X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maglic wrote:
    Heeeejka :*

Zyrcia obslinilam sie - dawaj przepis :)
    Melia-sto lat!
    A ja dzisiaj w prezencie urodzinowym pospalam jak nigdy :) tatus zajal sie grzybem :D 24 lata minely a ja dalej mam wrazenie ze mam 18 :O

Dada-ja mam plyn na ciemieniuche z ziaji - luksio, dwie kapiele i problem z glowy :)
    Karolinko -wspolczuje bardzo :( oby Szymus dal pospac mamulce-trzymam mono kciuki

Macie racje faceci to nie ogary jak sie im nie powie co, jak i gdzie to sie sami nie domysla.. :) mojego nie ma w tygodniu a w weekend tez potrafi grac caly czas w jakies strzelanki :/ zamiast siedziec z Nami- gdy mu zwrocilam uwage to powiedzial ze przeciez tu jest, szkoda tylko ze nie myslami pomyslalam :|
    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/321195/sernik-na-zimno-z-galaretka-z-musem-owocowym.html robilam z tego przepisu tylkona spod dalamzwykle herbatniki, a zamiast musu na wierzvh dwie galaretki truskawkowa i owoce lesne rozpuszczone w 750ml wody ;P wole cale owoce ;d
    jest pycha bo nie jest slodki tylko troche kwaskowy ;) najlepszy na takie pogody ;p
    u nas dzis cudownie, chłodno :D extra bo akurat jedzim odwiedzac rodzine ;p

maglic, Sista, Dongina, Nieukowa, Inesicia lubią tę wiadomość

• Muniek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melia i Maglic wszystkiego najlepszego dziewczynki :-) 100lat w szczęściu i zdrowiu :-D
    U nas dziś 23stopnie :-) normalnie żyć nie umierać :-) :-) :-)
    Buziaki i miłej niedzieli

maglic, Melia lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ten zrost co mi sie zrobił na bliźnie po Cc dzis pękł i pełno ropy wyleciało .......

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Dada to lepiej pędź na Ip,niech to lepiej ktoś obejrzy. Z takimi rzeczami nie ma żartów :-\

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    W ostatnich dniach czytałam ale nie miałam czasu pisać.
    Także nie dam rady odpisać na wszystkie watki.
    Melia i Maglic najlepszego i 100 lat dziewczynki ! :)
    Ulema może i chodziłyśmy razem do szkoły rodzenia, ale ja twojej fotki nie widziałam wiec nie wiem która to ty :P
    Ja na mojego M narzekać nie powinnam, czasami mu coś powiem, ale w gruncie rzeczy doceniam bo robi sporo.
    Bol mi jakiś wszedł w plecy chyba od nieprawidłowego dźwigania Edka to M. Serwisował go wczoraj wieczorem. Właśnie pisze z samochodu, jedziemy na nasze mini wakacje, trzymajcie kciuki aby nie padało. Także na te plecy jakiś masaż w hotelu sobie machnę i basen, oby pomogło.
    Trzymajcie sie, bede pisać po powrocie, buziaki :* :)

Sista, Dongina, maglic, Melia, Inesicia, Joasia:), nenette, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Melia, Maglic - spełnienia marzen i samych cudownych chwil w dniu dzisiejszym !!! Widze, ze Lewków mamy równie duzo jak Baranów, ogniste forum :):):)
    My mamy dziś w planie obiad u moich rodzicow. A tymczasem, my nadrabiamy świat www, a Olga drzemie w bujaku :):):)
    Miłego dnia Mamuśki !!!

maglic, Melia, Joasia:) lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyczenia samych radosnych chwil dla dzisiejszych solenizantek!

U nas dzis leniwy dzien. Wkurzam sie na malego, bo od kiedy odkryl piastki ma gdzies cwiczenia podnoszenia glowki. Pol h potrafi lezec na brzuchu i ssac reke, ani razu sie nie podnoszac. Potem glowa idzie w druganstrone i zremy druga piastke :/
    I jak ja mam go zmotywowac? Lusteeka, ksiazeczki, grzechotki- nic nie dziala.

Melia, maglic lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maglic - ale super prezent ;) Spełnienia marzeń :*

Dongina - Wy jesteś też szczęściarzami pod tym względem, że macie te 2 miesiące dla siebie i mąż jest w domu (z tego co kojarzę). Mój M uwielbia zajmować się małym, ale też prawda jest taka że przez to że ma mało czasu dla niego to też nie do końca umie się z nim bawić, nie wie co który płacz oznacza itp. Ale najważniejsze, że bardzo się stara i celebruje ich wspólny czas. Ja narzekać nie będę ;)

Allorene13 - udanego wypoczynku ;)

Dada - powinnaś to koniecznie sprawdzić!! A Ty mieszkasz w Gdyni?

Dongina - ja nie pomogę w tych sprawach, bo my mamy bana na razie na seks. I podejrzewam, że jeszcze trochę tak zostanie... Po za tym przez to że mi tam coś wystaje to nie mam najmniejszej na to ochoty :( :( Staram się nie myśleć o tym, bo od razu łzy mi w oczach stają. Trochę za młoda jestem na takie problemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 11:08

Alorrene13, maglic lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina uzywalam Feminum Active w ciazy bo nam bylo wtedy sucho. Dziala, chyba nic wiecej nie idzie dodac :)

Dada jedz koniecznie na ip do szpitala gdzie rodzilas... Trzymam kciuki zeby dali ci taki lek ktory pozwoli dalej karmic piersia..

