Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,
tak, jak myślałam noc straszna...
katar mnie tak wymęczył 3 rolki pap.poszły, potem mega zgaga aż do wymiotów...wzięłam 4 reni.....
usnęłam o 5 wstałam o 8 usnęłam o 10 wstałam teraz,,, do tego doszła temp,37.7 mała wariuję, jak szalona mam nadzieję, że ona ma się dobrze....AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Ostatnio ogladalam w tv jak robili basdania na dzieciach w brzuszkach...robili usg tetno wynosilo 138 wlaczyli jakas muzyke typu rap i jedno dziecko az otworzylo buzie i tetno wzroslo do 155...potem wlaczyli jakas muzyke powazna i chyba sie podobalo bo tetno stalo w miejscu.
karolina0522, nenette lubią tę wiadomość
[/url]
-
A my byliśmy na spacerze w lesie, potem obiadek i wydębiłam lody od męża, ale musiałam obiecać że od jutra się mocno ograniczam
Teraz mężulek poszedł na drzemkę, a ja trochę w necie pobuszuję. Mój młody dziś też wyjątkowo ruchliwy, może jakaś faza księżyca, przesilenie wiosennie czy cuś
-
Dziewczyny w aplikacji mobilnej allegro jest teraz kupon rabatowy na 50 zł. Ja się skusiłam i kupiłam kilka rzeczy małemu za 175 zł i zapłaciłam mniej. Tak w ramach ciekawostek, gdyby któraś chciała skorzystać
agawera a o co dokładnie chodzi?gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
A co tu tak cicho? Wracam po urodxinach siostry z nastawieniem że będę musiała nadrabiać z 5 stron a tu do nadrobienia tylko 5 postów
A ja się muszę pochwalić. Brzuch już mnie nie boli, przez cały tydzień nie przekroczyłam cukru a dzisiaj zjadłam pyszny tort i kawałek sernika i tiramisujutro ponownie wciągam sernik no dostałam od siostry na wynos
już nie mogę się doczekać jutra
Mam nadzieję że i u Was wszystko w porządkuScintilla lubi tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Dziewczyny w aplikacji mobilnej allegro jest teraz kupon rabatowy na 50 zł. Ja się skusiłam i kupiłam kilka rzeczy małemu za 175 zł i zapłaciłam mniej. Tak w ramach ciekawostek, gdyby któraś chciała skorzystać
agawera a o co dokładnie chodzi? -
gosi_a wrote:A co tu tak cicho? Wracam po urodxinach siostry z nastawieniem że będę musiała nadrabiać z 5 stron a tu do nadrobienia tylko 5 postów
A ja się muszę pochwalić. Brzuch już mnie nie boli, przez cały tydzień nie przekroczyłam cukru a dzisiaj zjadłam pyszny tort i kawałek sernika i tiramisujutro ponownie wciągam sernik no dostałam od siostry na wynos
już nie mogę się doczekać jutra
Mam nadzieję że i u Was wszystko w porządku
Kochana a co jesz na śniadania? Ja ogólnie ładnie kontroluje poziomy cukru w ciągu dnia i nawet obiadki dwudaniowe jem ale śniadanie to kłopot. I nie wiem co dobrać żeby zmieścić poniżej 120.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017