Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
EP!C moja na kp robila jedna na 3 dni, Siamyrka a po marchewce mialysmy dzis 2 kupki ,ale to pewnie po mm
Zozolek odstaw jablko na 2-3 dni, a szynka kupowana czy swoja robota , moze chleb wazne zeby nie byl na zakwasie, a jakich przypraw uzywasz ? Ewentualnie zapisuj szczegolowo co jesz wtedy latwiej Ci bedzie wyeliminowac alergen, ja w taki sposob doszlam ze u mnie wedlina kupowana szkodzi i vegeta ktorej uzywalam odrobine. A tak poza tym sama zdecydujesz kiedy przejdziesz na butelke ,od tego masz nas zeby sie pozalic na m patrze ze oni wszyscy tacy sami, juz rozumiem czemu to kobiety rodza dzieci faceci by sie zaplakali, pamietam jak moj m mial kaca po pepowce , prosze go zeby zmienil pieluche dla malej a on ze nie bo sie porrzyga , ja jestem zlosliwa i mysle cierp cialo jak chcialo a juz na diecie to by jednego dni nie wytrzymal aaaa faceci
A my dzis bylysmy na spacerku, byla ladna pogodajulka82 -
Czesc dziewczynki.
Co do kupek to moj robi ok 2 dziennie ale nie ma zawartosci tylko brudnego pampersa-zawsze tak robil.
Wczoraj nie jadlam jablka i bylo lepiej, zasnal z problemami o 22:30 budzil sie ok 4 razy i przed 6 byl placz do 7 ale to i tak postep. Zobaczymy dzisiaj
Wczoraj wieczorem mial dobry humor i smial sie 30 minut do zegara. -
No to super ze kupka zaliczona
Co do piastek i slinienia to u mnie jest identycznie, wczoraj np tak mocno mymlal piastke ze mial cala czerwona no i bez sliniaka sie nie obedzie bo ulewania i sliny mnustwo...
Kurcze synek zasnal niedawno, ciekawe o ktorej pojdzie spac, ja juz padam na twarz.
Siamyrka takie budzenie co godzine tez meczy strasznie, dobrze ze karmisz i przysypiasz ja mam male piersi i pidpieram sie na rece jak karmie w nocy. W dzien na rogalu. Aha, udalo nam sie zaliczyc godzinny spacer -
Mego tez juz nie ma ponad 2 tyg , w sumie nie bedzie go.4 tyg juz troche teskno tym bardziej ze nigdy.na tak dlugo nie wyjezdzal, moja spi od 21 a ja sobie zrobilam relaks w wannie troche doprowadzilam sie do porzdku, strsznie zaniedbana sie czuje, milej nockijulka82
-
Hej i co Julka zrobilas? Zadzwonilas? Dobrze dziewczyny ze macie obok kogos, bo samemu tyle czasu to okropienstwo. Ja tez mieszkam z tesciami, ja mam dol oni gore ale oni za bardzo mi nie pomagaja. Tesciowa potrzyma malego 10 minut i juz jej nie ma...
Jak tam weekendy minely? Moj maly odrobine lepiej, nie jem nic co ma wiecej blonnika i widze poprawe, kreci sie ale mniej. Dzisiaj przez 3 godziny zbieralismy kasztant, corka ma taka "akcje" w szkole... -
Iga ma juz mega katar i zaczyna bardziej kaszlec, takze przeziebienie dopadlo.. Spala od wczoraj o 20-10:30 z dwoma pobudkami na cycka i pozniej na spacerze od 12-13 i od15-18 teraz tez juz spi od 20 weekend minąl dobrze, 23.10 mamy usg bioderek. Czekaja nas jeszcze chrzciny 08.11 przygotowania trwaja musze jej jeszcze jakas biala czapeczke kupic i jakis plaszczyk Igusi juz ząbki ida, dziasla cholernie twarde i widac ze ją wkurzaja.. Bidulka moja
-
Zozolek tak sobie myslalam o tobie caly weekend , diete masz bardzo uboga, alergenow brak , a moze to nietolerancja laktozy ? w prawdzie powinna juz mijac ale moze sprobuj odciagac pierwszy pokarm. EM!C na lekkie przeziebienia polecam inhalacje sola fizjologiczna, my przy katarze sie inhalowalysmy i zalezy mi na tym zeby mala od poczatku sie przyzwyczaila do tej czynnosci.
Nie dzwonilam 2 razy interweniowalam u sasiadow, za drugim razem uprzedzilam ich ze zadzwonie ale mnie zaewnili ze juz jada na disco i przed 1 sie rozeszli, mieszkam w bloku z plyty i wszystko stadznie sie niesie, palila ktoras przed ciaza ?julka82 -
Epic zazdroszcze snu twojej coreczki, u nas w dzien i w nocy to masakra. Malemu tez zabki ida, ma juz nierowne dzaselka na dole.
Julka moze masz racje. Bo wczoraj tez nic takiego nie jadlam i znowu nocka z glowy... Co do fajek to ja palilam przed ciaza