Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgata dziś mam gina i też wczoraj Bożenę męczyłam
ale znalazłam patent taki, że do miski wody wlałam i siedziałam na brzegu kanapy
potem trochu przykucnęłam i na czuja wszystko
Mój mąż w tym czasie siedział obok i oglądał tv
zaciesz miał, bo podobno sapałam i wyglądałam komicznie. skończyło się awanturą bo chciał robić zdjęcia
Potem tylko mu się pokazałam żeby ocenił czy tam nic nie zostało
ale powiem Wam, że wstydzę się mu pokazywać piczy, bo mam wrażenie, że jest spuchnięta i brzydka
Alorrene13, Z., Lilianka27, A1984, Nieukowa, Sista, karolinka85, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
Zyrcia ja robię taki sam myk tylko że w wannie, wczoraj sapałam ale udało się elegancko ogolić na jutro do gina
Inesica a okolicznościowego nie jest dwa dni? Bo mój idzie na l4 na 2 tygodnie opieki nade mną, 2 okolicznościowego (chyba tyle jest) i jeszcze tydzień albo dwa urlopu, więc około miesiąca będzie mi pomagał.zyrcia lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Ja tez wróciłam z Lidla ze stanikiem i marynarskimi body Tatuś sie ucieszy
Zrobiłam 6 km spacer a teraz kawka na słonecznym balkonie.
Kurcze nie widziałam termometrów a tez bym kupiła ,no ale musze jeden stanik oddać wiec i tak do lidla podjade ..
w którym lidlu byłas ? jutro ide na cwiczenia i po nich chce wstapic po leginsy
lermometry na pewno sa w lidlu w sopot kamienny potok -
Rozalia w normalnej pracy jest 2 dni, ale mój może dostać 2-5 w zależności od widzimisię przełożonych
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Witam się ze szpitala
jestem juz po ściągnięciu szwu i pessara, nic przyjemnego, trochę bolało ale do wytrzymania, rozwarcie o 11 było na dwa palce, czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Podbrzusze pobolewal na ktg parę skurczy po 50-60 %i jeden 90%. Lena leży nisko główką i waży 2700g. Podobno raczej powyżej 3kg ważyć nie bedzie. Pozdrawiam Was dziewczyny I za wszystkie trtrzymam kciuki:-)
Rozalia, Inesicia, Katha81, Alorrene13, Aka81, Joasia:), karolina0522, Z., gosi_a, sss, maglic, dorcia8919, Lilianka27, Viola, Dada, gucio, Marcia86, A1984, Nieukowa, Sista, karolinka85, agawera, MIKOLAY, Finezja, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuzanna22 wrote:Witam się ze szpitala
jestem juz po ściągnięciu szwu i pessara, nic przyjemnego, trochę bolało ale do wytrzymania, rozwarcie o 11 było na dwa palce, czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Podbrzusze pobolewal na ktg parę skurczy po 50-60 %i jeden 90%. Lena leży nisko główką i waży 2700g. Podobno raczej powyżej 3kg ważyć nie bedzie. Pozdrawiam Was dziewczyny I za wszystkie trtrzymam kciuki:-)
-
Suzanna mocno zaciskam kciuki.
Właśnie dzwoniła moja siostra. W czwartek przyjeżdżają z Anglii na 2 tygodnie i mówiła, że przywiezie mi ubranka po mojej 7-miesięcznej siostrzenicy. Ciekawe gdzie ja to zmieszczę. Szkoda tylko, że do nas nie przyjadą, a i mi już też nie uśmiecha się jechanie 300 km żeby się z nimi zobaczyć. No cóż spotkamy się mam nadzieję we wrześniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:10
-
Suzanna kciuki zaciśnięte
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Co ja bym bez Was zrobiła? Będziecie wszystkie e-ciociami chrzestnymi AmelkiWiecie tylko ręce mi opadają, wypis dziś ciśnienie 118/65, teraz mierzę w domku 130/98 no nie kumam, co ja robię źle? Mój gin jest na urlopie, wizytę mam dopiero 20.05 , zapisałam się do innego gina na jutro, podpytam co jest nie tak że w domu tak mi ciśnienie skacze. Dziś co prawda jest wysokie na dworze a to mi mówili też ma wpływ.
