Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia ślicznego masz synka! I bardzo silnego, na pewno świetnie sobie poradzi i będzie szybko rósł. Super, że udało Ci się pobudzić laktację, jesteś mega dzielna. Bardzo wzruszyłam się czytając Twój post. Kolejny raz życie nam pokazuje, że nic nie dzieje się bez przyczyny jak napisała Scintilla - jak to dobrze, że trafiłaś na to USG. Cały czas trzymam mocno kciuki za Was.
Do poradni diabetologicznej jestem zapisana na poniedziałek, tam jak pisałyście dadzą mi glukometr i paski. Rozalia faktycznie to "szkolenie" trwa 3 godziny?
Tzymam kciuki za wizyty i badaniaSista lubi tę wiadomość
-
Nenette no tak mniej więcej
Zaczęło się chwilę po 10 a wyszlam jakoś o 13. W sumie samo szkolenie z glukometru i diety trwa dość krótko, ale jeszcze ktg, wywiad z lekarzem i najdłużej schodzi z czekaniem na swoją kolej. A i jeszcze pobierają posiew z pochwy, ale ja nie wyraziłam zgody bo była akurat lekarka, którą znam z ip i ona robi mega bolesne badanie gin. Niezłą miała minę jak jej powiedziałam, że się nie zgadzam
nenette lubi tę wiadomość
-
lilly78 wrote:Magdalena Twój synek to dzielny chłopczyk, z każdym dniem będzie silniejszy!
ja dziś nie czuję się najlepiej, niby nic nie robiłam, ale kilka razy poczułam taki ból gdzieś na dole brzuszka. nie wiem czy to mały mnie tak atakował czy to jakieś skurcze. dobrze, że już nie mam dziś nic do roboty, więc leżę i wstaję jak najmniej.
dziewczyny, właśnie, a z lekowych rzeczy coś kupujecie teraz? rzeczy tego typu jak ten preparat na kolki
ja na pewno kupie bo weronika miała problem z kolkami juz w szpitalu -
uffff no jednak Słońce dziś u nas piękne
Jak już wyszłam to ponad 8 km zrobiłamsuper, oczywiście jak wróciłam to się na picie i słodycze rzuciłam, ale co tam
Było przyjemnie. Co do zakupów, nie chce kupoważ poduszki do karmienia bo mam tą swoją dużą do spania i jak się nią owinę to też się nada do karmienia, tyle, że do szpitala jej nie wezmę bo jest za duża
Ten preparat na kolki ciekawy, dzięki za info. Też właśnie nie zapamiętałam czym smarować pupę przy każdym przewijaniu, to chyba był taki żółty gęsty krem, mówicie, że to linomag tak? Proszę o ściskanie kciuków o 16:20 ! USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:32
Sista, Rozalia, nenette, Z., A1984, Joasia:), gosi_a, karolina0522, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Ma moze ktoras z Was karte mbanku? Kurcze juz drugi raz odrzuca mi karte..jest jakas odmowa autoryzacji..a pieniadze na koncie mam..ani zblizeniowo nie dziala ani jak wkladam
raz w aptece,dzisiaj w biedronce..
glupi mbank
juz zglosilam problem..maja oddzwaniac..
