Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
a mój wczorajszy dzień był absolutnie udanyWieczorem byłam u mojego gina na kontrolnej wizycie i Maleństwo rozwija się książkowo. Parametry ma na 15w4d (tak już jest od początku ciąży). Wszystkie przepływy w normie, serduszko, nerki, żołądek, wymiary
Mamy już ponad 10 cm od pupy do końca głowy i 118g wagi
Długie nogi po Tacie i nosek po Mamie
Ale jestem szczęśliwa
Od wczoraj głoszę cudowną nowinę znajomym, bo do czasu wyników badan prenatalnych wiedziały o Groszku 4 osoby.
Ciuszków na razie nie kupuję, bo lekarz wczoraj szukał i szukał, ale ani nie potwierdził Dziewczynki, ani nie wyeliminował Chłopca. Tak więc czekamy kolejne 4 tygodnieNa razie zobaczę, co dostane od koleżanek, które rodziły w podobnym terminie w tym roku. Mam już obiecane małe łóżeczko na kółkach, które można dowolnie przemieszczać po mieszkaniu. U dwóch przyjaciółek idealnie się sprawdziło.
W ostatnim dniu 2014 roku, życzę Wam na cały 2015 rok, spełnienia najskrytszych marzeń, zdrowych Dzieciaczków, pomocnych Mężów, przespanych nocy, troskliwych Rodziców i pomocnych TeściowychSłonecznego lata i pięknej jesieni, abyśmy mogły spacerować z naszymi Maleństwami
A1984, Nieukowa, Truskaweczka250, sss, Scintilla, Aka81, Joasia:), nenette, Alorrene13, Katha81, Inesicia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata, Sista wspaniale wiadomości na początek Nowego Roku, gratulacje:) ciesze sie bardzo razem z Wami!
Sista mi też z usg wychodzi, że dziś mamy 15w 4d
kochane brzuchatki a na 2015 życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń, zdrówka, no i najwspanialszych dzieciaczków pod słońcemA1984, Scintilla, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję dobrych wieści ! W nowym roku będzie ich jeszcze więcej i tylko takie !!
Szczęśliwego Dziewczyny !!
Aaaa i mój Piccolo brzoskwiniowy już się chłodziWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:18
Magda_lena88, Scintilla, A1984, Nieukowa, Joasia:), Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Kochane, kończę pracę i zmykam do domu - wyposażona w wino bezalkoholowe z Ikei
Życzę Wam by kolejne tygodnie przyniosły dużo dużo więcej radosnego czekania niż stresów, niech dzieciaczki rosną duże i zdrowe, Tatusiowie będą wielkim oparciem i wiosna niech w tym roku będzie wyjątkowa!!!Sista, Scintilla, Nieukowa, Joasia:), Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Gratuluję dobrych wieści ! W nowym roku będzie ich jeszcze więcej i tylko takie !!
Szczęśliwego Dziewczyny !!
Aaaa i mój Piccolo brzoskwiniowy już się chłodzi
Mój też. Dziś z Amelką zjadłyśmy zupkę tajskąTatuś ugotował łagodną wersję dla nas
wyszła w sumie łagodna zupka warzywna z kurczakiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam leniwie w Nowym Roku 2015 ale jestem zmęczona tym wszystkim siedzeniem i jedzeniem którego i tak nie wiele jadłam bo już patrzeć nie mogłam ale i tak coś tam przegryzłam i rano obudziłam się z bólem żołądka:( teraz siedzę przed tv i nawet nie chce mi się palcem ruszyć
A jak tam u was zabawa sylwestrowa? Moje Crazy Party jeszcze nie do końca wypite Ale nadrobie -
Witam w Nowym Roku
raz jeszcze życzę wam wszystkiego najlepszego.
My odsypiamy dzisiaj,mimo że nie siedzieliśmy za długo to jednak odzwyczaiłam się siedzieć do tak późna. Ale sylwester bardzo udanycieszę się że jednak nie zostaliśmy sami w domu.
Miłego leniwego dniaAlorrene13, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dzień dobry Dziewczynki
Dziękuję za piękne życzenia noworoczne, są tak fajne że trudno wymyślić lepsze !
Także Szczęśliwego Nowego Roku 2015!
Szczęścia z nowonarodzonych zdrowych Maluszków, zdrówka i dużo radości
Agata, Sista gratuluje dobrych wieści!
Moj sylwester udany, w dzień chodzenie po ośnieżonych Bieszczadach, wieczorem kulig i ognisko z kiełbaskami i herbatą gorącą w moim przypadkudziś odpoczynek. Miłego dnia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 12:09
Sista, Scintilla, Nieukowa, Joasia:), Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
U nas również leniwie ... w sumie to mamy całodobowe piżamowe afterparty
Widok męża na kacu uświadamia mi, że nic nie straciłam wypijając jedynie brzoskwiniowe "Trele Morele"