Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melia mój synek ma tak samo Jak z nim chcę nad ranem po karmieniu pospać to się drze - muszę go do łóżeczka odnieść
Aghata a jak podajesz ten Devikap? Bo ja to mam ale wolę podawać D3 taką pompką do buzi. Twist offy mnie przerażają. Koleżanki dziecko połknęło tą folię...Sista, Melia lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:51
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
Dziewczyny skąd wy macie takie zapasy tych pieluch my to na bieżąco kupujemy,a ile tego dziennie idzie,też tak ok 8,nie licze
Dada super że tak się sprawy mają i będziecie częściej całą rodzinką
Nieukowa dobre ale ja to bym jakoś się nie odważyła cyca wywalić pod kościołem
Zyrcia,Leoś rządzi ja myślałam że tylko ja taka wyrodna i się czasem nabijam z mojej małpki
U nas git młody w nocy anioł,nie mogę kompletnie na niego narzekać. W dzień to różnie,ale ogólnie diabełkiem to on nie jestzyrcia lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Hej dzisiaj pobudka nie o 3 a o 5..także trszkę lepiej rano pojechałam do lidla kupiłysmy z mamą 4 paczki trójek i jedną czwórkę..rajstopki,body, i bluzeczki i bluzę pluszową..
mam pytanie ile utrzymuje się w mleku dany produkt np.śmietana? bo prawie miesiąc niejadłam nabiału a wczoraj postanowiłam spróbować kawałek ciasta ze śmietaną bo chciałam zobaczyć czy nic mu nie wyskoczy na buzi.. na buzi nic nie wyskoczyło ani nigdzie..ale zwymiotował kilka razy po trochę..i czytałam że to może być objaw alergii pokarmowej..
Dada super wyszło z mężem
co do ilości zużytych pieluch to zmieniam przed każdym karmieniem.. więc zazwyczaj z 8szt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:49
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane
Jak nie urok to sraczka. Znowu kiblujemy w domu bo leje deszcz. Nosz kurde albo upał nie do wytrzymania, albo całodzienna ulewa. ...
Muniek niestety włosy po porodzie wypadają i nic nie da sie z tym zrobić, bo to przez hormony. Ale spokojnie sytuacja nie bedzie trwać wiecznie. Mi tez włosy wypadają, az szkoda bo całe życie nam pare na krzyż.
Agata Antoś boski
Julka dzisiaj pobiła swój rekord spania. Zasnęła 21:30 a pobudka o 5:30. Jedzonko i dalej spanko do 8".
U nas tez idzie 8-10 pampersów dziennie. Muniek zapas pampersow i mleka namiętnie robi mój mąż. Twierdzi ze sprawia mu to ogromną radość i przyjemność no dziwak Czyli obojętnie po co wyślę go do rossmana ( a ma go koło pracy )to przynosi kolejne paczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:58
Muniek, dorcia8919, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
bry!
Dada super, ze tak wszystko pozytywnie się ułożyło. A u nas też idzie sporo pampersów. I jak mówisz pełny i ciężki Ponoć chłopcy częściej robią siku niż dziewczynki - ale czy to prawda nie wiem
My po chrzcinach. Szymon oczywiście w trakcie chrztu musiał dać o sobie znać Ale generalnie nie mogę narzekać bo było wszystko dobrze Marudził, na jeść albo jak już był zmęczony. Więc w sumie uważam to za normalne A w kościele dwa chrzty i dwa Szymony tylko ten nasz dużooooo bardziej rozdarty a swoją czupryną robił największe zainteresowanie a dziś zmęczony, że zasnąć było mu ciężko. Teraz padł, więc liczę,że odpocznie i wstanie w dobrym nastroju zobaczymy.Joasia:), karolinka85, Z. lubią tę wiadomość
-
No to Joasiu nieźle,ja muszę mojemu kartkę pisać z listą zakupów bo inaczej nic by nie kupił
Co do pogody to u nas tak samo,najpierw upały teraz pada ehh szkoda gadać!!
Wy już właściwie wszystkie po chrzcinach,a my się nie możemy jakoś zorganizować
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek u nas pewnie jeszcze byśmy się nie zebrali z chrzcinami, gdybyśmy nie "musieli". Po prostu chrzestna mieszka za granicą, a że na teraz mięli zaplanowany urlop do PL to od razu zrobiliśmy chrzest, żeby potem specjalnie nie musiała przylecieć. A z drugiej strony mamy to już z głowy
Sista lubi tę wiadomość
-
Macham wam ja i Radecki w swoim pierwszym ciuszku 68
Zaraz was nadrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:31
Melia, dorcia8919, zyrcia, karolinka85, Sista, Muniek, Joasia:), Z., Ekkaja, nenette, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeo śpi a ja wyprodukowałam zaproszenia na chrzciny co prawda dopiero wybieram sie jak przestanie padać do kościoła, ale wstępnie telefonicznie 13ty moze byc :p
Wydrukuję je w formie zdjęcia wielkosci zeszytu A5 i myślę że bedzie super
dorcia8919, karolinka85, Muniek, Joasia:), Z., Ekkaja, aghata, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa ale Radek ma długie nogi
Żyrcia zaproszenia super
Radek i Leon podobni do siebie - może macie jakieś wspólne korzenie
Dziewczyny wiecie, że zabrakło szczepionek 5w1? Aż mi dziś szczena opadła. I musimy czekać do połowy września A myślałam, że z tym nie będzie problemu. No cóż zostanie nam druga dawka wzwb i rota. A na 5w1 czekamy eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:38
-
karolinka85 wrote:Dorcia super, że chrzciny ok..i że Szymonek był spokojny.. ja to się boję co to będzie u nas za 3 tyg..
Karolcia my przed mszą daliśmy Szymonowi czopa tak na wszelki wypadek, ale czy to jego zasługa czy tego, że już jest po prostu lepiej po rehabilitacji to nie wiem Musisz mieć nadzieję, że u Was też wszystko dobrze będziekarolinka85 lubi tę wiadomość
-
dorcia8919 wrote:Karolcia my przed mszą daliśmy Szymonowi czopa tak na wszelki wypadek, ale czy to jego zasługa czy tego, że już jest po prostu lepiej po rehabilitacji to nie wiem Musisz mieć nadzieję, że u Was też wszystko dobrze będzie
dorcia8919 lubi tę wiadomość