Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny ja jestem taka niecierpliwa 😅🙈
Jak myślę o tym, że Alex z Kark 2 tygodnie temu urodziły, a ja jestem dokładnie w tej samej chwili, co Wy wtedy i zdecydowanie nie rodzę to tak Wam zazdroszczę 😅
A czuję, że przenoszę tę ciążę do połowy października znając moje szczęście 🙈🙈🙈
Byłam dzisiaj na spacerze "na wywołanie" i czuję się jak emerytka 🙄 mam już serdecznie dosyć ciąży, chcę już odzyskać wolność 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 18:52
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Jejku dziewczyny ja jestem taka niecierpliwa 😅🙈
Jak myślę o tym, że Alex z Kark 2 tygodnie temu urodziły, a ja jestem dokładnie w tej samej chwili, co Wy wtedy i zdecydowanie nie rodzę to tak Wam zazdroszczę 😅
A czuję, że przenoszę tę ciążę do połowy października znając moje szczęście 🙈🙈🙈
Byłam dzisiaj na spacerze "na wywołanie" i czuję się jak emerytka 🙄 mam już serdecznie dosyć ciąży, chcę już odzyskać wolność 😂
Z metod na wywołanie polecam: seks, masaż brodawek, spacery, olej z wiesiołka (Oeparol, dawka większa niż na opakowaniu), herbata z gości malin (choć ona raczej na wzmocnienie mięśni macicy niż na skurcze). -
O Nie, nie pokazujcie mi takich rzeczy bo zaraz będę zamawiać;p też jeszcze nie mam pińcet ;p ale mąż dostał hajs z avivy po 2 dniach od złożenia wniosku A ja już to wydałam prawie ;p jeszcze becikowe muszę złożyć ale to tyle papierologii że ogłupiałam
Jutro zamawiam ;p dzisiaj dzidziutek o 19 kąpiel, karmienie i od 20 śpi;) A kąpiel taka spokojna, wymasowalam ją oliwką, bo się biedna łuszczy. I taka oczarowana tym byłaA teraz matka się odmóżdża i nadrabia big brothera, a co;p od porodu nie oglądałam żadnego serialu ani nic ^^
tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
rzepakowepole wrote:Bardzo dobrze Cię rozumiem. Mnie trochę spowalnia fakt, że nie wszystko mamy jeszcze gotowe. Poza tym z moją 5 cm szyjką wiem, że nie urodzę przed terminem. Ale też mam dość. Najgorsze są noce i te pobudki o 4-5. W międzyczasie budzę się dosłownie co godzinę na siku.
Z metod na wywołanie polecam: seks, masaż brodawek, spacery, olej z wiesiołka (Oeparol, dawka większa niż na opakowaniu), herbata z gości malin (choć ona raczej na wzmocnienie mięśni macicy niż na skurcze). -
No i co to pińcet plus robi z matkami, no co...
Alex ja już przeliczam ile mi zostało do obejrzenia odcinków Top model i Zakochanych po uszy a ile będę nadrabiać hahah
Rzepakowe ja po 2 mam siku i o 6z Polką było o 4
Sunshine spokojnie, jeszcze ja pozostajęmiałam mega twardnienie bolące- tak,jedno po kolacji hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 21:06
-
O 4 to ja karmię i czuje się już wyspana ;p ogólnie to koło 7 już wstajemy, jemy śniadanie. Zaginam czasoprzestrzeń jako mama
ale dobrze mi z tym
Ja to maniaczka seriali, teraz tyle nowych sezonów wszystkiego będzie. Nie wiem kiedy nadrobię, za dużo tego oglądałam ;p big brothera teraz, pierwszy odcinek dopiero, odmóżdża idealnie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny biorące heparyne, czy Wy też macie takie Siniaki? Ja mam brzuch tak fioletowy że wręcz granatowy. Nigdy w życiu takiego siniaka nie miałam, nawet po laparo. Jeszcze głupia jestem i zmarnowalam te zastrzyki a za dużo ich nie mam. Bo po nieudanym IUI monitoringu już mi nie chcieli robić. Więc nie wiem czy owu wogole była czy trafiliśmy że staraniami itd. Nie wiem po co się łudze. Objawów brak. Za 4 dni okres. Jutro już zastrzyków nie biorę... Ehh...
-
Ja teraz mam większe problemy z kluciem się neoparinem niż w ciąży;p bo brzuszka nie ma, ale skóra taki miękki flaczek jeszcze. I ciężko się wbić
Morska rób zastrzyk powoli przede wszystkim. Złapiesz fałd skóry, obijasz prostopadle igłę też powolutku. Wpuszczasz zawartość strzykawki razem z powietrzem. Wyciagasz i powoli puszczasz ten fałd.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pozdrawiam Was z krainy bezsenności od 4. Budzę się z zegarkiem w ręku co godzinę i idę siku. Nie wiem, ile łącznie spałam przez ostatnie noce, ale nie jakoś spektakularnie duzo.
W ciągu dnia miałam mega stresa, że młoda się nie rusza, teraz nadrabia.
Co chwilę sikam, boli mnie krocze, jest mi niedobrze i próbuje znaleźć wygodną pozycję z wykorzystaniem 4 poduszek, a tym ciążowego węża.
W dodatku nie mogę urodzić do 25 września, bo nie ma mojej położnej.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Co pieniądze robią z ludźmi😅 ale dobra, mów jakie zamówiłaś??😜 Bo ta mięciusia do miziania jest super.
https://nested.com.pl/pl/p/Szczotka-dla-dzieci-ze-szczeciny-na-ciemieniuche/41
my tej używamy po kąpieli do czesania i nie mamy ciemieniuchy
ja mam jeszcze szczotkę do ciała: https://nested.com.pl/pl/p/Szczotka-do-ciala-z-tampico-krotka/38
nigdy nie użyłam więc zapraszam. Dostałam za free więc oddam którejś jeśli chcecie💙11.06.2019
💙 05.08.2021