Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaglic wrote:Heeeejka :*
Zyrcia obslinilam sie - dawaj przepis
Melia-sto lat!
A ja dzisiaj w prezencie urodzinowym pospalam jak nigdy tatus zajal sie grzybem 24 lata minely a ja dalej mam wrazenie ze mam 18
Dada-ja mam plyn na ciemieniuche z ziaji - luksio, dwie kapiele i problem z glowy
Karolinko -wspolczuje bardzo oby Szymus dal pospac mamulce-trzymam mono kciuki
Macie racje faceci to nie ogary jak sie im nie powie co, jak i gdzie to sie sami nie domysla.. mojego nie ma w tygodniu a w weekend tez potrafi grac caly czas w jakies strzelanki zamiast siedziec z Nami- gdy mu zwrocilam uwage to powiedzial ze przeciez tu jest, szkoda tylko ze nie myslami pomyslalam
jest pycha bo nie jest slodki tylko troche kwaskowy najlepszy na takie pogody ;p
u nas dzis cudownie, chłodno extra bo akurat jedzim odwiedzac rodzine ;pmaglic, Sista, Dongina, Nieukowa, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
W ostatnich dniach czytałam ale nie miałam czasu pisać.
Także nie dam rady odpisać na wszystkie watki.
Melia i Maglic najlepszego i 100 lat dziewczynki !
Ulema może i chodziłyśmy razem do szkoły rodzenia, ale ja twojej fotki nie widziałam wiec nie wiem która to ty
Ja na mojego M narzekać nie powinnam, czasami mu coś powiem, ale w gruncie rzeczy doceniam bo robi sporo.
Bol mi jakiś wszedł w plecy chyba od nieprawidłowego dźwigania Edka to M. Serwisował go wczoraj wieczorem. Właśnie pisze z samochodu, jedziemy na nasze mini wakacje, trzymajcie kciuki aby nie padało. Także na te plecy jakiś masaż w hotelu sobie machnę i basen, oby pomogło.
Trzymajcie sie, bede pisać po powrocie, buziaki :*Sista, Dongina, maglic, Melia, Inesicia, Joasia:), nenette, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Melia, Maglic - spełnienia marzen i samych cudownych chwil w dniu dzisiejszym !!! Widze, ze Lewków mamy równie duzo jak Baranów, ogniste forum
My mamy dziś w planie obiad u moich rodzicow. A tymczasem, my nadrabiamy świat www, a Olga drzemie w bujaku
Miłego dnia Mamuśki !!!maglic, Melia, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Zyczenia samych radosnych chwil dla dzisiejszych solenizantek!
U nas dzis leniwy dzien. Wkurzam sie na malego, bo od kiedy odkryl piastki ma gdzies cwiczenia podnoszenia glowki. Pol h potrafi lezec na brzuchu i ssac reke, ani razu sie nie podnoszac. Potem glowa idzie w druganstrone i zremy druga piastke
I jak ja mam go zmotywowac? Lusteeka, ksiazeczki, grzechotki- nic nie dziala.Melia, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaglic - ale super prezent Spełnienia marzeń :*
Dongina - Wy jesteś też szczęściarzami pod tym względem, że macie te 2 miesiące dla siebie i mąż jest w domu (z tego co kojarzę). Mój M uwielbia zajmować się małym, ale też prawda jest taka że przez to że ma mało czasu dla niego to też nie do końca umie się z nim bawić, nie wie co który płacz oznacza itp. Ale najważniejsze, że bardzo się stara i celebruje ich wspólny czas. Ja narzekać nie będę
Allorene13 - udanego wypoczynku
Dada - powinnaś to koniecznie sprawdzić!! A Ty mieszkasz w Gdyni?
Dongina - ja nie pomogę w tych sprawach, bo my mamy bana na razie na seks. I podejrzewam, że jeszcze trochę tak zostanie... Po za tym przez to że mi tam coś wystaje to nie mam najmniejszej na to ochoty Staram się nie myśleć o tym, bo od razu łzy mi w oczach stają. Trochę za młoda jestem na takie problemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 11:08
Alorrene13, maglic lubią tę wiadomość
-
Dongina mi lekarz na takie otarcia polecił hydrovag niestety my karmiace piersią nie mamy odpowiednich hormonów tam na dole dlatego jest sucho.
