Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angel - fajne wąsy no i brzusio

Nieukowa - Gratuluję bardzo dobrego egzaminu !
Nadine - Podobno tych najnajtańszych nie warto kupować, ale takie które jednak są jakiejś firmy, zwłaszcza jeśli chodzi o tkane. Natomiast jeśli chodzi o elastyczne nie jestem pewna. Sama byłam zainteresowana i jakoś porzuciłam ten temat. Można też pomyśleć o dobrej firmowej używce, chociaż ... może elastyczna się zużywa/rozciąga, trudno mi powiedzieć... Ostatnio znajomowa wspomniała że może mi dać jakieś nosidełko i/lub chustę to może przygarnę jak za darmo, bo tak to wszystko nowe kupowałam praktycznie ...
Z. Też jestem zielona w sprawach pieluszkowo kremowych - chyba z tego co Dziewczyny pisały to mam kupić zielony linomag i nim mogę każdorazowo smarować przy zmianie pieluszki.
Sista trzymamy kciuki za USG !
Kurcze też mam dzień Lenia a na dodatek przez kuriera nie wyszłam dziś z domu bo obiecał że będzie za "godzinę" tymczasem już minęły 2,5 h a tu cisza ... wrrr no nic, jutro może będzie aktywniej. Zrobię krew i mocz rano a potem zobaczy się, może mały shopping
I co sobie zjadła Gosia na lunch ... Duszki cebulowe nooo kurrrrdeee
Kocyk tak, też kupowałam cienki, bez wypełnienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:14
Z. lubi tę wiadomość
-
podasz linka bo rozumie ze to sklep internetowy , ja mam jak na razie tylko taki duży gruby 130x100 a moze przydało by sie coś mniejszego , myslałam o zrobieniu ale dosyć drogo wychodzi -
nadine24 wrote:Agawera , dzięki

pieluszkami wielorazowymi też tam handlują ?
oczywiści mam juz kilka polskie - 2 otulacze i 5 kieszonek polskich robionych w chinach
https://www.facebook.com/groups/pieluszki.wielorazowe/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/PieluchyWielorazowe/?ref=ts&fref=ts -
Alorrene13 wrote:Nadine - Podobno tych najnajtańszych nie warto kupować, ale takie które jednak są jakiejś firmy, zwłaszcza jeśli chodzi o tkane. Natomiast jeśli chodzi o elastyczne nie jestem pewna. Sama byłam zainteresowana i jakoś porzuciłam ten temat. Można też pomyśleć o dobrej firmowej używce, chociaż ... może elastyczna się zużywa/rozciąga, trudno mi powiedzieć... Ostatnio znajomowa wspomniała że może mi dać jakieś nosidełko i/lub chustę to może przygarnę jak za darmo, bo tak to wszystko nowe kupowałam praktycznie ...
ja napewno na start chcę elastyczną, najpierw zakochałam się w Tuli ale to koszt ponad 200zł i Nieukowa podesłała link do LennyLamb, które są prawie o połowe tańsze
ale jeśli te z allegro za 60-70zł niczym się tak naprawdę nie różnią to po co przepłacać 
i tak samo nie wiem czy lepiej kupić Lennylamb używaną czy jakiś "Haltex" albo "pentelka" z allegro ale w wersji nowej
-
agawera wrote:oczywiści mam juz kilka polskie - 2 otulacze i 5 kieszonek polskich robionych w chinach
https://www.facebook.com/groups/pieluszki.wielorazowe/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/PieluchyWielorazowe/?ref=ts&fref=ts
Ja akurat już uzbierałam spory zestaw, bo na chwilę obecną mam 24 kieszonki i chyba z 80 szt. wkładów, cieńsze, grubsze z mikrofibry i trochę węglowych na noc.
Ale interesują mnie jeszcze noworodkowe otulacze bo te pieluszki One Size będą napewno na początku za wielkie
-
nadine24 wrote:Ja akurat już uzbierałam spory zestaw, bo na chwilę obecną mam 24 kieszonki i chyba z 80 szt. wkładów, cieńsze, grubsze z mikrofibry i trochę węglowych na noc.
Ale interesują mnie jeszcze noworodkowe otulacze bo te pieluszki One Size będą napewno na początku za wielkie
jak już kupowałam to rozmiar one size 3-15 kg -
nadine24 wrote:ja napewno na start chcę elastyczną, najpierw zakochałam się w Tuli ale to koszt ponad 200zł i Nieukowa podesłała link do LennyLamb, które są prawie o połowe tańsze
ale jeśli te z allegro za 60-70zł niczym się tak naprawdę nie różnią to po co przepłacać 
i tak samo nie wiem czy lepiej kupić Lennylamb używaną czy jakiś "Haltex" albo "pentelka" z allegro ale w wersji nowej
No ja bym wybrała tą pierwszą wersję a nie Haltex czy też pentelkę. To tylko przeczucia jednak bo nie używałam żadnych
-
Dziewczyny,
Ja juz po USG
Wszystko idealnie książkowo, aż sie poryczalam ze szczęścia 

