Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnaa94 wrote:Kanałówka w ciąży jest darmowa. Ja już 2 zęby mam zrobione kanałowo i fundusz pokrywa, tylko kartę ciąży trzeba
-
Czarnaa94 wrote:Kanałówka w ciąży jest darmowa. Ja już 2 zęby mam zrobione kanałowo i fundusz pokrywa, tylko kartę ciąży trzeba
Nawet u prywatnego dentysty? Nie będą się "pluć"?
W ogóle to istnieją jeszcze gabinety stomatologiczne na NFZ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:46
Viola lubi tę wiadomość
-
Heloł Babeczki, jesli chodzi o ruchy to ja od zeszlej soboty mam bardzo wyrazne, no ale to mooje 3 dziecko, przy pierwszym pamiętam że poczułam późno bo ok. 21 tyg. A jesli chodzi o miejsce gdzie są kopniaczki to ja zawsze czuję je prawie że w pachwinach, ogólnie mowiac bardzo nisko, czasami ciut wyzej jak siedzę lub stoję, ale jak leżę i mam podkulone nogi to Mała się rozpycha i daje znać zebym jej nie gniotła.
Nie napisałam wam o moich zakupach u goscia z allegro. Pochwale sie że za 80 dych kupilam torbe ciuszków, wszystkie nówki, śliczną mala kurteczke, spioszki, 2 sukienki, kocyk itd. Normalnie chyba nie bede nigdzie chodzic po sklepach skoro mam pod nosem taki wypas. Facet ma prawie cale poddasze zawalone kartonami z ciuchami z MOthercare, Next, M&S itd.....to są niby rzeczy ktore nie przyszły kontroki jakosci, on tak mowi a jaka jest prawda to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:51
-
Mnie po sylwestrze dopadło przeziębienie i to porządne... Dziś cały dzień w łóżku. Do tego drugi dzień boli mnie ząb. Pewnie będzie do kanałowego tylko że moja dentystka dopiero 7 stycznia wraca, a do innego boję się iść. Jakoś tak do niej zaufanie mam, ona mi już zęby w ciąży robiła. Może jakoś wytrzymam, najgorzej tylko że bez apapu się nie obędzie.
Co do ubranek to ja ostatnio wyhaczyłam parę sztuk w Pepco po 3 złSzkoda tylko że nie znam płci to bardziej bym poszalała. No i maleństwo dostało pierwszą rzecz od babci
-
nadine24 wrote:Nawet u prywatnego dentysty? Nie będą się "pluć"?
W ogóle to istnieją jeszcze gabinety stomatologiczne na NFZ?
No u prywatnego raczej nieIstnieją, istnieją
Chociaż przyznam że nawet w moim małym miasteczku większość jest prywatnych, tylko 3 na NFZ. Ja znalazłam super dentystkę więc chodzę
-
Czarnaa94 wrote:No u prywatnego raczej nie
Istnieją, istnieją
Chociaż przyznam że nawet w moim małym miasteczku większość jest prywatnych, tylko 3 na NFZ. Ja znalazłam super dentystkę więc chodzę
-
XxMoniaXx wrote:ale to jak sie chodzi na kase chorych chyba nieeee ? prywatnie niestety trzeba płacić . A u nas na nfz to same partacze.
Tak, tak na kasę chorych. No i tu się pojawia problem bo dobrego dentystę na NFZ nie łatwo znaleźć -
dziewczyny pytanie intymne : czym golicie okolice bikinii ? bo ja jak jade jednorazówką to mam same pinkle czerwone i podrażnione i pierwsze 2 dni mnie to wkurza, teraz obiecnie krem taki z Bielendy i nakłada sie , czeka ok 10 min i zbiera włoski szpatułką. Pytam bo może macie coś lepszego
-
XxMoniaXx wrote:czarnaa a co było w pepco fajnego ?
Body były po 3 zł różne z długimi i krótkimi rękawkami, takie ostatnie sztuki dlatego przecenioneI ogólnie fajne rzeczy tylko żeby płeć znać. Muszę się wstrzymać trochę z tymi zakupami, mam nadzieję że 19 już się dowiemy kto w brzuszku siedzi to wtedy sobie zaszaleję
Mój mąż już mówi że Bobas będzie miał więcej ciuchów ode mnie zanim się urodzi, bo teraz wolę maleństwu coś kupić niż sobie
-
Ja miałam bardzo fajną dentystkę na NFZ, ale niestety w mojej małej miejscowości 300 km od Wawy, gdzie teraz mieszkamy;(
Alamakota lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny pytanie intymne : czym golicie okolice bikinii ? bo ja jak jade jednorazówką to mam same pinkle czerwone i podrażnione i pierwsze 2 dni mnie to wkurza, teraz obiecnie krem taki z Bielendy i nakłada sie , czeka ok 10 min i zbiera włoski szpatułką. Pytam bo może macie coś lepszego
-
Czarnaa94 wrote:Body były po 3 zł różne z długimi i krótkimi rękawkami, takie ostatnie sztuki dlatego przecenione
I ogólnie fajne rzeczy tylko żeby płeć znać. Muszę się wstrzymać trochę z tymi zakupami, mam nadzieję że 19 już się dowiemy kto w brzuszku siedzi to wtedy sobie zaszaleję
Mój mąż już mówi że Bobas będzie miał więcej ciuchów ode mnie zanim się urodzi, bo teraz wolę maleństwu coś kupić niż sobie
a w pepco nie ma raczej takich ogólnych albo jak są to mało .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 21:02
Czarnaa94 lubi tę wiadomość