Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:Kasika
prawie na wszystkich lekach jest przeciwwskazanie do brania w ciąży.
Chyba koncerny farmaceutyczne w ten sposób się zabezpieczają.
Skoro dwóch lekarzy Ci przepisało ten sam lek, to na pewno wiedzieli co robią
Z tymi lekami na nadciśnienie, leżała chwilę z nami na sali dziewczyna. Pielęgniarka przynosiła jej i po porodzie właśnie lek na nadciśnienie i powiedziała, że jeszcze go musi brać niestety. To był jakiś dopegyt. Ona coś takiego mówiła
Więc trzeba być dobrej myśli
Diamonds pocieszyłaś mnie kochana, biorę właśnie dopegytdiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ah te piąteczki owocne były Happy Birthday Ala i Zojka!!! I Natalko oczywiście!
No, Kasika Diamonds ma rację. Koniec tych wyglupow, teraz tylko relaks w ciąży. Jak widzisz po porodzie to nie koniec kłopotów, ale wtedy dziecko wszystko wynagradza!
Nakarmilam i czuwam. Pierwsze karmienie po wymiotach było krótkie, ale postanowiłam ze nie będę jej budzić. Ile zje to jej, ale jak zaśnie i wyciagne to już koniec. Po nim nawet siku nie zrobił. Teraz było drugie juz ciut dłuższe, ale też nie budziłam. Zobaczymy.
Zaraz pewnie mnie zmoży sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 01:53
merida17, kasika8303, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Gosiak ja biorę od 2 tyg już i tak zostanie do końca. No mam nadzieję że lekarze wiedzą co robią.
Tygrysku, tak zdecydowanie koniec wygłupów, malej ciągle to gadam.
Ucho duuuuużo lepiej, noc przespana fajnie ciepło w uszku się robi po tych kroplach, tak błogo
Jak ten czas leci, masakra. Nim się obejrzymy Amelka się urodzi, myk myk zleci i będziemy pikolo piły za Wasze roczki ja nie wierzę, że my już za parę dni 30 tc wczoraj zamówiłam spanko dla młodej, łóżeczko plus materac , przyjdzie to zamówię pościelWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:06
-
Fakt, czas ucieka, kiedy to minęło???
Mi od rana odchodzi chyba czop (brązowy glut), wykorzystałam rano małża, teraz trzeba się wziąć za jakieś porządki i czas rodzić. Ale szczerze to nie mam siły nawet palcem ruszyć.Gosiak, merida17, Daisy, kasika8303, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane!
Wszystkim Wam zycze wszystkiego naj naj z okazji ukonczonych kolejnych tygodni!
Przepraszam ze sie nie odzywam, ale siostra byla, no a teraz weekend i od rana cos. Potem rocznica slubu tesciow wiec juz maluje pazurki. Jeszcze zakupy i kostke na podworko musimy dzis obejrzec.
U nas wszystko ok buziaki! ♡diamonds lubi tę wiadomość
-
Z okazji Dnia Wiosny!!!!
Dla wszystkich e-ciotek!!!!
Mój Kurczaczek!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:38
Krokodylica, diamonds, Rybeńka, słoneczna 85, merida17, kasika8303, Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku Natalka jest prześliczna:*
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczko!
Ja mam chyba zapalenie piersi boli mnie prawa pierś i nie chce z niej lecieć mleko! Mam 39.5 gorączki. nie wiem co robić, robię okłady ciepłe na pierś potem masuje, odciagam a przynajmniej próbuje. I potem wkładam do stanika kapustę. Biorę apap a temperatura w ogóle nie spada. Kurcze zawsze cośOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Słoneczna tak masuje dokładnie tak jak piszesz. pierś nadal boli, ale w nocy się chyba wypocilam i temperatura przynajmniej mi spadła:) także czuje się dużo lepiej, zrobię potem ten ciepły prysznic jak mówisz i dalej będę ja masować. Zastanawiam się czy jest możliwe że teraz stracę pokarm z tej piersi, bo po nocy ledwo odciagałam 30 ml.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Tygrysku namy bardzo podobne zdjecie z sesji:
Super pamiatka no mimo ze sie czulam jam wyrodna matka ciagnac 9 cio dniowe dziecko na taka sesje:)
Ja jestem taka przeziebiona ze masakra. Biore prenalen syrop i na gardlo i paracetamol. Nic wiecej nie mozna:((
Staram sie oddychac nosem i nie gadac do malego z bliska.
U nas snieg!!!