Olga wazy juz 1677g, a położenie główkowe 

Zdjeć i filmu 3D nie mam, ale juz niedługo zrobię tyle zdjeć mojej Królewnie, ze albumów braknie

Nadine - jak moja mogła, to Twoja tez sie przekręci

Scintilla, nadine24, Alorrene13, sss, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Inesicia, karolinka85, Rozalia, lilly78, nick nieaktualny, dorcia8919, A1984, nick nieaktualny, maglic, Truskaweczka250, nick nieaktualny, Z., Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=38361865 tak się rozpędziłam że zamówiłam jeszcze kocyk ocieplany i poduszkęagawera wrote:podasz linka bo rozumie ze to sklep internetowy , ja mam jak na razie tylko taki duży gruby 130x100 a moze przydało by sie coś mniejszego , myslałam o zrobieniu ale dosyć drogo wychodzi
-
nick nieaktualnySista wrote:Dziewczyny,
Ja juz po USG

:)QUOTE]
oo to duża dziewczynka
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=38361865 tak się rozpędziłam że zamówiłam jeszcze kocyk ocieplany i poduszkęagawera wrote:podasz linka bo rozumie ze to sklep internetowy , ja mam jak na razie tylko taki duży gruby 130x100 a moze przydało by sie coś mniejszego , myslałam o zrobieniu ale dosyć drogo wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:38
-
Sista wrote:Dziewczyny,
Ja juz po USG

Zdjeć i filmu 3D nie mam, ale juz niedługo zrobię tyle zdjeć mojej Królewnie, ze albumów braknie

Nadine - jak moja mogła, to Twoja tez sie przekręci

no to trzymam Cię za słowo !
-
Sista to super, będziesz miała swój wymarzony poród
Ja w sumie mimo cc też wolę żeby miał główkę w dole, bo łatwiej go będzie wyciągnąć.
Upiekłam dziś ciasto a la sernik i zjadłam mały kawałeczek, mąż będzie musiał skończyć całą blachę
agawera, maglic, Z. lubią tę wiadomość
-
Jestem po badaniach i jest średnio na jeża. Oczywiście nasłuchałam się że mam niegrzeczne dziecko, odwróciła się do nas PUPĄ i nie szło jej obrócić. Nawet na wydruku mam wpisane że ciężka ocena płodu, dziecko nie chciało współpracować. I młoda nie będzie miała zdjęcia. Już mam dość wydawania kasy a ona ma to w nosie, aż zła na nią jestem

No ale do rzeczy, wszystko ma w miarę w normie, tylko to co zawsze miała długie, czyli kość udową teraz wyszła jej na 26 tc
i tym samym waga tylko 1400 gr czyli od 3 tyg nie przytyła ani grama
. Jak nie zacznie tyć to czeka nas szpital i dochodzenie co się dzieje
Wymiar odbiega od normy o 6 tyg.
jest to bardzo dużo
Nie mam już sił się martwić
Włożyła nogę w kanał rodny i kopie w szyjkę, dlatego nie mogę od 2 dni chodzić 
Jutro mam nowego gina na nfz ale nawet nie wiem o czym z nim gadać już
sss, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kasika ja zawsze słyszę że mam niewspółpracujące dziecko, więc tym się nie przejmuj. Dzieci układają się jak chcą i też mnie wkurzają takie gadki, ale cóż zrobić... Mam nadzieję że z kością to tylko jakiś błąd pomiaru i będzie wszystko dobrze. Do szpitala zawsze warto się położyć jeśli będzie potrzeba, tam sprawdzają wszystko dokładnie i w razie czego są w stanie szybko działać. Trzymam kciuki za Was dziewczyny!