Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję udanych wizyt, pięknych zdjęć z USG, ładnych ubranek i świetnych brzuszków! Ja też chodzę do dwóch gin. jeden prywatnie drugi NFZ. Myślałam, że badania będą mi się okrywać i nie będę musiała wydawać kasy aby robić je prywatnie. Niestety gin z NFZ jest strasznie skąpy, na pierwszej wizycie dał na wszystkie potrzebne badania a na kolejnych stwierdził, że nie ma takiej potrzeby
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja mam nadzieje, że jutro Wam płeć podam

a termin porodu napewno będzie szybszy niż podany ale to jutro dokładanie powiem
Monia trzymam kciuki za wizytę
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... jestem po wizycie. Lekko wstrząśnięta

2 poprzednie badania USG u róznych ginów i mój test genetyczny się pomyliły. BĘDZIE CHŁOPAK :DDD
Czyli test jest do dupy, za to my z mężem wniebowzięci, bo marzyliśmy o chłopaku
W związku z tym; Zyrcia proszę o aktualizację będziemy mieć chłopca i prawdopodobnie będzie to Krzysztof albo Radosław
Poza tym mam do oddania sukieneczki które tak mi się mega podobają i jeszcze kilka różów z mojej dotychczas skromniej wyprawki
Synek raczej nie będzie ich potrzebował 
Poza tym maluszek ruchliwy, zdrów jak ryba. Serduszko ok, wszystkie wymiary w normie. Waga 265g, termin porodu bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:33
nadine24, Muniek, lilirose, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sista, Rozalia, Z., Alorrene13, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Inesicia, aga87, sss, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Dziewczyny... jestem po wizycie. Lekko wstrząśnięta

2 poprzednie badania USG u róznych ginów i mój test genetyczny się pomyliły. BĘDZIE CHŁOPAK :DDD
Czyli test jest do dupy, za to my z mężem wniebowzięci, bo marzyliśmy o chłopaku
W związku z tym; Zyrcia proszę o aktualizację będziemy mieć chłopca i prawdopodobnie będzie to Krzysztof albo Radosław
Poza tym mam do oddania sukieneczki które tak mi się mega podobają i jeszcze kilka różów z mojej dotychczas skromniej wyprawki
Synek raczej nie będzie ich potrzebował 
Poza tym maluszek ruchliwy, zdrów jak ryba. Serduszko ok, wszystkie wymiary w normie. Waga 265g, termin porodu bez zmian
hahaha super
! to Ci sprawił niespodziankę 
Jakbym miała Ci doradzać z imieniem to bierz Radosława bez zastanowienia
Mój Radziu ubolewa, że nie chcę Leona nazwać po tacie, ale to tylko dlatego, że planujemy więcej dzieci i nie chcę żeby czuły się potem jakoś dziwnie, że tata i syn mają takie same imiona ;P poza tym wołać jednego a tu dwóch mi się złazi 
ale Radki są super
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:hahaha super
! to Ci sprawił niespodziankę 
Jakbym miała Ci doradzać z imieniem to bierz Radosława bez zastanowienia
Mój Radziu ubolewa, że nie chcę Leona nazwać po tacie, ale to tylko dlatego, że planujemy więcej dzieci i nie chcę żeby czuły się potem jakoś dziwnie, że tata i syn mają takie same imiona ;P poza tym wołać jednego a tu dwóch mi się złazi 
ale Radki są super
Popieram parę postów wyżej, wszytskie Radki są fajne chłopaki
nick nieaktualny, Nieukowa lubią tę wiadomość

Zyrcia mi możesz dopisać chłopaka,ale imię jeszcze ustalane