Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowoli wracam
Oj, fajnie być mama zreszta kilka chwil i same przejdziecie na te stronę mocy
I fajnie sie patrzy na tatę i córkę
Zoja ma 56 cm i długa stopę, cos tu wcześniej było o butach- taki kobiecy tematTygrysek, diamonds, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida
super, że powoli wracasz do normalności- jeśli można w ogóle tak powiedzieć.
Malutka w domu na pewno zalapie co to dzień i noc i które służy do zabawy a które do spania.
Dobrze już mieć "to" za sobą.
Trochę straszysz z tą aktywnością ciążową przekładającą się na tą poporodowa.
Bo moje Dziecię budzi się koło południa a teraz nie śpi. Wolałabym, żeby jednak było odwrotnie
No i zastanawiam się czy teoria najchętniej przybieranej postawy dziecka po porodzie odzwierciedlająca jego ułożenie w brzuchu jest słuszna?
Można się dopatrzeć w Zoyce podkulonych scyzorykowych nóżek?
Bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
Trzymajcie się ciepło cała trójka Odpoczywajcie
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku, zapomina sie! A bolało jak cholera, a potem z miejsca przeszło!
Jak mi dr powiedziała, ze krocze całe- to w myślach dziekowalam za maline, siemie i daktyle ha ha! Totalnie nic mnie tam nie boli! Szok!
Diamonds! To brednie piszą, bo u mnie nóżki to nóżki
Scyzoryka brak powagadiamonds, Gosiak, Tygrysek, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds z aktywnością to wczoraj była tragedia aż położne były w szoku!
No, ale dziś to już inna sprawa pukam w niemalowane
Moze to był dla niej tez ogromny szok i cała taka aktywna była?
Patrzę na nią już na brzuchu i za cholerę nie wiem, jak ona mieściła sie w środku!!
Nie wspomnę o wyjściu z niego! Szok!!diamonds, Krokodylica, Tygrysek, Sue, kasika8303, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż już bym chciała zapomnieć, choć w tym tygodniu rodzić do piątku nie mogę
W pt choinka z Mikołajem u Agi w przedszkolu więc muszę być.
A później jak najbardziej jestem za.
Siemię pije maliny też o dziwo to wszystko mi smakuje
Daktyli nie jem bo nie lubię. Za słodkie jak dla mnie.
Trudno muszę się obejść.
Zastanawiam się czy zdążą mi podać zzo czy powiedzą, że za późno.
Da się bez ale chcialabym spróbować z z wiadomych powodów.
Tygrysku
gratulacje z ukończonego kolejnego tygodnia
niech Dzidzia siedzi do marca, tak jak sobie tego życzysz
Sue
takich optymistek brakuje na świecie z wielkim pozytywnym nastawieniem do otaczającej rzeczywistości
Zarażaj innych swoim tęczowym jednorożcem i świat będzie przyjaźniejszy
Gosiaczku
teraz czekamy na wieści kiedy Janeczka zdecyduje się na wyjście.
Teraz chyba Twoja kolej
Pisz czy coś się rozwinęło z tych skurczy czy tylko pokazowe były i zupełnie nic dalej nie ma
No i dobrej nocy życzę.
Spróbuję zasnąć, choć to nie jest łatwe, kiedy zwyczajnie się nie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 01:32
Gosiak, Tygrysek, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell
nie pomogę. Czasem coś kuło ale raczej samo przechodziło.
Po nospie powinno się wyciszyć. Ale w lekarza bawić się nie będę.
Mam nadzieję, że za chwilę Ci przejdzie.
Wyniki wszystkie miałaś w normie?
Żadna infekcja Ci się nie przyplątała?
Jak nie przestanie to zrób jak intuicja podpowiada. Możesz odwiedzić IP. Czasem lepiej raz za dużo niż o jeden za mało.
A może powinnaś mieć teraz @ i organizm pamięta i przypomina o tym takim bólem?
-
nick nieaktualny
-
U mnie kochane spokój i cisza. Skurcze były pokazowe - chciały pokazać, że są możliwe
Ale nadzieja mnie nie opuszcza, dziś na 8:00 jedna z lutówek miała jechać na wywołanie w 41tc i 5dni a młody w nocy sam zaczął akcjędiamonds, Krokodylica, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Tygrysku, zapomina sie! A bolało jak cholera, a potem z miejsca przeszło!
Jak mi dr powiedziała, ze krocze całe- to w myślach dziekowalam za maline, siemie i daktyle ha ha! Totalnie nic mnie tam nie boli! Szok!
Diamonds! To brednie piszą, bo u mnie nóżki to nóżki
Scyzoryka brak powaga
A stosuje któraś z Was wiesiołek?
Sue, wybacz, rzyganie tęczą źle mi się kojarzy.
Sue lubi tę wiadomość
-
Krokodylku, mnie też - ale zawsze jak ktoś jest szczęśliwy a ludzie zazdroszczą, to mówią "rzygam tęcza", pewnie wiesz o co chodzi ja generalnie nie lubie słowa "rzygac", każda kobieta w ciazy go chyba nie lubi:)
Merida, cudownie, że się dobrze czujesz i ze udało się bez nacinania:) zreszta, tylko w Polsce to jest rutynowy zabieg. W Anglii nacinaja krocze tylko 12% kobiet, a u nas 90- jest różnica:)
A Zoyka w końcu załapie, że spanie jest fajne w nocy:)
Gosiak, ja na to mowię "trailer porodu", miałam tak dwa razy:)
Tylko, że u mnie w kinach po 14 lutego dopiero, a u Ciebie już teoretycznie film powinien sie zaczac:)
Ale, zacznie sie, wiecznie ta ciaza trwać nie bedzie:)
Gosiak, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
Evell mi przypada teraz termin @ i oczywiście od wczoraj ją czuję. Boli mnie krzyż i ogólnie jestem rozdrażniona. U mnie się okazało że te kłucia to był stan zapalny. Biorę globulki i jest ok.
Meridko ale Ci zazdroszczę, wogóle Wam wszytskim zaraz maleństwa będą z Wami a u mnie jeszcze 3 miesiące minimum, ale na Amelkę też przyjdzie czas. -
nick nieaktualnyWitam.. A mnie znow kuje kurcze nad ranem zasnelam i przeszlo yeraz znow czuje to klucie wypulam nospe i nic moze to faktycznie objaw@? Pierwszy raz tak kuje mnie tylko z lrwej strony dziwne troche. Dobrzr ze juz we srode mam wizyte. Ale ruchy czuje juz wyraznie :d
-
Sue wrote:No skoro jej mama to Merida, to charakterek musiała pokazać
Mam nadzieję, że moje pozytywne nastawienie i dobre samopoczucie wpłynie na mojego synka dobrze
Mam pytanie, jak nosicie pierścionek zaręczynowy?