To ich strona...http://www.hydrovag.pl/ można sobie poczytać. I on mi kazał jeden dzień to a jeden dzień np lavtovaginal[/url] -
nick nieaktualnyWitam
Maglic , Melia STO LAT!!! STO LAT !!! spełnienia marzeń i wszelkich planów
Mi rownież trafił się ideał faceta troskliwy, pracowity, kochający i bardzo dobry tatuś. Ale jak na prawdziwego mężczyznę przystało ma jednak jedną małą wadę ... nie sprząta po " mojemu "
Zyrcia my tez kupujemy białe pampersy w rossmanie bo cena najniższa.
Na Śląsku 24 stopnie cudownie. Julka spi na balkonie, a po obiedzie wybywamy na długi spacer. Wreszcie można wyjsć o przyzwoitej porze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:39
maglic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDada - super Ale będziecie wtedy mieli możliwość pobyć trochę razem czy jak to będzie?
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy macie ochraniacze na łóżeczka? Mój mały zaczął wędrować po łóżeczku i zastanawiam się nad wstawieniem ochraniacza, ale mam wątpwliości.. W szczególności odnośnie tego czy będzie wtedy dobra wymiana powietrza w łóżeczku... Z drugiej strony jak wystawi nóżkę i mu się zaklinuje? Albo pies go uderzy biegnąc do kuchni po usłyszeniu, że ktoś otwiera drzwi do lodówki (a że mam wielkiego niezdarnego psa )...Sista lubi tę wiadomość
-
Hej.az tak dobrze nie bedzie,ze w domu.ale ja bede mogła pojechac do niego na jakies 6 h dla mnie to i tak dużo bo ostatni Rejs 3,5 miesiaca to słyszeliśmy sie 5 razy a tak to tylko 1 mail dziennie wiec teraz super .
Ja mAm ochraniacze takie poduszki a z jednej strony nie ma to i tak slysze jak czasem ręka stuknie.
Joasia:), Melia, Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Melia, Maglic wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Dada super wieści
Ja na mojego M. też nie narzekam, dużo pomaga i się angażuje w opiekę nad Małą. Jedyne zastrzeżenie to że jak teraz pojechał do pracy to zabrał z domu wszystkie śrubokręty i nie mam jak złożyć nowego nabytku - bujaczkamaglic lubi tę wiadomość
Agatka 28.06.2015 r. -
nick nieaktualnyDongina wrote:Zyrcia ja to wyprobowywuje wszystkie polecane przepisy wiec i twoj tez! Super! A powiedz mi jaki ser kubelkowy dalas (bo zawsze mam z nim problem jak robie sernik) i jak lałas ta galaretke? Najpierw ulozylas owoce (tez wole cale) a potem zalalas juz lekko tężejącą galaretką?
Wczorajsze kruche ciasto z budyniowa pianką i truskawkami wyszło przepysznie i juz ciasta nie ma:)))) Dzieki dziewczyny za przepis (nie pamietam kto wrzucił)- dodałam juz go sobie do zakładki "ciasta zawsze wychodzące"))))))
Pogodo trwaja! Ale fajnie chłodniutko!
Mała z mezem na spacerze to zrobiłam przeglad garderoby pod katem tego w co sie mieszcze. Serce me sie uradowało bo wchodze w 90% ubran (dół). Gorzej z gora bo piersi mam duze i nie dopinam sie na nich:). Coz czeka mnie przebieżka po galerii w poszukiwaniu jakis bluzek, ktore zaloze rowniez jak biust mi sie spłaszczy:)
Czy ktoras z was uzywała zelu intymnego Feminum na suchosc okolic intymnych? Obciera mnie podczas seksu i mecze sie wiec chcialam sobie cos zakupic. A moze polecicie cos fajnego i sprawdzonego? Najlepiej takiego co dostarcza tez profilaktyki infekcyjnej.
Javkupilam twarog President w wiaderku na masie serowej ulozylam maliny lekko wciskalam i do lodowki, a po ok godzinie zimna galaretka zalalam wtedy nic nie wypkywa
Leon tez cuduje w lozeczku ;p ostatnio lezal prawie do gory nogami on taki mostek jakby robi i sie odpycha juz to obczailam ;p a znosi go na boki ;p
Wlasnie byla u nas straz usuneli nam gniazdo szerszeni wielkosci pilki !!Sista lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:51
Sista, Rozalia, Z., maglic, Melia lubią tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01