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina mi lekarz na takie otarcia polecił hydrovag niestety my karmiace piersią nie mamy odpowiednich hormonów tam na dole dlatego jest sucho.
    To ich strona...http://www.hydrovag.pl/ można sobie poczytać. I on mi kazał jeden dzień to a jeden dzień np lavtovaginal

preg.png[/url]
  • Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melia ja jestem z gdanska .

Leon dzis daje tak popalić ,ze masakra nie dam rady na ta ip

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Maglic , Melia STO LAT!!! STO LAT !!! spełnienia marzeń i wszelkich planów :)

Mi rownież trafił się ideał faceta :) troskliwy, pracowity, kochający i bardzo dobry tatuś. Ale jak na prawdziwego mężczyznę przystało ma jednak jedną małą wadę ... nie sprząta po " mojemu " :)

Zyrcia my tez kupujemy białe pampersy w rossmanie bo cena najniższa.

Na Śląsku 24 stopnie :) cudownie. Julka spi na balkonie, a po obiedzie wybywamy na długi spacer. Wreszcie można wyjsć o przyzwoitej porze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:39

maglic lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jutra w Lidlu pampersy zielone rozm. 3- 58 sztuk za 29,99
    rozm 2- 68 sztuk tez 29,99

• Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M w Gdyni bedzie co 2 tygodnie do 15 października :) dziekuje za kciuki :)

Melia, Nieukowa, Dongina, Sista, Finezja, Inesicia, dorcia8919 lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada no super :) a bedzie mógł byc / nocować w domu czy na jakiej zasadzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada - super :) Ale będziecie wtedy mieli możliwość pobyć trochę razem czy jak to będzie?

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy macie ochraniacze na łóżeczka? Mój mały zaczął wędrować po łóżeczku i zastanawiam się nad wstawieniem ochraniacza, ale mam wątpwliości.. W szczególności odnośnie tego czy będzie wtedy dobra wymiana powietrza w łóżeczku... Z drugiej strony jak wystawi nóżkę i mu się zaklinuje? Albo pies go uderzy biegnąc do kuchni po usłyszeniu, że ktoś otwiera drzwi do lodówki (a że mam wielkiego niezdarnego psa ;))...

Sista lubi tę wiadomość

• Dada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.az tak dobrze nie bedzie,ze w domu.ale ja bede mogła pojechac do niego na jakies 6 h dla mnie to i tak dużo bo ostatni Rejs 3,5 miesiaca to słyszeliśmy sie 5 razy a tak to tylko 1 mail dziennie wiec teraz super .

Ja mAm ochraniacze takie poduszki a z jednej strony nie ma to i tak slysze jak czasem ręka stuknie.

Joasia:), Melia, Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Ulema Debiutantka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melia, Maglic wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :)

Dada super wieści :)

Ja na mojego M. też nie narzekam, dużo pomaga i się angażuje w opiekę nad Małą. Jedyne zastrzeżenie to że jak teraz pojechał do pracy to zabrał z domu wszystkie śrubokręty i nie mam jak złożyć nowego nabytku - bujaczka :P

maglic lubi tę wiadomość

Agatka 28.06.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Zyrcia ja to wyprobowywuje wszystkie polecane przepisy wiec i twoj tez! Super! A powiedz mi jaki ser kubelkowy dalas (bo zawsze mam z nim problem jak robie sernik) i jak lałas ta galaretke? Najpierw ulozylas owoce (tez wole cale) a potem zalalas juz lekko tężejącą galaretką?

Wczorajsze kruche ciasto z budyniowa pianką i truskawkami wyszło przepysznie i juz ciasta nie ma:)))) Dzieki dziewczyny za przepis (nie pamietam kto wrzucił)- dodałam juz go sobie do zakładki "ciasta zawsze wychodzące":)))))))

Pogodo trwaja! Ale fajnie chłodniutko!

Mała z mezem na spacerze to zrobiłam przeglad garderoby pod katem tego w co sie mieszcze. Serce me sie uradowało bo wchodze w 90% ubran (dół). Gorzej z gora bo piersi mam duze i nie dopinam sie na nich:). Coz czeka mnie przebieżka po galerii w poszukiwaniu jakis bluzek, ktore zaloze rowniez jak biust mi sie spłaszczy:)

Czy ktoras z was uzywała zelu intymnego Feminum na suchosc okolic intymnych? Obciera mnie podczas seksu i mecze sie wiec chcialam sobie cos zakupic. A moze polecicie cos fajnego i sprawdzonego? Najlepiej takiego co dostarcza tez profilaktyki infekcyjnej.

Javkupilam twarog President w wiaderku ;) na masie serowej ulozylam maliny lekko wciskalam i do lodowki, a po ok godzinie zimna galaretka zalalam ;) wtedy nic nie wypkywa ;)

Leon tez cuduje w lozeczku ;p ostatnio lezal prawie do gory nogami o.O on taki mostek jakby robi i sie odpycha juz to obczailam ;p a znosi go na boki ;p

Wlasnie byla u nas straz :D usuneli nam gniazdo szerszeni wielkosci pilki !!

Sista lubi tę wiadomość

• .aś. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:51

Sista, Rozalia, Z., maglic, Melia lubią tę wiadomość

Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka

1) schudnąć 10kg:
    94 🎉 (3.05)
    93 🎉(29.05)
    92 🎉 (30.07)
    91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
    2) przyjmować suple
    3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
    1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
    2 wizyta: 7.08
    3 wizyta: ?

---
    Późne owulacje
    Karmienie piersią
    PCOS
‹‹ 1658 1659 1660 1661 1662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