X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maglic wrote:
    Heeeejka :*

Zyrcia obslinilam sie - dawaj przepis :)
    Melia-sto lat!
    A ja dzisiaj w prezencie urodzinowym pospalam jak nigdy :) tatus zajal sie grzybem :D 24 lata minely a ja dalej mam wrazenie ze mam 18 :O

Dada-ja mam plyn na ciemieniuche z ziaji - luksio, dwie kapiele i problem z glowy :)
    Karolinko -wspolczuje bardzo :( oby Szymus dal pospac mamulce-trzymam mono kciuki

Macie racje faceci to nie ogary jak sie im nie powie co, jak i gdzie to sie sami nie domysla.. :) mojego nie ma w tygodniu a w weekend tez potrafi grac caly czas w jakies strzelanki :/ zamiast siedziec z Nami- gdy mu zwrocilam uwage to powiedzial ze przeciez tu jest, szkoda tylko ze nie myslami pomyslalam :|
    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/321195/sernik-na-zimno-z-galaretka-z-musem-owocowym.html robilam z tego przepisu tylkona spod dalamzwykle herbatniki, a zamiast musu na wierzvh dwie galaretki truskawkowa i owoce lesne rozpuszczone w 750ml wody ;P wole cale owoce ;d
    jest pycha bo nie jest slodki tylko troche kwaskowy ;) najlepszy na takie pogody ;p
    u nas dzis cudownie, chłodno :D extra bo akurat jedzim odwiedzac rodzine ;p

maglic, Sista, Dongina, Nieukowa, Inesicia lubią tę wiadomość

• Muniek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melia i Maglic wszystkiego najlepszego dziewczynki :-) 100lat w szczęściu i zdrowiu :-D
    U nas dziś 23stopnie :-) normalnie żyć nie umierać :-) :-) :-)
    Buziaki i miłej niedzieli

maglic, Melia lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ten zrost co mi sie zrobił na bliźnie po Cc dzis pękł i pełno ropy wyleciało .......

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Dada to lepiej pędź na Ip,niech to lepiej ktoś obejrzy. Z takimi rzeczami nie ma żartów :-\

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    W ostatnich dniach czytałam ale nie miałam czasu pisać.
    Także nie dam rady odpisać na wszystkie watki.
    Melia i Maglic najlepszego i 100 lat dziewczynki ! :)
    Ulema może i chodziłyśmy razem do szkoły rodzenia, ale ja twojej fotki nie widziałam wiec nie wiem która to ty :P
    Ja na mojego M narzekać nie powinnam, czasami mu coś powiem, ale w gruncie rzeczy doceniam bo robi sporo.
    Bol mi jakiś wszedł w plecy chyba od nieprawidłowego dźwigania Edka to M. Serwisował go wczoraj wieczorem. Właśnie pisze z samochodu, jedziemy na nasze mini wakacje, trzymajcie kciuki aby nie padało. Także na te plecy jakiś masaż w hotelu sobie machnę i basen, oby pomogło.
    Trzymajcie sie, bede pisać po powrocie, buziaki :* :)

Sista, Dongina, maglic, Melia, Inesicia, Joasia:), nenette, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Melia, Maglic - spełnienia marzen i samych cudownych chwil w dniu dzisiejszym !!! Widze, ze Lewków mamy równie duzo jak Baranów, ogniste forum :):):)
    My mamy dziś w planie obiad u moich rodzicow. A tymczasem, my nadrabiamy świat www, a Olga drzemie w bujaku :):):)
    Miłego dnia Mamuśki !!!

maglic, Melia, Joasia:) lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyczenia samych radosnych chwil dla dzisiejszych solenizantek!

U nas dzis leniwy dzien. Wkurzam sie na malego, bo od kiedy odkryl piastki ma gdzies cwiczenia podnoszenia glowki. Pol h potrafi lezec na brzuchu i ssac reke, ani razu sie nie podnoszac. Potem glowa idzie w druganstrone i zremy druga piastke :/
    I jak ja mam go zmotywowac? Lusteeka, ksiazeczki, grzechotki- nic nie dziala.

Melia, maglic lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maglic - ale super prezent ;) Spełnienia marzeń :*

Dongina - Wy jesteś też szczęściarzami pod tym względem, że macie te 2 miesiące dla siebie i mąż jest w domu (z tego co kojarzę). Mój M uwielbia zajmować się małym, ale też prawda jest taka że przez to że ma mało czasu dla niego to też nie do końca umie się z nim bawić, nie wie co który płacz oznacza itp. Ale najważniejsze, że bardzo się stara i celebruje ich wspólny czas. Ja narzekać nie będę ;)

Allorene13 - udanego wypoczynku ;)

Dada - powinnaś to koniecznie sprawdzić!! A Ty mieszkasz w Gdyni?

Dongina - ja nie pomogę w tych sprawach, bo my mamy bana na razie na seks. I podejrzewam, że jeszcze trochę tak zostanie... Po za tym przez to że mi tam coś wystaje to nie mam najmniejszej na to ochoty :( :( Staram się nie myśleć o tym, bo od razu łzy mi w oczach stają. Trochę za młoda jestem na takie problemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 11:08

Alorrene13, maglic lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina uzywalam Feminum Active w ciazy bo nam bylo wtedy sucho. Dziala, chyba nic wiecej nie idzie dodac :)

Dada jedz koniecznie na ip do szpitala gdzie rodzilas... Trzymam kciuki zeby dali ci taki lek ktory pozwoli dalej karmic piersia..