A jak place przez mtransfer na necie to idzie.. -
Agata - co do Szumisia, to jednak wstrzymam sie do urodzenia Olgi. Widze na ich stronie, ze teraz maja misie z wyszywana data urodzenia i wolałabym ta prawidłowa. Niby mam zaplanowana CC, ale z wyjściem Dziewczyni nigdy nic nie wiadomo
Aloreene - bede kciuki zaciskała podczas naszej SN. Ja mam sie pojawić u gina koło 19.00, nie mam wizyty tylko ide z wynikami moczu. -
aghata wrote:Właśnie przeczytałam ze espumisan i sab to ten sam skład
Substancja czynna ta sama bo to symetikon, ale inny skład Suns uzupełniających i moze to za ich sprawą maja lepsze działanie, chociaż jak widać nie na każdego i nie na wszystko. Dobrze ze u Ciebie sprawdził się tylko probiotyk:)
A tak jak Agawera pisze na rynku mamy tyle przeciwbóli a to tylko gł paracetamol i ibuprofen a na każdego każdy lek działa inaczej. Musimy próbować
Sista, ja mam rogala do karmienia firmy Supermami , teraz pomaga mi w spaniukupilam go na targach i polecam
http://www.supermami.pl/Poduszka_do_karmienia/1/Sista lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
karolinka85 wrote:Ma moze ktoras z Was karte mbanku? Kurcze juz drugi raz odrzuca mi karte..jest jakas odmowa autoryzacji..a pieniadze na koncie mam..ani zblizeniowo nie dziala ani jak wkladam
glupi mbank
A jak place przez mtransfer na necie to idzie.. -
nick nieaktualnyRozalia dzięki za info
czyli oprócz poradni trochę jeszcze badają. Ja na posiew też nie wyrażę zgody, bo tego samego dnia gin ma mi pobierać cytologię. Będę przygotowana jakby co
w ogóle chyba zamieszkam na tej Karowej, bo gin mi każe co tydzień na ktg teraz jeździć-powiedział mi że mieszanka niewydolności szyjki i cukrzycy niestety wymaga monitoringu..
-
mam wyniki badań tarczycowych i moczu .
mocz ok .
tarczycowe :
tsh : 1,08 (0,27-4,2)
ft3 : 2,95 (2,57-4,43)
ft4: 0,852 (0,93-1,7) :zdziwko: miałam powtórzyc po miesiącu i nadal za nisko ... 16 ide do endo
anty TPO : <5,00 (0-34)
anty Tg : < 10,00 (<115)
czy któraś bardziej kumata może mi powiedzieć o co kaman ?karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Karolinko - kurczę, współczuje :/Ale dobrze, ze piszesz, bo przed SR planuje podjechać do Pepco. Mam kartę manku, która jeszcze wczoraj w Tesco działała
jeszcze jeden terminal moze byc zepsuty..ale dwa..watpie...pewnie znowu cos im sie zwalilo.. Niech lepiej szybciej oddzwaniaja..
Bo w aptece bylam w 2dzien swiat i juz wtedy odrzucalo..
Wiec u Ciebie Sista pewnie ok..skoro wczoraj ci dzialala.. -
karolinka85 wrote:Ma moze ktoras z Was karte mbanku? Kurcze juz drugi raz odrzuca mi karte..jest jakas odmowa autoryzacji..a pieniadze na koncie mam..ani zblizeniowo nie dziala ani jak wkladam
glupi mbank
A jak place przez mtransfer na necie to idzie..
jaki miasz kod odmowy ? -
nick nieaktualny
-
agawera wrote:jaki miasz kod odmowy ?
A z apteki transakcja odrzucona, odmowa karty proc.
A na terminalu odmowa autoryzacji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 14:07
-
Nenette no ja właśnie też nie czułam potrzeby kolejnego badania gin i jeszcze ta wredna baba
Na Karowej kazali mi się zgłaszać na ktg od 36 tygodnia i tak mam wpisane na wypisie. Być może przez szyjkę Będziesz miała wcześniej, ale mnie powiedzieli że z cukrzycą i pepowina dwunaczyniowa nie ma potrzeby.
-
karolinka85 wrote:Mam napisane tylko to transakcja odrzucona,komunikat systemu:odmowa karty EMV
A z apteki transakcja odrzucona, odmowa karty proc.
nie pamietam co to za komunikat zwykle jak jest problem z bankiem odmowa kod 100
zadzwon do banku i dowiedz sie co to i o co chodzi
może chodzić o czip na karcie ze nie czytelny dla terminaluWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 14:09
karolinka85 lubi tę wiadomość