Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupiiii
Dziewczyny ale super, przebadałam właśnie 3 próbki podesłane przez dziewczyny z belly (w tym jedna moja) na płeć: wygląda na to że wyniki są miarodajne
W każdym razie mam info o swoim wyniku i o jeszcze jednym, że się pokrywa z USGCzekam jeszcze na potwierdzenie 3 badania, ale hulaj dusza
To która następna użyczy mi krwi w celu poznania płci bobasa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 15:37
A1984 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Jupiiii
Dziewczyny ale super, przebadałam właśnie 3 próbki podesłane przez dziewczyny z belly (w tym jedna moja) na płeć: wygląda na to że wyniki są miarodajne
W każdym razie mam info o swoim wyniku i o jeszcze jednym, że się pokrywa z USGCzekam jeszcze na potwierdzenie 3 badania, ale hulaj dusza
To która następna użyczy mi krwi w celu poznania płci bobasa?
Ja poproszeni namiary, jeśli dostane dodatkową próbkę to z mila chęcią wyśle jakoś za tydzień.Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
ja też chętnie ci wyślę tylko gdzieś po 10 - tym sty bo będę robić badania
nie będzie wtedy za późno ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:03
-
Cos mi wlazlo w plecy,leze plackiem bo sie z bolu podniesc nie moge,jak nie urok to.... dobrze ze gin dzis,chociaz nie wiem jak do niej dojade.
Dziewczyny apap mozna brac,prawda? -
Chętnie użycze krwi, i skorzystam z Twojej ofertyJutro ide na pobranie, wiec jesli Panie dadza mi próbke to wysle
Tylko przypomnij proszę co to ma byc za próbka, jakas konkretna?
no i dane do wysyłki
-
naczytałam się w necie, że kaszel może być szkodliwy tzn siła kaszlu , że może pęknąć nawet worek płodowy
boję sięale miesiąc temu miałam intensywniejszy kaszel i dzięki Bogu mi nie zaszkodziło ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:55
-
Dziewczyny te historie które opisujecie normalnie mrożą krew w żyłach
aż dziw że ja jak poroniłam pierwszą ciążę trafiłam do szpitala i spotkałam się z takim ciepłem i zrozumieniem ze strony i lekarzy i położnych, że nie wierzyłam że jestem w naszym pięknym kraju. Teraz nie wyobrażam sobie rodzić w jakimkolwiek innym miejscu. Jeśli któraś też jest z okolic Katowic, to z całego serca polecam szpital Łubinowa.
A ja dziś dorobiłam się drobnego urazu. Jechałam autobusem i tak szarpneło że uderzyłam brzuchem i wystającą rurkę do trzymania. Nic nie boli, maluszek kopie bez zmian więc może nie ma się czym martwić. Nie daje mi to jednak spokoju, ak myślicie? -
nadine24 wrote:Dziewczyny te historie które opisujecie normalnie mrożą krew w żyłach
aż dziw że ja jak poroniłam pierwszą ciążę trafiłam do szpitala i spotkałam się z takim ciepłem i zrozumieniem ze strony i lekarzy i położnych, że nie wierzyłam że jestem w naszym pięknym kraju. Teraz nie wyobrażam sobie rodzić w jakimkolwiek innym miejscu. Jeśli któraś też jest z okolic Katowic, to z całego serca polecam szpital Łubinowa.
A ja dziś dorobiłam się drobnego urazu. Jechałam autobusem i tak szarpneło że uderzyłam brzuchem i wystającą rurkę do trzymania. Nic nie boli, maluszek kopie bez zmian więc może nie ma się czym martwić. Nie daje mi to jednak spokoju, ak myślicie?
Raczej nic dzidzi się nie stało bo wody płodowe je chronią prze wstrząsami, a to już czujesz ruchy? -
Dziewczyny ktore chca miec badanie plci, dodalam was do przyjaciolek, jak potwierdzicie to przesle wam namiary i instrukcje
Ja sie boje porodu tylko pod katem niezyczliwosci personelu... bol mi nie straszny, ale ciezko przechodze bycie traktowana jak natretny petent albo co gorsza jak powietrze...Suzanna22, Aka81 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:
Ja sie boje porodu tylko pod katem niezyczliwosci personelu... bol mi nie straszny, ale ciezko przechodze bycie traktowana jak natretny petent albo co gorsza jak powietrze...
Ja też i tego że nie ma intymności tylko tak jak jakiś ubój takie mam skojarzenia że duża sala i wszystkie na raz i jesteśmy skazane na tych ludzi co tam pracują... Jak sie ostatnio pytałam gina co tam pracuje o poród rodzinny bo mój chce byc to powiedział ze nie ma problemu ale ostatnio dowiedziałam sie że położne pod żadnym pozorem nie wpuszczają osób po mimo ze ma sie plan porodu...sama nie wiem boje się że bee tam sama bez wsparcia:( -
nick nieaktualnyWitam kochane.
Już jesteśmy po wizycie, Julka ma się bardzo dobrze. Fika, macha rączkami i nożkami. Moj gin nie wiedział, że z badań genetycznych inwazyjnych znany płeć ale też potwierdził, że to córeczka. Nadal wg USG jest starsza o tydzień. Szyjka długa, twarda i zamknięta. Wyniki krwi i moczu bez zastrzeżeń. Jestem mega szczęśliwa, że wszystko ok. Na USG wzięliśmy Bartka och jaki dumny, że widzi siostrzyczkę. A to ten sam lekarz który prowadził mi ciąże z Bartkiem, więc było co wspominać.
Kolejna wizyta po 20 stycznia ... znów czekanie
Na fotce malutka ma rączki za głową..
A w temacie prezentów pod choinkę, sefora taka paleta w kształcie książki do makijażu i śliczna złota bransoletka. A mąż dwie super bluzymówi że spełniają jego oczekiwania
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty i wyniki badań. Napewno bedzie dobrze ... musi być. !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 18:28
Truskaweczka250, Nieukowa, Scintilla, Aka81, Z., nenette, Sista lubią tę wiadomość