Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się boję panicznie dentystów i ogólnie lekarzy jeśli mają mi coś robić np.szyć,pobierać krew itp
odpukać nie bolą zęby
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny pytanie intymne : czym golicie okolice bikinii ? bo ja jak jade jednorazówką to mam same pinkle czerwone i podrażnione i pierwsze 2 dni mnie to wkurza, teraz obiecnie krem taki z Bielendy i nakłada sie , czeka ok 10 min i zbiera włoski szpatułką. Pytam bo może macie coś lepszego
Monia i to dokładne jest? Ja używam zwykłej maszynki, nigdy nie wierzyłam że te kremy cokolwiek dają
A co do ruchów to ja czuję głównie trochę powyżej wzgorka łonowego, chociaż trochę wyżej też się zdarza ale rzadziej.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nadine24 wrote:A na ten NFZ faktycznie jest jakaś oszczędność ?
Szczerze, to ja prywatnie nie chodzęJak na razie miałam płacić tylko za kanałowe, ceny tak jak pisała aghata od 350 do 500 zł. Ale że zaciążyłam to mi się upiekło i mam za darmo
No i jak z bólem się przyjdzie to też za wizytę trzeba zapłacić.
-
Z. wrote:Monia i to dokładne jest? Ja używam zwykłej maszynki, nigdy nie wierzyłam że te kremy cokolwiek dają
A co do ruchów to ja czuję głównie trochę powyżej wzgorka łonowego, chociaż trochę wyżej też się zdarza ale rzadziej.Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx nie martw się
ja też mam mały brzuchal
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja tam krew mogę dać pobrać ale szycie , dentysta , poród
masakra będzie.
Dla mnie dentysta to też masakra, każda wizyta. No ale postanowiłam sobie że zrobię w końcu wszystkie zęby do końca to będę miała spokój. Pobierania krwi bałam się jak ognia ale już przywykłam, tylko odwracam głowę zawsze. A na samo słowo "poród" jestem przerażona. -
Czarnaa94 wrote:A na samo słowo "poród" jestem przerażona.
to ja też , ale jestem na tyle dziwna, że jakby teraz mi ktoś powiedział , że małe już jest rozwinięte całkowicie i moge rodzic to bym szła bez namysłunadine24, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Mamuśki,
Odnośnie szczepień to ja swoją małą szczepilam "programowo" szczepionkami jeśli dobrze pamiętam 4w1 po to by zaoszczędzić jej bólu i stresu.
Jeśli chodzi o ruchy to ja czuję niskk po bokach. Na przedniej scianie macicy mam lozysko wiec moze to dlatego.
Golenie to dla mnie nie lada wyzwanie. Narazie maszynka a pozniej nie wiem. Z małą dawałam radę do końca ale nie wiem jak mi się to udawalo. -
XxMoniaXx wrote:to ja też , ale jestem na tyle dziwna, że jakby teraz mi ktoś powiedział , że małe już jest rozwinięte całkowicie i moge rodzic to bym szła bez namysłu
a dopiero ledwie zahaczamy o półmetek