Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Kikusia to gdzie je kupiłaś bo cena imponująca
?
Mam blisko siebie sklep z używaną odzieżą BIGAoni tam maja ubranka do dzieci jak nówki !!
całe moje miasto ubiera tu swoje dzieci
Nie ma ani śladu zniszczeń ,po prostu śliczne są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:41
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oto moje dzisiejsze łupy
ale na tym nie koniec hiho już zwęszyłam okazję na czwartek maja być ubrania za 1zł
Aaa i przekonujemy tatusia ,żeby był KACPEREK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:05
Joasia:), Scintilla, Evell, Z., XxMoniaXx, Inesicia, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
A ja zamiast wyprawke to musze leczyć zęba...od przedwczoraj pobolewal, w nocy się budzilam, żadnej tabletki, zadzwonilam do gabinetu jeden mnie przyjął i co sie okazało? Ze bolu zaplombowany ząb, leczenie kanalowe bez rtg tylko jakis komputer mierzy kanały, znieczulenie tez bezpieczne tylko koszt leczenia 450zl. Do tego corcia ma urodziny, idę na polowkowe jak nie urok to Sraczka.
[/url]
-
Wow. Chyba tez muszę poszukać jakiegoś ciuchlanda u siebie bo mega fajne te Wasze zakupy i w jakiej cenie! A wiem że czasem można dostać nawet jeszcze z metkami coś
Moj maluch już się dość konkretnie rusza i bardzo mnie to cieszy bo wiem że jest ze mnąSzkoda tylko że na niemal każdym usg się pleckami odwraca i buziulka nie widzę. W ogóle to już mnie ciekawi jak będzie wyglądał i do kogo będzie podobny
Jeśli chodzi o szczepienia to my planujemy szczepić ale właśnie nie tymi skumulowanymi. Chociaż jeszcze będę się zgłębiać w temat czy i co warto ewentualnie dobrać poza tymi podstawowymi szczepionkami.
Chciałam jeszcze zapytać - wiecie jak ułożone są Wasze maluchy w brzuchu?
I czy na te twardnienia macicy dostawalyscie coś innego niż nospe?
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A zapomniałabym Wam powiedzieć ,że niby II trymestr to powinien być taki suuuper itd
Nie ,nie skądżeWczoraj wymiotowałam 2x , wieczorem rewolucja żołądkowa
Dzisiaj rano mnie mdliło,potem zauważyłam siarę na piersiach a przed chwilą żylaki/obrzęk na udach
-
Kikusia gratuluję udanych zakupów:)
My być może w przyszłym tygodniu wybierzemy się pooglądać wózki. Może coś wpadnie nam w oko.
Z. Jeśli chodzi o twardnienie to dostałam właśnie nospę i magnez. -
A1984 wrote:Dziewczyny, mam wyniki kariotypu - prawidłowy, męski (a więc Borys), wszystkie 4 trisomie wykluczone w tym ZD którego się najbardziej bałam. Czekamy na rozszerzone badania ale tego już się za bardzo nie boję.
Popłakałam się ze szczęścia, wielka ulga - czuję jakby ktoś oddał z powrotem moje normalne życie. Gdyby nie ciąża chyba bym się upiła z radości
Dziękuję Wam za wsparcie, jesteście wspaniałe!!
Aga trzymam kciuki za Twoje wyniki, ale zobaczysz że będzie dobrze!!!!
Z gory dziekuje za info
-
Cześć dziewczyny wreszcie odwazylam się do was przyłączyć od czasu do czasu zaglądam do was tylko ciągle brakowało mi odwagi bo tak się bałam o moją ciąże. I przy okazji chce wam życzyć zdrowej ciąży i pięknego pełnego miłości 2015 ☺
Scintilla, XxMoniaXx, Truskaweczka250, Aka81, Alorrene13, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Odnośnie naszego ulubionego, obecnego tematu
- czyli ruchów dziecka - do tej pory było tylko bulgotanie i przelewanie a dzisiaj przyszło SMYRNIECIE
ale gdzieś na wysokości pępka ... i tu się pojawiło dziwne pytanie : czy ruchy Waszych pociech odczuwanie w okolicach kolców biodrowych czy wyżej
?
-
-
To chyba zależy jak się dzieć obróci
ja najcześciej czuję kopanie pod pępkiem, czasem po bokach , a nie raz pod kością łonową
Nie miałam jeszcze okazji życzyć Wam wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku, tak więc dużo miłości i łatwego poroduScintilla, Kikusia, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
I pierwsze zakupy miałam dopiero robić za miesiąc, a "przez Was" wczoraj spenetrowałam allegro i znalazłam paczkę używanych ciuszków w dobrej cenie i moim guście
remont trwa, wszędzie masa kurzu, nawet nie mam gdzie tego dać ale nie mogłam się powstrzymać
Co do szczepień to rozmawiałam z paroma lekarzami przy okazji i wszyscy polecają te skumulowane szczepionki, ale kiedy pytałam czy swoje dziecko by nimi zaszczepili pojawia się milczenie, to daje do myślenia
Z drugiej strony jeśli dziecko zamiast bodajże 14 szczepionek może dostać chyba 7 (tyle wyszło u dziecka mojej koleżanki) to też trzeba się zastanowić, bo można oszczędZić maluszkowi bólu i stresu.
Ogólnie ciężka sprawa i czego się nie wybierze zawsze są plusy i minusy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:37
-
aghata wrote:A ja zamiast wyprawke to musze leczyć zęba...od przedwczoraj pobolewal, w nocy się budzilam, żadnej tabletki, zadzwonilam do gabinetu jeden mnie przyjął i co sie okazało? Ze bolu zaplombowany ząb, leczenie kanalowe bez rtg tylko jakis komputer mierzy kanały, znieczulenie tez bezpieczne tylko koszt leczenia 450zl. Do tego corcia ma urodziny, idę na polowkowe jak nie urok to Sraczka.
Kanałówka w ciąży jest darmowa. Ja już 2 zęby mam zrobione kanałowo i fundusz pokrywa, tylko kartę ciąży trzeba