Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, jak wejdziesz na ciuszki dziecięce to wpisz opcje wyszukiwania po mieście: Jaworze. I wyskoczy ci ten gościu
XxMoniaXx wrote:Viola to masz szczęście - taka okazja
daj namiar to pooglądam co ma ten koleś . Obiecuje- niczego nie wykupielubię olx
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Monia, jak wejdziesz na ciuszki dziecięce to wpisz opcje wyszukiwania po mieście: Jaworze. I wyskoczy ci ten gościu
jak mi paczka przyjdzie to Wam pokażę
teraz postanowiłam sie wstrzymać , aż będę znała płećViola lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:Ja smaruję Babydream fur Mama z rossmana
dziś okazał się pomocny przy żylakach/obrzęku na udach
A ja już kupiłam parę rzeczy na grupie z facebookamyślę czy jutro się przejść jeszcze na ciucholanda
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
To co on ma wystawione na allegro to tylko czesc tego co można u niego kupic.....ciesze sie ze go namierzylam.
Bylismy dzisiaj ponownie popatrzec na wózki no i chyba zostaniemy przy LUpo comfort, patrzyliśmy tez na Bebetto bo tez ma super amortyzatory ale niestety wykończenie i material pozostawia wiele do życzenia. X-lander jest najladniejszy ale slabe resory mnie odstraszają, tzn. komuś moze takie wystarczą ale ja stawiam przede wszystkim na wygode dziecka no i moją bo jednak im bardziej miekkie resory tym lepiej się prowadzi. Tak wiec chyba odpuszcze wygląd......
XxMoniaXx wrote:dosyć troche tego jest. Ja dziś zamówiłam za olx znówjak mi paczka przyjdzie to Wam pokażę
teraz postanowiłam sie wstrzymać , aż będę znała płeć -
nick nieaktualnynadine24 wrote:Zaczął już wystawać bardziej niż cycki
i w sumie szału nadal nie ma
a i ja smaruję się tylko oliwką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 22:18
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Miałyście kiedyś problem z atopowym zapaleniem skóry inaczej egzema?:>
-
Czytam wasze wpisy o kupowaniu ubranek, badaniach usg a mnie to nie dotyczy na razie. mieszkam za granica i tutaj jest tylko jedno usg przez cala ciaze, ktore akurat mam w tym miesiacu wiec pierwszy raz zobacze dzieciatko i moze dowiem sie czy to chlopiec czy dziewczynka.
Ja tez mam zamiar pochodzic troche po ciuchlandach, zawsze moge trafic na jakis fajny ciuszek dla dziecka,ale do polski wybieramy sie z mezem dopiero w marcu. Na razie jeszcze nie kupilam dla dziecka nic, niedlugo trzeba bedzie zaczac
Glukoza mnie na szczescie omija, tutaj sie tego nie praktykuje. Czemu sluzy to badanie? moze mi ktoras powie bo ja nie mam pojecia o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 22:21
-
Zazdroszczę wam trochę brzuszków, u mnir wygląda to bardziej jakbym się objadła niż była w ciąży
z depilacją więc zero problemów. A później to pewnie męża będę prosić żeby spojrzał czy odkrzaczone wystarczająco
Czuję ostatnio wieczorami częste kłucia w pachwinach i jajnikach. Zastanawiam się czy to może być znak poruszającego się maleństwa czy po prostu macica się powiększa.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Ja przerzuciłam się z Babydream Rossmana na Perfecta - Mama, specjalistyczne masło zwiększające - lepiej się u mnie wchłania.
Co do depilacji - na ten moment jeszcze standardowa technika czyli maszynka + mydło - ale łapię się częściej na lenistwie i oficjalnych dniach małego boberka
No i wczoraj tak sobie uświadomiłam, że spodziewałam się bardziej "zauważalnych" zmian w moim biuście ( liczyłam oczywiście na jakiś push up ) a na razie wielkościowo są takie same + doszły na nich jakieś przebarwienia i żyły -
Diana95 wrote:Glukoza mnie na szczescie omija, tutaj sie tego nie praktykuje. Czemu sluzy to badanie? moze mi ktoras powie bo ja nie mam pojecia o tym
Dzięki temu badaniu wykrywa się cukrzycę ciążową. Nieleczona, chociażby dietą doprowadza do zwiększenia masy urodzeniowej dziecka i przedwczesnego porodu. -
Ale sie rozpisalyscie od wczoraj chociaz mialam co poczytac.
Odnosnie dentysty dzisiaj poszukam dentysty we Wroclawiu na fundusz bo u nas w Trzebnicy niestety jest chyba jedna babka ale partaczka. Skoro kanalowe nalezy sie za free to ja napewno nie zaplace 400zl
Odnosnie golenia to ja tez juz malo widze, rzadzej sie teraz gole, ale chyba trzeba bedzie szalec z lusterkiem niedlugo.
Ruchy czuje roznie, ponizej pepka zazwyczaj, czesto sa to kopniaczki po prawej stronie przy kosci.
Cudowne uczucie kiedy zab nie boli
[/url]
-
Dziewczyny, a znacie wagę swoich maluszków? bo ja byłam 30 grudnia na USG i lekarz powiedział, że teraz już długość ciężko wyliczyć i podaje się wagę. A moja córa w 14 tyg 3 d. ważyła 128 g. Wiem, że to nie jest w pełni miarodajne, ale zaczęłam się zastanawiać, czy to nie za dużo. Dla mnie to ważne, bo mam cukrzycę ciążową i muszę pilnować masy dziecka. Sama od początku przytyłam 2 kg, więc to chyba nie jest dużo.
-
Ja mam tez w planach dentyste... Mam taka ciazowa paradontoze ze zeby myje delikatniej i chyba dlatego mi sie jeden ubytek zrobil. PozA tym przerazilam sie ze mi dzasla jakby odslonily kawalek korzenia siekacza i mam nadzieje ze da sie to leczyc i mi nie sie nie wda infekcja...