Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Aannkkaa ja dzisiaj tez wlasnie rozkminiam kokon i doszlam do wniosku ze narazie nie kupuję ale zaczęłam kupować pieluszki i mówiąc szczerze nie wiedziałam że pielucha bambusowa ta większa kosztuje po 30zł za sztukę :p a mogłabyś napisać co masz w tym koszyku w aptece? Też muszę zacząc to robić...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
A co do staników to dość fajne ma www.kobieca.eu nie są nazbyt tanie,ale z atestem co dla mnie na początek jest mega ważne:)
aannkka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Aannkkaa ja dzisiaj tez wlasnie rozkminiam kokon i doszlam do wniosku ze narazie nie kupuję ale zaczęłam kupować pieluszki i mówiąc szczerze nie wiedziałam że pielucha bambusowa ta większa kosztuje po 30zł za sztukę :p a mogłabyś napisać co masz w tym koszyku w aptece? Też muszę zacząc to robić...
O chyba tyle, ale co chwilę coś mi się przypomina 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2022, 10:26
-
Misiaa wrote:A co do staników to dość fajne ma www.kobieca.eu nie są nazbyt tanie,ale z atestem co dla mnie na początek jest mega ważne:)
-
Ja polecam staniki z Triumph,teraz przy większym biuście tylko te mi odpowiadają ,nie czuje ,że je mam..
Ale ja kupiłam ten zwykle materiałowe ( obowiązkowo z fiszbinami ).
Co do wyprawki na tak czytam Was i kurcze z.reka w nocniku to ja się obudzę , zerklam sobie bo miałam w kilku miejscach w koszykach rzeczy i dupa ,nie ma nic 🤣🤣
Także ja mam body i dwie pary spodni 😆😆
U nas teraz ferie , w marcu już się biorę na serio jak synek pójdzie do szkoły i będę miała chwilę 🙂
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Co do słoników... Ja już tak się czuję . Już brzucho przeszkadza 🤣
Mecze się szybko , ok wygodniej to już nie będzie .
Wywaliło mnie strasznie w ostatnim tygWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2022, 10:35
aannkka, Gdynianka41, legusta, Annie_, Kasia86, Limosa lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
To ja wam wstawiam coś co was z kapci wywali….. co prawda starszak sobie tez coś wybrał No ale nadal… przyjechałam do domu i uznaliśmy ze tu nic k… nie ma 🤦🏻♀️ Wzięłam mniej pieluch bo wszystkie wiadomo- popakowane tak ze nie da się zobaczyć i chciałam dojechać kupić jeszcze. Ceny artykułów dziecięcych przerażają. A najlepsze jest to ze tu jeszcze jest zawarty już 5% rabat 😂
Ale z plusów jest to ze mąż w końcu ruszył z ogarnianiem ściany w kąciku małego. Bo w poniedziałek dojdzie nakładka pod przewijak ☺️
-
Ja na chwilę obecną mam łóżeczko i ubranka, które muszę posortować żeby sprawdzić czy czegoś jeszcze nie brakuje ale jakoś nie mam ostatnio na nic zapału. Też wrzucam do koszyka na allegro to pieluszki to butelki,od kilku sprzedawców żeby sprawdzić gdzie wyjdzie taniej. Znowu tam gdzie taniej to różnie z jakością pieluszek jedne opinie że super inne że do niczego po czym wychodzę z allegro i nic nie zamawiam. Na drugi dzień od nowa przeglądam różne strony dodaję do koszyków i tak już od kilkunastu dni. Nie mogę się zdecydować.
-
w smyku też są pieluszki bambusowe 75x75cm w dobrej cenie, bo za 3 szt zapłaciłam ok 31zł także taniej się nie znajdzieI procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Na właśnie sprawdzałam na swoim koncie Gemini i w lipcu 2020 wydałam na wyprawkę higieniczno - kosmetyczna dla siebie i dzidzi 338 złotych. Nie było w tym pampersów, husteczek nawilżanych woda, maści do brodawek. Wiem też że odkupywalam podpaski, bo oczyszczałam się dłużej.
Mysle że jak dołożę to co brakuje, w tym pampersy zaledwie na początek to 500 złotych będzie jak nic 😬
Dokupuje jeszcze nowy kocyk, może parę muslinowych pieluszek, ale nie wiem czy że smyka bo ostatnio miałam ich bestseller i poszedł do kosza po paru paniach...
Koszule dla siebie x3, tanie pantofle rozmiar większy do szpitala (ja wyrzucam od razu do kosza, nie biore do domu, oatatnio miałam za 10 zł z targu).
Ubrania od kupuje na vinted, mam dla siebie tunikę, sukienkę i dwie bluzki. Leginsy idą poczta. Na razie wydałam jakieś 50zl na to, więc ok. -
Zastanawiam się czy nie wybrać się na sesję zdjęciową 🤔
Mąż dzis śmiał się ,że oprócz tej ciąży czeka mnie jeszcze jedna 🤭🤭🤣
Ale dałam mu do zrozumienia,że to ostatni raz i myślę czy nie zrobić sobie pamiątki...z drugiej strony to tak intymne ,że nie wiem czy b chciała w bieliźnie teraz się pokazywać i może sama sobie zrobię jakieś fajne fotki .
A wy jak robicie ??
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Ja mialam sesje w ciąży z córką. Mąż też był że mną i mamy parę wspólnych zdjec. Wyszło przepiękne. To w czym będziesz i jakie ujęcia, zależy od Ciebie. U Nas tak przynajmniej było. Trzeba się czuć komfortowo.
Dziewczyna u której robiłam, miała akurat mnóstwo sukienek do wyboru, prała po każdej sesji. Kilka ujęć mam w takim koronkowym kombinezonie. Te zdjęcia są tylko dla Nas. Na ścianie wisi 6, ale w sukienkach, jak tulimy brzuszek itp.
My chcemy sesje i teraz. Myślę koniec kwietnia może. Zrobimy też parę zdjęć z córcia.
Dla mnie to też był taki moment, żeby to celebrować, i dodoatkowo byłam u fryzjera i na naturalnym make upie😁 -
Daisy_87 wrote:Ja mialam sesje w ciąży z córką. Mąż też był że mną i mamy parę wspólnych zdjec. Wyszło przepiękne. To w czym będziesz i jakie ujęcia, zależy od Ciebie. U Nas tak przynajmniej było. Trzeba się czuć komfortowo.
Dziewczyna u której robiłam, miała akurat mnóstwo sukienek do wyboru, prała po każdej sesji. Kilka ujęć mam w takim koronkowym kombinezonie. Te zdjęcia są tylko dla Nas. Na ścianie wisi 6, ale w sukienkach, jak tulimy brzuszek itp.
My chcemy sesje i teraz. Myślę koniec kwietnia może. Zrobimy też parę zdjęć z córcia.
Dla mnie to też był taki moment, żeby to celebrować, i dodoatkowo byłam u fryzjera i na naturalnym make upie😁
Ja jeśli miałabym iść to właśnie albo bielizna albo body koronkowe 🙂
No i właśnie tu od razu i makijaż ,tylko ja to myślę ,że na koniec kwietnia już brzuch będzie za duży u mnie 🤣
Myślałam aby iść w połowie marca .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