Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję udanych wizyt, pięknych zdjęć z USG, ładnych ubranek i świetnych brzuszków! Ja też chodzę do dwóch gin. jeden prywatnie drugi NFZ. Myślałam, że badania będą mi się okrywać i nie będę musiała wydawać kasy aby robić je prywatnie. Niestety gin z NFZ jest strasznie skąpy, na pierwszej wizycie dał na wszystkie potrzebne badania a na kolejnych stwierdził, że nie ma takiej potrzeby
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja mam nadzieje, że jutro Wam płeć podam
a termin porodu napewno będzie szybszy niż podany ale to jutro dokładanie powiem
Monia trzymam kciuki za wizytęXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... jestem po wizycie. Lekko wstrząśnięta
2 poprzednie badania USG u róznych ginów i mój test genetyczny się pomyliły. BĘDZIE CHŁOPAK :DDD
Czyli test jest do dupy, za to my z mężem wniebowzięci, bo marzyliśmy o chłopaku
W związku z tym; Zyrcia proszę o aktualizację będziemy mieć chłopca i prawdopodobnie będzie to Krzysztof albo Radosław
Poza tym mam do oddania sukieneczki które tak mi się mega podobają i jeszcze kilka różów z mojej dotychczas skromniej wyprawkiSynek raczej nie będzie ich potrzebował
Poza tym maluszek ruchliwy, zdrów jak ryba. Serduszko ok, wszystkie wymiary w normie. Waga 265g, termin porodu bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:33
nadine24, Muniek, lilirose, zyrcia, nenette, Sista, Rozalia, Z., Alorrene13, Ania1704, Aka81, Inesicia, aga87, sss, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Dziewczyny... jestem po wizycie. Lekko wstrząśnięta
2 poprzednie badania USG u róznych ginów i mój test genetyczny się pomyliły. BĘDZIE CHŁOPAK :DDD
Czyli test jest do dupy, za to my z mężem wniebowzięci, bo marzyliśmy o chłopaku
W związku z tym; Zyrcia proszę o aktualizację będziemy mieć chłopca i prawdopodobnie będzie to Krzysztof albo Radosław
Poza tym mam do oddania sukieneczki które tak mi się mega podobają i jeszcze kilka różów z mojej dotychczas skromniej wyprawkiSynek raczej nie będzie ich potrzebował
Poza tym maluszek ruchliwy, zdrów jak ryba. Serduszko ok, wszystkie wymiary w normie. Waga 265g, termin porodu bez zmian
hahaha super! to Ci sprawił niespodziankę
Jakbym miała Ci doradzać z imieniem to bierz Radosława bez zastanowieniaMój Radziu ubolewa, że nie chcę Leona nazwać po tacie, ale to tylko dlatego, że planujemy więcej dzieci i nie chcę żeby czuły się potem jakoś dziwnie, że tata i syn mają takie same imiona ;P poza tym wołać jednego a tu dwóch mi się złazi
ale Radki są super -
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:hahaha super
! to Ci sprawił niespodziankę
Jakbym miała Ci doradzać z imieniem to bierz Radosława bez zastanowieniaMój Radziu ubolewa, że nie chcę Leona nazwać po tacie, ale to tylko dlatego, że planujemy więcej dzieci i nie chcę żeby czuły się potem jakoś dziwnie, że tata i syn mają takie same imiona ;P poza tym wołać jednego a tu dwóch mi się złazi
ale Radki są super
Popieram parę postów wyżej, wszytskie Radki są fajne chłopakizyrcia, Nieukowa lubią tę wiadomość