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina mi lekarz na takie otarcia polecił hydrovag niestety my karmiace piersią nie mamy odpowiednich hormonów tam na dole dlatego jest sucho.
    To ich strona...http://www.hydrovag.pl/ można sobie poczytać. I on mi kazał jeden dzień to a jeden dzień np lavtovaginal

preg.png[/url]
  • Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melia ja jestem z gdanska .

Leon dzis daje tak popalić ,ze masakra nie dam rady na ta ip

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Maglic , Melia STO LAT!!! STO LAT !!! spełnienia marzeń i wszelkich planów :)

Mi rownież trafił się ideał faceta :) troskliwy, pracowity, kochający i bardzo dobry tatuś. Ale jak na prawdziwego mężczyznę przystało ma jednak jedną małą wadę ... nie sprząta po " mojemu " :)

Zyrcia my tez kupujemy białe pampersy w rossmanie bo cena najniższa.

Na Śląsku 24 stopnie :) cudownie. Julka spi na balkonie, a po obiedzie wybywamy na długi spacer. Wreszcie można wyjsć o przyzwoitej porze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:39

maglic lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jutra w Lidlu pampersy zielone rozm. 3- 58 sztuk za 29,99
    rozm 2- 68 sztuk tez 29,99

• Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M w Gdyni bedzie co 2 tygodnie do 15 października :) dziekuje za kciuki :)

Melia, Nieukowa, Dongina, Sista, Finezja, Inesicia, dorcia8919 lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada no super :) a bedzie mógł byc / nocować w domu czy na jakiej zasadzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada - super :) Ale będziecie wtedy mieli możliwość pobyć trochę razem czy jak to będzie?

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy macie ochraniacze na łóżeczka? Mój mały zaczął wędrować po łóżeczku i zastanawiam się nad wstawieniem ochraniacza, ale mam wątpwliości.. W szczególności odnośnie tego czy będzie wtedy dobra wymiana powietrza w łóżeczku... Z drugiej strony jak wystawi nóżkę i mu się zaklinuje? Albo pies go uderzy biegnąc do kuchni po usłyszeniu, że ktoś otwiera drzwi do lodówki (a że mam wielkiego niezdarnego psa ;))...

Sista lubi tę wiadomość

• Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.az tak dobrze nie bedzie,ze w domu.ale ja bede mogła pojechac do niego na jakies 6 h dla mnie to i tak dużo bo ostatni Rejs 3,5 miesiaca to słyszeliśmy sie 5 razy a tak to tylko 1 mail dziennie wiec teraz super .

Ja mAm ochraniacze takie poduszki a z jednej strony nie ma to i tak slysze jak czasem ręka stuknie.

Joasia:), Melia, Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Ulema Debiutantka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melia, Maglic wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :)

Dada super wieści :)

Ja na mojego M. też nie narzekam, dużo pomaga i się angażuje w opiekę nad Małą. Jedyne zastrzeżenie to że jak teraz pojechał do pracy to zabrał z domu wszystkie śrubokręty i nie mam jak złożyć nowego nabytku - bujaczka :P

maglic lubi tę wiadomość

Agatka 28.06.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Zyrcia ja to wyprobowywuje wszystkie polecane przepisy wiec i twoj tez! Super! A powiedz mi jaki ser kubelkowy dalas (bo zawsze mam z nim problem jak robie sernik) i jak lałas ta galaretke? Najpierw ulozylas owoce (tez wole cale) a potem zalalas juz lekko tężejącą galaretką?

Wczorajsze kruche ciasto z budyniowa pianką i truskawkami wyszło przepysznie i juz ciasta nie ma:)))) Dzieki dziewczyny za przepis (nie pamietam kto wrzucił)- dodałam juz go sobie do zakładki "ciasta zawsze wychodzące":)))))))

Pogodo trwaja! Ale fajnie chłodniutko!

Mała z mezem na spacerze to zrobiłam przeglad garderoby pod katem tego w co sie mieszcze. Serce me sie uradowało bo wchodze w 90% ubran (dół). Gorzej z gora bo piersi mam duze i nie dopinam sie na nich:). Coz czeka mnie przebieżka po galerii w poszukiwaniu jakis bluzek, ktore zaloze rowniez jak biust mi sie spłaszczy:)

Czy ktoras z was uzywała zelu intymnego Feminum na suchosc okolic intymnych? Obciera mnie podczas seksu i mecze sie wiec chcialam sobie cos zakupic. A moze polecicie cos fajnego i sprawdzonego? Najlepiej takiego co dostarcza tez profilaktyki infekcyjnej.

Javkupilam twarog President w wiaderku ;) na masie serowej ulozylam maliny lekko wciskalam i do lodowki, a po ok godzinie zimna galaretka zalalam ;) wtedy nic nie wypkywa ;)

Leon tez cuduje w lozeczku ;p ostatnio lezal prawie do gory nogami o.O on taki mostek jakby robi i sie odpycha juz to obczailam ;p a znosi go na boki ;p

Wlasnie byla u nas straz :D usuneli nam gniazdo szerszeni wielkosci pilki !!

Sista lubi tę wiadomość

• .aś. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:51

Sista, Rozalia, Z., maglic, Melia lubią tę wiadomość

♀️30 ♂️33

2015 👧
    2018 👧

PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe

Starania od 05.2022

99 - 🎉 18.12
    98 - 🎉 9.01
    97 - 🎉 30.01
    96 - 🎉 24.03 (7tc)

25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa

5.03 ⏸️🥺
    21.03 - mamy ❤️
    8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
    1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
    3.07 (20+5) - 372g misia 💙
    8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
    6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
    3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙

age.png

event.png
‹‹ 1658 1659 1660 1661 1662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