Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

diamonds wrote:Kasika
 prawie na wszystkich lekach jest przeciwwskazanie do brania w ciąży.
 Chyba koncerny farmaceutyczne w ten sposób się zabezpieczają.
 Skoro dwóch lekarzy Ci przepisało ten sam lek, to na pewno wiedzieli co robią 
 Z tymi lekami na nadciśnienie, leżała chwilę z nami na sali dziewczyna. Pielęgniarka przynosiła jej i po porodzie właśnie lek na nadciśnienie i powiedziała, że jeszcze go musi brać niestety. To był jakiś dopegyt. Ona coś takiego mówiła 
 Więc trzeba być dobrej myśli 

Diamonds pocieszyłaś mnie kochana, biorę właśnie dopegyt   diamonds lubi tę wiadomość diamonds lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ah te piąteczki owocne były Happy Birthday Ala i Zojka!!! I Natalko oczywiście! Happy Birthday Ala i Zojka!!! I Natalko oczywiście!

No, Kasika Diamonds ma rację. Koniec tych wyglupow, teraz tylko relaks w ciąży. Jak widzisz po porodzie to nie koniec kłopotów, ale wtedy dziecko wszystko wynagradza!

Nakarmilam i czuwam. Pierwsze karmienie po wymiotach było krótkie, ale postanowiłam ze nie będę jej budzić. Ile zje to jej, ale jak zaśnie i wyciagne to już koniec. Po nim nawet siku nie zrobił. Teraz było drugie juz ciut dłuższe, ale też nie budziłam. Zobaczymy.
 Zaraz pewnie mnie zmoży sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 01:53  merida17, kasika8303, diamonds lubią tę wiadomość
                                Natalka 03.2015 merida17, kasika8303, diamonds lubią tę wiadomość
                                Natalka 03.2015 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Gosiak ja biorę od 2 tyg już i tak zostanie do końca. No mam nadzieję że lekarze wiedzą co robią.

Tygrysku, tak zdecydowanie koniec wygłupów, malej ciągle to gadam.

Ucho duuuuużo lepiej, noc przespana fajnie ciepło w uszku się robi po tych kroplach, tak błogo fajnie ciepło w uszku się robi po tych kroplach, tak błogo 

Jak ten czas leci, masakra. Nim się obejrzymy Amelka się urodzi, myk myk zleci i będziemy pikolo piły za Wasze roczki ja nie wierzę, że my już za parę dni 30 tc ja nie wierzę, że my już za parę dni 30 tc wczoraj zamówiłam spanko dla młodej, łóżeczko plus materac , przyjdzie to zamówię pościel wczoraj zamówiłam spanko dla młodej, łóżeczko plus materac , przyjdzie to zamówię pościelWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:06 
- 

Fakt, czas ucieka, kiedy to minęło???

Mi od rana odchodzi chyba czop (brązowy glut), wykorzystałam rano małża, teraz trzeba się wziąć za jakieś porządki i czas rodzić. Ale szczerze to nie mam siły nawet palcem ruszyć. Gosiak, merida17, Daisy, kasika8303, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość Gosiak, merida17, Daisy, kasika8303, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
- 

Czesc kochane!
 Wszystkim Wam zycze wszystkiego naj naj z okazji ukonczonych kolejnych tygodni!

Przepraszam ze sie nie odzywam, ale siostra byla, no a teraz weekend i od rana cos. Potem rocznica slubu tesciow wiec juz maluje pazurki. Jeszcze zakupy i kostke na podworko musimy dzis obejrzec. 

U nas wszystko ok buziaki! ♡ diamonds lubi tę wiadomość diamonds lubi tę wiadomość
- 

Z okazji Dnia Wiosny!!!!
 Dla wszystkich e-ciotek!!!!
 Mój Kurczaczek!!!!
   Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:38  Krokodylica, diamonds, Rybeńka, słoneczna 85, merida17, kasika8303, Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
                                Natalka 03.2015 Krokodylica, diamonds, Rybeńka, słoneczna 85, merida17, kasika8303, Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
                                Natalka 03.2015 

- 

Tygrysku Natalka jest prześliczna:*
 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczko!
 Ja mam chyba zapalenie piersi boli mnie prawa pierś i nie chce z niej lecieć mleko! Mam 39.5 gorączki. nie wiem co robić, robię okłady ciepłe na pierś potem masuje, odciagam a przynajmniej próbuje. I potem wkładam do stanika kapustę. Biorę apap a temperatura w ogóle nie spada. Kurcze zawsze coś boli mnie prawa pierś i nie chce z niej lecieć mleko! Mam 39.5 gorączki. nie wiem co robić, robię okłady ciepłe na pierś potem masuje, odciagam a przynajmniej próbuje. I potem wkładam do stanika kapustę. Biorę apap a temperatura w ogóle nie spada. Kurcze zawsze coś Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa 

MAJUSIA MAJUSIA 
 28.02.2015r.

MICHAŚ MICHAŚ 
 05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
- 

Słoneczna tak masuje dokładnie tak jak piszesz. pierś nadal boli, ale w nocy się chyba wypocilam i temperatura przynajmniej mi spadła:) także czuje się dużo lepiej, zrobię potem ten ciepły prysznic jak mówisz i dalej będę ja masować. Zastanawiam się czy jest możliwe że teraz stracę pokarm z tej piersi, bo po nocy ledwo odciagałam 30 ml.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa 

MAJUSIA MAJUSIA 
 28.02.2015r.

MICHAŚ MICHAŚ 
 05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
- 

Tygrysku namy bardzo podobne zdjecie z sesji:
 Super pamiatka no mimo ze sie czulam jam wyrodna matka ciagnac 9 cio dniowe dziecko na taka sesje:)

Ja jestem taka przeziebiona ze masakra. Biore prenalen syrop i na gardlo i paracetamol. Nic wiecej nie mozna:((
 Staram sie oddychac nosem i nie gadac do malego z bliska.

U nas snieg!!!

i macie sliczne foteczki
 i macie sliczne foteczki