Z innych rzeczy, mała waży ok 2800kg, ma piękne nerki, cokolwiek to znaczy, szyjka się skraca, ma nie całe 3 cm i jest miękka, brzuch mi się obniżył i to sporo. Przed obniżeniem bardzo bolały mnie pachwiny jakby co i dół cały, myślałam że to to spojenie ale po 2 dniach przeszło. No i w końcu zobaczyłam ją w 4d
moje słoneczko się po nosku drapało a potem mi pomachało
Zakochałam się jeszcze bardziej w niej
Alorrene13, Rozalia, Joasia:), Inesicia, Z., dorcia8919, gucio, sss, Nieukowa, Ania1704, Sista, karolinka85, karolina0522, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
Kasika dobrze że się odezwałaś w końcu
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze,z malutką na pewno wszystko w porządku. Nie zamartwiaj się tak bardzo bo to nie pomoże.
Suzanna powodzeniaaż ci zazdroszczę,że jeszcze trochę i utulisz maleństwo.
U mnie nudy że hej,wszystko już przygotowane dla synka i nie ma co robić. Pogoda super,ale ciągle na balkonie siedzieć nie będę bo jeszcze jakiś udar dostanękurczę u nas w lidlu nie będzie tych stanikow,tylko on line,bo sprawdzałam ofertę. Cóż,co kraj to obyczaj.
Aś odezwij się że wszystko z wami w porządku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:15
kasika8303, Sista lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny
-
Suzanna kciuki zaciśnięte mocno i na pewno wszystko będzie dobrze !
Mój M. weźmie 2 dni okolicznościowego urlopu i max. 5 dni zwykłego, w zależności jak wypadnie z weekendem itp. Myślę że tyle styknie. Dziewczyny a w razie czego gdybym musiała mieć CC i wtedy się wolniej wraca do formy, to powiedzcie jak Wasi faceci wezmą to L4? Pójdą do internisty i poproszą na opiekę nad żoną czy jak ? Z ciekawości pytamMi się fotelika nie chce prać bo mam nowy, a w sumie Młody w ciuchach będzie jeździł i zaraz fotelik i tak złapie bakteryjki z samochodu, otoczenia itp. Mam drugi używany fotelik na wszelki wypadek to od niego prałam pokrowiec.
Agata no świetny news ... a schudłam sobie 2,5 kg !!!! aaaa ZAZDRASZACZAM
Ale nie zazdraszczam sytuacji z karą, mam nadzieję, że to odkręcicie
Zyrcia Twoja opowieść z goleniem Bożeni boskaJa też się wstydzę teraz mojej Małej bo nie wydaje mi się Mała
ale i tak pokazuję jak jest potrzeba
Kasika super ze obejrzalas coreczke w 4Dładnie waży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:22
A1984, Sista, zyrcia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Alorenne ginekolog może mężowi wypisać to l4 i to przysługuje też po porodzie sn
W ogóle to masz równo tydzień starszą ciążę i zawsze czytam jak się czujesz i zastanawiam czy jak za chwilę tak będę miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:25
Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
hihihi Rozalia tylko ja się zazwyczaj czuję dobrze, czego i Tobie życzę
Aha czyli np. GIN ze szpitala może coś takiego wystawić, jak go znam to nie będzie chciał brać (Mój M.). Tacierzyńskiego nie można dzielić podobno, więc te 2 tyg chce wziąć jak młody będzie miał z 2 miechy, wtedy pojedziemy sobie na działkę albo jeszcze gdzieś dalejRozalia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam Dziewczyny
! Oby to był taki moment jak piszecie bo już bym chciała po tym lezeniu szybko zobaczyć moją kruszynke
chyba zaczął powoli czopki odchodzić, chociaż pewna nie jestem ale przy podcieraniu mały glutek z krwią. Oby się rozkrecilo do środy bo w szpitalu nudaaa.
Kasika myślę że w każdym szpitalu będą czekać do 37tyg bo wtedy uważają że bezpiecznie dlatego faszeruja lekami jeszcze. Dacie rade, będzie dobrze.karolina0522, BrumBrumek lubią tę wiadomość