Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to uszyłam ostatnio,pełna mobilizacja była
efekt troszkę inny od zamierzonego ale na pierwszy raz ujdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:14
Marcia86, nenette, karolinka85, Sista, Alorrene13, Joasia:), Ania1704, Nieukowa, Scintilla, Z., Rozalia, maglic, sss, Inesicia, Finezja lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek - śliczne literki
A co do długości szyjki to sie nie stresuj. Moja kolezanka urodziła synka 29 marca (ciaza donoszona, 39 tydzien), a od końca stycznia jej szyjka miała długość 1cm. Nie miała ani szwu, ani pessara. Spotkałam ja nawet z taka szyjka na imprezie firmowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 23:07
Muniek lubi tę wiadomość
-
Sista to mnie pocieszyłaś
mam nadzieję że i u mnie będzie tak samo. Odważna ta koleżanka skoro z taką szyjką jeszcze na imprezę poszła,ja bym się nie odważyła
Cieszę się że literki się podobają
Dobranoc dziewczyny, spokojnej nocy.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyuff dziewczyny chyba nigdy Was nie nadrobię ;P po 1 maja obiecuję udzielać się regularnie
Trzymam kciuki żeby wszystkie problemy zniknęły i żebyśmy jakoś dotrwały do tego wymarzonego "ciąża donoszona"
U nas wszystko okej, Leon kopie jak szalony, a ja koordynuję remonty
Wyobraźcie sobie, że pojechałam dziś do mamy do mieszkania gdzie jestem zameldowana, bo sąsiadka przyniosła wezwanie od dzielnicowego dla mnie, że mam się stawić we wtorek na przesłuchanie ? podobno znaleźli w parku martwy płód i sprawdzają wszystkie ciężarne ?umieram z ciekawości czego ode mnie chcą, jest numer telefonu więc liczę, że jutro się czegoś dowiem :o
No a od rana znowu w teren, może dzięki temu nie przenoszę ciąży, bo tak mnie straszyli przedwczesnym porodem, a znając życie przenoszę o 2 tygodnie i się na koniec już będę turlaćAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Ja nie śpię już jakiś czas, M właśnie szykuje śniadanie
cieszę się, że pogoda dopisuje bo chcemy dziś wyjść z domu a powodem ku temu są moje urodziny
także jestem kolejnym barankiem na naszym forum
Scintilla, karolinka85, karolina0522, maglic, nenette, Alorrene13, dorcia8919, Joasia:), Inesicia lubią tę wiadomość
-
część wszystkim
Wczoraj okropny dzień i nocw ciągu dnia było mi niedobrze , jak na początku ciąży prawie nic nie mogłam jeść...
W nocy koszmary senne okropne,.nawet wam nie będę pisała
Jadę dziś na.usg na 10 dam znać co tam....
Buziakikarolinka85, Joasia:) lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Ania, najlepszego zatem! Donoszonego, zdrowego skarba przede wszystkim
Zyrcia, Ty to masz normalnie życie jak w filmieciągle coś się dzieje
A ja wlasnie wstaje na śniadankoMłody też już nie śpi bo się kręci
Miłego dnia!Ania1704, maglic lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Aniu - najserdeczniejsze życzenia z okazji Urodzin!
http://wrzucaj.net/images/2015/04/17/birthday-cake-candles-33.jpg
...
Dzisiaj czeka mnie to co tygryski lubią najbardziej czyli .... prasowanie( fuj, fuj, fuj )
I przy segregacji rzeczy po praniu zaczęłam się zastanawiać czy wezmę ze sobą ciuszki dla małej do szpitala ... bo w sumie nie ma takiej konieczności - szpital udostępnia swoje ( wiadomo trzeba mieć tylko coś na wyjście ) ... hmmm - a jak Wy robicie ?
Za dzisiejsze USG kciuki zaciśnięteAnia1704, karolina0522, maglic, nenette, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Aniu wszystkiego naj naj naj...a przede wszystkim bezbolesnego porodu w terminie
Karolina trzymam kciuki za usg..oraz za wszystkie wizytujace dzisiaj
Zyrcia,raczej przez telefon nie udziela Ci zadnych informacji..bo tak oni maja..
