Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś mieliśmy nieciekawą noc. Co 2h karmienie, a pomiędzy 3 kupy i brak konkretnego snu. Mała jest chora, jestem pewna. Zamiast zasnąć porządnie to cały czas się wiercila. Wydaje mi się ze ma chrype, czyli coś z krtanią, swiszczy jej, rzęzi, i nie daje spać. Jutro popołudniu przychodzi do nas pediatra. Ale jeszcze jedna noc przed nami.Natalka 03.2015
-
A u mnie po śniegu już, dziś mamy wiosnę
Tygrysku trzymam kciuki aby do pediatry Natalka się nie męczyła.
Myślałam że urodzę po tych wszystkich perypetiach i koniec problemów, a tu widzę, problemy się dopiero zaczną. -
Słoneczna szybkiego powrotu do zdrowia. Tygrysku i żeby Natalka była zdrowa! Jej najgorzej jak takie maleństwo choruje
Dziewczyny a gdzie ten śnieg?
U nas szaro buro że nic się nie chce.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyTygrysku, a moze nie jest chora, tylko zalega jej pokarm.
U nas tak jest, ze od płaczu ok 2 tyg tez zmienił sie głos i jakby chrypka- przeszło samo. Teraz ulewa i tylko nocą jej cos swiszczy.
Byliśmy z tym u dr i tłumaczył, ze to pokarm i mała zdrowa (badał ja).
Kładziemy ja wyżej i trochę pomaga, więc moze u Was ten sam problem?!
Moze sie mylę, ale chyba kiedyś czytałam, ze jak dziecko ma sucho pod noskiem, to te swiszczenie to nie katar. Mogę sie mylić, to wyprowadzcie mnie z błędu
U nas piękna wiosna od kilku dniGosiak lubi tę wiadomość
-
Aa to inne regiony na Śląsku tylko było brzydko, ale za to wieczorem był piękny zachód słońca.
Czekamy na wiosnę bo Majusia lubi spacerkisłoneczna 85 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Pusto bo mamy zajete a Krokodylica sie nie odzywaa bo wiadomo- siedzi jak na bombie:)
A reszta kompletuje wyprawki;)
Ja nadal przeziebiona. Wymoczyoam nogi w goracej wodzie i troche dzis lepiej. Boje sie o malego. Pogoda u nas dzis srednia a u was?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ciocie!
U nas noc w miare. Tatuś poszedł dziś do pracy pierwszy dzień po porodzie. A my leniuchujemy. O 16 będzie pediatra.
Dziewczyny wydaje mi się, że pampersy 2 są za duże. Jakbym go nie zapiela to mała leżąc na boku zasika pod sobą. W nocy przebieralam ja 3 razy. Chyba musze kupić 1. A 2 z Dady to chyba za 2 miesiące ubiore jej dopiero. Sa jeszcze większe niż pampers 2. A Wy co używacie?
A brzuchatki jak się dziś czuja?
Dziś jest piękny dzień!Natalka 03.2015
-
słoneczna 85 wrote:Pusto bo mamy zajete a Krokodylica sie nie odzywaa bo wiadomo- siedzi jak na bombie:)
Hehe, nie, u mnie spokojnie.
Wczoraj miałam dzień poza domem, najpierw pojechaliśmy na cmentarz, chciałam zapalić znicze bo potem na Święta tam nie pojadę a potem nie wiadomo kiedy będę mogła. Potem byliśmy u teścia na imieninowym obiedzie. Jak wróciłam wieczorem to okazało się że nie mam internetu i już nie miałam się jak odezwać.
Mąż mi dzisiaj rano powiedział, że bardzo blado wyglądam i czy dobrze się czuję. W sumie to nie czuję się dobrze bo jestem słaba jak cholera ale skurczy jakiś większych brak. Wczoraj wieczór miałam, ale nieczęsto.
Acha i wczoraj wieczorem pierwszy raz tak konkretnie spuchły mi nogi i stopy. Butów nie mogłam założyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 09:55
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U nas cały tydzień grypa.
Po kolei. Mam nadzieję że Ala już nie zachoruje.
Agatka dziś po długiej nieobecności zawitała do przedszkola.
Merido
posiewu jeszcze nie mam. A morfologia to piękna sinusoida
Ale żebym ja się na tym znała
Z tego co pamiętam, płytki mi spadły o ponad 100 000 No i w ogóle wyniki słabe. Poczekam do czwartku za tydzień co mi pan Bystrzak powie
W nocy śpię razem z Alicją
W dzień też ile się da zajęcia w domu nie uciekną
A Ty dziś wizytujesz z tego co pamiętam ?
Daj znać co Twój powie? -
nick nieaktualnyU nas dzisiaj rano mróz, ale słonecznie
Wczorajszy śnieg już prawie znikł.
Słoneczna
kuruj się i karm małego, żeby uodparniał się. Będzie dobrze.
Jak się słabo czujesz zrób dzień w łóżku, bez wychodzenia. Lepiej się wygrzać, żebyś bardziej nie zachorowała.
Tygrysku
a jak u Was z bólami brzuszka? Poszły sobie troszkę?
-
a moja mała dziś konczy 2 tygodnie.. jakoś słabo leci ten czas już bym chciała 3 miesiąc akurat odchowałabym
ale nie ma tak łatwo..
trochę zwalczyłam deprechę ale ciężko było.. jeszcze nachodzą mnie momentami glupie mysli ale mam nadzieje ze dam radę.
Malutką juz umowiłam na badanie bioderek i mam już z głowy... wizyta dopiero 14 maja ale juz zarezerwowana.. bo ponoc czeka sie miesiącami w moich okolicach..
a ponoć musi miec skonczone 8 tyg... a nie 6..
Tygrysku a na jak dlugo wychodzicie na spacer?
moja tez tak harczy ale to normalne chyba bo kataru nie widzę..
my już zaliczylismy 5 minut na dworzu, 10, 15.. a dzis jak bd ladnie to i 20 min... nie mogę doczekać się dluzszych spacerow.. ale mam z przerwami te wychodzenie.. bo wczoraj byl zimny wiatr i odpuściłam..
co do gorącej piersi to ja mialam twardą jak kamień i masowałam i ściągałam ręcznie, ciężko szło.. bolało nieźle te masowanie w kierunku sutka..
ale potem kupiłam ten elektryczny laktator i pomogło i liscie kapusty tez dość dały radę, wyciągnęły tą "gorączkę".
Krokodylku to już pewnie na dniach... człowiek modlił się już o ten poród bo ciężko itp
a teraz tęsknię za ciążą i momentami za tą ciszą i spokojemKrokodylica lubi tę wiadomość