Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogusia wrote:
-
aannkka wrote:U mnie w labo Panie kazały tylko zwykła 😆 teraz pójdę do diagnostyki z nadzieją, że smakowa przejdzie, bo nie wiem jak wytrzymam napicie po wypiciu hahah
Ja już mam za sobą 🙄 i mam nadzieje ze moja ginekolog się zlituje i uzna ze wystarczy… i nie będę musiała powtarzać…
Co do diagnostyki to ja wchodzę niepewna i pytam czy może być cytrynowa bo taka przyniosłam. A ona mi mówi ze oczywiście ze tak. Nawet jak dziewczyny zapominają glukozy to one maja zapas różnych smakowych do wyboru 😂
-
Ogusia wrote:
Gdzie ty tam bliźniaki mieścisz? 😮 alw w sumie widzę ze to 17 tydzień to czasami może teraz ruszyć bo chyba wchodzisz w fazę większego wzrostu dzieciaczków. Mnie właśnie tak z 3-4 tygodnie temu mocniej wybrzuszylo 🤭
-
Annie_ wrote:Ja już mam za sobą 🙄 i mam nadzieje ze moja ginekolog się zlituje i uzna ze wystarczy… i nie będę musiała powtarzać…
Co do diagnostyki to ja wchodzę niepewna i pytam czy może być cytrynowa bo taka przyniosłam. A ona mi mówi ze oczywiście ze tak. Nawet jak dziewczyny zapominają glukozy to one maja zapas różnych smakowych do wyboru 😂 -
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze i już na 100% zostanie dziewczynką i nie będzie zmian. 🥰 Po pomiarach wyszedł ten sam termin co z poprzednich usg, po wadze jedynie 3 dni do tyłu - 178g szczęścia. 😍 Szyjkę mam długą, twardą i zamkniętą, więc to twardnienie nie powoduje żadnych zmian, wszystko jest dobrze. Za miesiąc na wizycie od razu będą połówkowe. Podglądaliśmy też w 3D na wizycie i pierwsza myśl, to że mam w brzuchu jaszczurkę. 😂 Ale później jakoś zmienił się kąt i zobaczyłam tą śliczną buźkę. Dostałam magnez i helicid na żołądek, bo już mi ciężko z nim było wytrzymać.
aannkka, Muflonek, Did, Gdynianka41 lubią tę wiadomość
-
Majeczk@ wrote:A czym różni się USG połówkowe od zwykłego w np w 19 tyg?
Robi się pomiary i sprawdza serduszko 🙂 dopiero po 20 tyg już dobrze widać ( najlepiej podobno ok 21/22 )
To taka kontynuacja prenatalnych dla mnie
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Majeczk@ wrote:A czym różni się USG połówkowe od zwykłego w np w 19 tyg?
-
Dziewczyny.... 🤣
Nie wytrzymałam , kupiłam trzy prześcieradła ,giralde obrazek ... No i napisałam o ofertę wyparwki .
Gdyby która chciała to mam kobietkę która szyję przepięknie 🥰aannkka lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gdynianka41 wrote:My dziś też mieliśmy znowu zakupowy dzień. Wyprawka wlaściwie cała już jest.
Został fotelik samochodowy, mamy już wybrany, ale kupimy w przyszłym miesiącu. -
U mnie będzie też więcej jednak ubranek , rodzinka szaleje ... Podjerzewam,że większość będzie nie założonych nawet raz 🤭🤣
Druga opcja ,że będę przebierała po 3 razy dziennie wtedy może jakimś cudem 😆
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gdynianka41 wrote:Mam pajace na długi rękaw. Ale zastanawiam się też czy nie kupić takie krótkie rękawki. Ale mam body z krótkim rękawkiem i półspiochy więc nie wiem czy jest taka potrzeba 🤔
Chodzi Ci o rampersy ??
Jeśli tak to fajnie się sprawdzają , synka mam z połowy maja i pamiętam ,że zakładałam mu rampersy .
Ja ze dwie pary zamówię 🙂
Tylko one to tak bardziej po zdj widzę ,że szły jak mały miał ok dwa MSC . Także myślę ,że wezmę rozmiar 62 a nie 56 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2022, 21:08
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