbatkę z liści malinDaisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
my dziś wybrałysmy się znów do sali zabaw.
Jak tu głośno. Nawet Brzuszkowa panienka szaleje.
Pewnie też by się chciała pobawić
W ogóle ta ciąża dobiega końca, a dla mnie dalej jest to nierzeczywiste.
Nie potrafię sobie wyobrazić, jak ona będzie wyglądała. Czy będzie kolejnym klonem po tacie czy tym razem choć trochę będzie podobna do mnie.
Jaka będzie? Jak uda mi się ją wychować? Czy będzie dobrym człowiekiem?
Tysiąc myśli, pewnie też tak macie?
Merida ma już swoją Misię przy sobie. Już część wątpliwości rozwiana
A większość z nas czeka
Ale już nie długo
W ogóle co raz łapie mnie skurcz szyjki przy którym doceniam techniki oddechowe które łagodzą ten ból.
Gosiak, słoneczna 85, Tygrysek, Daisy, mizzelka, Sue, merida17 lubią tę wiadomość
-
ja tak samo!
jednocześnie nie mogę się doczekać a z drugiej strony lekko się stresuje
Diamonds zazdroszczę że już masz doświadczenie i wiesz co i jak
ale liczę na instynkt
mi na szczęście przestał brzuch tak twardnieć, uspokoiło się
ciekawe która będzie kolejna
może GosiakDaisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Sue a niedługo będziesz Mamą podwójne szczęście w Lutym
Mizzelko, dlatego teraz zachowuję się jak rzyg..jący tęczą jednorożec Myślę, że są ludzie, którzy mnie teraz nienawidzą, ale chodzę i cieszę się jak durna
Nie wiem czemu, ale jakoś nie mam ciśnienia na poród już teraz natychmiast. Ogarnął mnie taki spokój. Bardzo chciałabym jednak, żeby poród odbył się całkowicie naturalnie, bez "wyganiania" , czyli wywoływania i oxy. Chciałabym, żeby ten mały gałgan sam zdecydował, kiedy wyjść.
A Zojce trzeba było pokazać którędy do wyjścia, bo jej po prostu było za dobrze w brzuchumizzelka, Krokodylica, Daisy, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
rzygaj tęczą ile się da i życzę ci żeby każdego roku tak szczęscie was spotykało
bo to wszystko od nas zależy... bynajmniej w 70%, a inni? niech gumują
to dobrze że jesteś spokojna
a jak spokojna mama to i synuś i poród może łatwiejszy Oby
Zoyka była zbyt waleczna i nie chciała się poddać
ale jak już własnie pokazali jej drogę to pobrnęła jak trzeba
ciekawe jakie ma włoski heheh
Daisy, kasika8303, merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
Meridko wysyłam buziaczki dla Zoyky :-*
Sue jeszcze raz wszystkiego co najpiękniejsze na tej nowej drodze życia!
Gosia trzymam kciuki za rozwój akcji niech Maleństwo już przychodzi.
Ja też często myślę, jak mała będzie wyglądać, do kogo będzie podobna
Sue cudne wieści o Iwce!!! muszę ją odnaleźć i pogratulować.
My dziś mieliśmy ktg i jest dobrze. A wyników badań jeszcze nie znam.
Miłego wieczorku :-*Sue, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Daisy, no miała typowo ciążowy wykres - dziś wchodzę w zakładkę Przyjaciółki, klikam w jej wykres, a tu mi się pokazuje "Ciąża rozpoczęta 7 stycznia"!! Ależ się ucieszyłam, komu jak komu, ale należało jej się to szczęście.
Każdej staraczce się należym ale jej bardzo kibicowałam.
A wiecie co u La?Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
La chyba miała robić przerwę, ale nie wiem.
Zaręczynowy noszę pod obrączka. Aktualnie oba odpoczywają
My dziś byliśmy ze szwagrem i przyszłą szwagierka na festiwalu pizzy w PizzaHut. Objadlam się. No i to było może ostatnie takie wyjście...Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyKochane jesteście wszystkie mówił Wam to ktoś ostatnio??!
Zoya dalej charakterna, chyba jeszcze nie skumala, ze w nocy wypada spać, jest tak jak było w brzuszku
Nie spała cała noc! A miedzy 1-3 jak miała w zwyczaju, tak była najaktywniejsza
Ale cała moja, po prostu i już włoski brazowe proste, z tylu ciemniejsze, z przodu jaśniejsze
Ogólnie wisi na cycach (bolą cholery), potem zasypia na nich
Miała już kilka badań/testów i wszystko dobrze to mnie cieszy od przyjścia na swiat bardzo mocno trzyma główkę, tętno tez miała super w trakcie porodu- także prawdziwa Merida
Z opieki w szpitalu jestem zadowolona. Położne z akcji przed porodem przyszły sie spytać, jak sie czuje i mówiły, ze dawno już takiej akcji nie miały! Te tutaj tez super człowiek taki spokojny
Wybaczcie egoizm, mój cyc wzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:55
diamonds, Gosiak, Krokodylica, Tygrysek, Rybeńka, Sue, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybenko, mam nadzieje, ze wizyta w szpitalu, to tylko czysta kontrola, ale dobrze, ze wszystko sprawdza człowiek lepiej sie czuje
Gosiak! Oficjalnie sie już zrobiłas "out of date" to zaciskam kciuki, byś nie musiała wskazywać Janeczce drogi, tak jak ja Zojce
Ja z Lubym nie nosimy obraczek, pierscionka tez nie. Nie mozemy w pracy, więc leżą w pudełku, zakładane na imprezy
Mimo to, zawsze czuje ja na palcu
Nie rozumiem ludzi w tych tanich filmach (w życiu zreszta tez), ze jak ściągnie z palca, to nie ma zdrady!
Sue! Otenczuj cały swiatGosiak, Rybeńka, Sue, Daisy lubią tę wiadomość