Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ezia ja brałam w pierwszej ciąży luteinę z tego samego powodu. Lepiej brać i być spokojnym, ja nie brałam do końca ciąży, tylko przez pewien czas- nie pamiętam już jaki.
Luteina na pewno dziecku nie zaszkodzi. A i ten napięty brzuch to nic groźnego. Wyluzuj, bo stres czasami sprzyja takim napinaniom.
Super wieści z wizytaj te nasze chłopaki nie wychowane i pierwsi się ujawnili zamiast ustąpić kobietkom
Ja za 2 tygodnie mam połówkowe i po nim zaczynam szaleć z wyprawkąpewnie przy okazji zaleję Was tysiącami pytań hehe i może obczaję jak zdjęcia dodawać.
-
Ezia ja biore luteine... U mnie zaczęło sie z powodu krwawienia w 9 tygodniu i mam brac do konca stycznia. Już biore tylko raz dziennie powoli odstawiamy...:*
Krzywa cukrowa u mojego lekarza tez badana ok 24 tyg i podobno po wypiciu nie można być w ruchu tylko siedzieć na tylku. Ja ruchy czuje od 19 tyg i 3!dnia bulgotanie i wieczorem tak się zapiera ze wypycha mi brzuch po prawej. Macie może doświadczenia z wózkiem Stokke Trailz? Narazie to mój faworyt mimo ceny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:01
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Ezia90 wrote:Ok, dzięki za odpowiedzi kochane<3 trochę już się obawiałam bo koleżanka już mi nagadala ze nie dość że do końca ciąży to nic przyjemnego wkładać te tabletkę i ze ogranicza to współżycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:09
Ezia dokładnie ja po jelitowce profilaktycznie 2 tyg bralam 2 razy dziennie i seks jak cos to przed tabletka i dobrze sie umyc potem i tyle. Co do aplikacji to wg mnie przyjemniejsze niz tampon w sensie male... Ta rurka do aplikacji waziutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:10
-
Deedee widzę że mamy podobny gust bo u nas też będzie Michalinka jeśli maluszek będzie dziewczynką a tak czuję
mi podoba się też Aurelia ale mój malz powiedział że absolutnie nie bo jak robił jeszcze w meblowym to Aurelia to była taka strasznie brzydka kanapa i dążyła 120kg ha ha ha myślałam że padne z niego
Ezia ja chyba bardziej balabym się nie brać. Brzuszek spina się też na skurcze i to wcale nie musi boleć. Oczywiście nie chce niepotrzebnie cię straszyć ale lepiej huchac na zimne.Deedee87 lubi tę wiadomość
-
Macie luteinw dopochwowa? Nawet nie wiedzialam ze taka jest. Przez bardzo dlugi czas bralam w polsce ale doustna...
Ogladalam wlasnie program w ktorym podpieli do faceta urzadzenie stymulujace skurcze miesni jakie kobieta czuje przy porodzie. Powinno byc 6 roznych poziomow natężenia. Przy 3 facet zdemolowal stol ktory kolo niego stal i ze lzami w oczach blagal zeby przestac. Usmialam sie jak juz dawnoDeedee87, Gracjanna lubią tę wiadomość
-
Ezia właśnie też na początku byłam zaskoczona. To hormon - progesteron który odpowiada właśnie za podtrzymanie ciąży i wywołuje krwawienie podczas okresu. Nie będę rozpisywala się dokładnie za co i dlaczego odpowiada bo zbednie zapvham strony a w necie cala masa o tym.
Mała latynoska na początku ciąży z Jula musiałam brać doustna pod język na czczo. To było okropne.
Też oglądałam Kossakowski inicjacja chyba jakoś tak to się nazywało.
-
Gratuluje dziewczynek
Albo nie, nie lubie za dziewczynki. Czuje sie zazdrosna
. Lekarka dzisiaj powiedziala ze jak maz strzela tylko meskimi to nawet przy 10 razie buleczki nie bedzie.
No nic musze przespac babski wieczor. Jutro was dopisze na 1 strone, tylko ochlone trocheMerida86, Madllene, małaMyszka lubią tę wiadomość