Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobietki,
Moje objawy są minimalne tak jak pisałam wcześniej:
mdłości i zgagi brak, tylko odbija mi się posiłek.
piersi bardziej wrażliwe (sutki)
Często chodzę siusiu, biegunkę miałam tylko na początku jak się dowiedziałam teraz to raczej w drugą stronę Nie robiłam nigdy bety więc pewnie lekarz mi ją zleci po wizycie 20.10, na nią potrzebne jest skierowanie prawda?
Poza tym jestem dziś naprawdę senna i jest ciężko w pracy
Miłego dnia -
nick nieaktualnyHej Alorrene, super że dobrze się czujesz. Ciesz się, bo to może ulec zmianie, w sensie nagle z dnia na dzień dopadną Cię objawy
Na betę nie musisz mieć skierowania, można zrobić w laboratorium odpłatnie (koszt 20-50 zł). Ale jak gineks da Ci skierowanie, no to wiadomo, nie płacisz.
Co do senności, to chyba każda z nas ma takie dni - zwłaszcza dzisiaj: u mnie cały dzień mgła i chmury.Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kieckę ślubną kupowałam też jakiś tydzień przed ślubem Kupiłam w 10 minut. Była tylko szybka konsultacja z ówczesnym narzeczonym w stylu:
"i co?"
"kup"
"no mnie też się już nie chce łazić"
Fakt, że brałam tylko cywilny i na moim ślubie było tylko 6 osób łącznie z nami, ale to wcale nie znaczy, że był mniej ważny
Zyrcia, ty zdaje się z Łodzi jesteś, ja też. W ostateczności mogę użyczyć jakby cozyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też cywliny ale impreze na 40 osob Znajdę coś na pewno, po prostu problem mam taki, że R zapracowany, jak ma wolne jeździmy z zaproszeniami, wszyscy pracują i nie mam z kim iść, a sama się boję, bo jednak czuję się średnio. Jedyna opcja to teściowa lub mama, ale jak słucham jaka ma być wg nich ta kieca to wole iść w worku rzeczywiście A jak już pójdę to też pewnie wybiorę na szybko
Super, że z Łodzi jesteś to trzeba się kiedyś umówić na sokEowena lubi tę wiadomość
-
No na sok, albo jakiegoś owocka koniecznie! A może będziemy razem parły
A ja się pochwale kiecą, a co niech paczą w internetach linki tu i tu
Nie ma co się spuszczać nad tym ślubem, jak dla mnie to po prostu była okazja żeby jechać na 4 dniową imprezę do Zakopanego w 6 osóbWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:54
zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEowena wrote:
huhu dziewczyno jak nogi no my robimy tzk jak zarządziły królowe matki
Wspólne parcie nie wykluczone gdzie do gina chodzisz i gdzie planujesz przeć ?