Milego i lepszego dnia od wczorajszego!!! Zycze wszystkim
Oby te wszystkie nasze problemy zniknely juz na zawsze..bo ciagle cos sie dzieje..cos jest nie tak..
Czy nie moze juz byc dobrze..u nas czerwcowek??!Ania1704, karolina0522, Z. lubią tę wiadomość
-
Scintilla, u mnie trzeba mieć swoje ubranka niestety ale jakby byly szpitalne to bym nie zabierala z obawy że zgarna i moje do prania ze szpitalnymi i by mi bylo szkoda. Wzielabym tylko na wyjście
Scintilla lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania1704 wrote:Hej! Ja nie śpię już jakiś czas, M właśnie szykuje śniadanie
cieszę się, że pogoda dopisuje bo chcemy dziś wyjść z domu a powodem ku temu są moje urodziny
także jestem kolejnym barankiem na naszym forum
Ania1704, ell lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Hej!! U mnie też piękne słońce więc zaraz jem śniadanko i idę na spacerek
Wczoraj zwiedzaliśmy porodówkę, myślałam że trochę się uspokoję tym że będę znała miejsce do którego pojadę ale jednak to tak nie działa
Ogólnie sala porodowa jak na szpitalne warunki super fajna, z własną łazienką, prysznicem, są worki sako, materace i piłeczki, ze wszystkiego można korzystać
Dla tatusiów jest wygodny fotel. I jest nawet tv i klima !! No ale łóżko porodowe nie wygląda przyjaźnie i samo patrzenie na nie budzi stres. Postanowiłam większość czasu spędzić na piłce/worku lub pod prysznicem.
Scintilla u mnie dają szpitalne ubranka i ja biorę tylko na wyjście.. ale zastanawiam się co z np. niedrapkami. Może wrzucę do torby.
Aniu sto lat!!! A wszystkim miłego dnia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:28
Ania1704, Scintilla, maglic, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Aniu wszystkiego zdrowego
Agawera a u jakiego lekarza z klinicznej bylas?
Ja juz wstaje ide na hotelowe śniadanie a pozniej zaczynam szkolenia.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znac co i jak.
Miłego dniakarolina0522, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:uff dziewczyny chyba nigdy Was nie nadrobię ;P po 1 maja obiecuję udzielać się regularnie
Trzymam kciuki żeby wszystkie problemy zniknęły i żebyśmy jakoś dotrwały do tego wymarzonego "ciąża donoszona"
U nas wszystko okej, Leon kopie jak szalony, a ja koordynuję remonty
Wyobraźcie sobie, że pojechałam dziś do mamy do mieszkania gdzie jestem zameldowana, bo sąsiadka przyniosła wezwanie od dzielnicowego dla mnie, że mam się stawić we wtorek na przesłuchanie ? podobno znaleźli w parku martwy płód i sprawdzają wszystkie ciężarne ?umieram z ciekawości czego ode mnie chcą, jest numer telefonu więc liczę, że jutro się czegoś dowiem :o
No a od rana znowu w teren, może dzięki temu nie przenoszę ciąży, bo tak mnie straszyli przedwczesnym porodem, a znając życie przenoszę o 2 tygodnie i się na koniec już będę turlać
Zyrciu - Ty masz takie przeboje, ze mogłabyś pisać scenariusze do filmów
-
nick nieaktualnySista wrote:Zyrciu - Ty masz takie przeboje, ze mogłabyś pisać scenariusze do filmów
Jej chyba pierwszy raz od daaaawna nie wstałam w nocy na sikanieale jak się obudziłam myślałam, że brzuch eksploduje
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
a ja ruszam w teren,najpierw psycholog, potem remonty, ale dziś sobie dogodzę i pójdę na pazury a co !
Miłego dnia dziewczyny -
Dzień dobry Mamuśki :*
Aniuu - stooo lat, wszystkiego czego tylko zapragniesz :*
U mnie niestety nie ma ubranek szpitalnych, a szkoda..bo nie brałabym wtedy swoich, a tak toboł dla syna będę musiała tachać ze sobą
Miłego dnia kochane, za wizyty jeśli są - mocno trzymam kciuki. Ja dzisiaj się lenie drugi dzień - strasznie boli mnie lewa pachwina i miednicamoże to wyleże
Ania1704, Scintilla, karolina0522 lubią tę wiadomość