Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapytal czy konsultowalam to z kims przed ciaza, powiedzialam, ze z Profesorem Dębskim na co odpowiedzial „to powinna Pani zostac pod opieka jego zony, oni wiedza co robia”. Yhy... tylko musialabym chyba napasc na bank, zeby urobic na wizyty u niej.
Meggs - niestety to podobno nie wchodzi w gre, bo on znajduje sie na zewnetrznej scianie macicy. Zeby go usunac musialabym miec rozciete sklepienie pochwy tak, jak radzil mi wtedy ten lekarz z Łodzi, a to juz oddzielna operacja i bede musiala sie na nia koedys zdecydowac, ale moze najpierw uda mi sie urodzic dwojke dzieci
Ciesze sie, ze wszystko dobrze z malym. Brzuch mnie nadal boli przeokrutnie, az mi pociekly lzy jak na niego nacisnela, ale najwazniejsze, ze to nie skurcz.talku, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, najważniejsze, że z dzieckiem wszystko dobrze.
A któryś z ginekologów mówił Ci jakie postępowanie z tym mięśniakiem?
Nona, dzięki za polecenie obu ginekologów. Niestety żaden nie przyjmuje z Medicover ale trudno ja mogę chodzić prywatnie byle był to lekarz z prawdziwego zdarzenia. I chciałabym mieć kogoś z Rygygiera żeby mieć pewność że jak przyjadę do porodu to mnie nigdzie nie odeślą z kwitkiem. Bardzo chciałabym urodzić naturalnie ale zobaczymy co będzie ☺️Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko - ja obstawiam jelita. Akurat od wczoraj od rana mialam problem z zaparciem i wzdeciem, wiec by sie zgadzalo. Mam wielka nadzieje, ze tak jest i marze, zeby jutro obudzic sie bez tego bolu. Masz absolutna racje, niech to bedzie cokolwiek, najwazniejsze, ze z malym wszystko dobrze.
Miesniaki rosna w ciazy, to bylo wlasciwie pewne, ze sie powiekszy, tylko u mnie dzieje sie to w dosc szybkim tempie. Lekarz na poczatku ciazy mowil mi, ze zazwyczaj najszybciej powiekszaja sie w pierwszym trymestrze, pozniej juz troche wolniej... Bardzo na to licze, bo nie wyobrazam sobie, ze mialby byc jeszcze wiekszy, jesli teraz jest wielkosci pomaranczy
Bol i napiecie podobno nie moze byc od niego, bo jest umiejscowiony na zewnatrz macicy, z tylu. Moze powodowac bol krzyza no i tej szyjki, ale jeszcze nie na tym etapie. -
Nikodemko dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze!
Ściskam mocno i mam nadzieję, że coś zaradzą, pomogą na te bóle. Z mięśniakiem mam nadzieję, że jest tak że wcale równo nie wzrasta w ciąży, może teraz teraz przyspieszył, ale do końca ciąży będzie już powolny. -
nick nieaktualny
-
Ja tu głupia popierdzielam cały dzień po lesie a tu takie rzeczy się dzieją - Nikodemko kochana, jedź następnym razem do innego szpitala. Wiem, że dalej ale może lepiej się Wami zajmą
Meggs, jak na niby 2 dpo dobrze, bo cycki mnie nie bolą 😱 za to boli mnie macica/szyjka ale nie wiążę tego z ciążą, nie w 2 dpoa jak u Was? Dawać mi tu aktualizację brzuszków
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko biedactwo 😞 U mnie pierwsza myśl to było, że może ten mięśniak boli, ale bałam się sugerować 😑 To jaki duży on może rosnąć kochana? Bardzo dużo urósł, jeżeli tylko to nie zagraża wam to dobrze. Czyli teraz, żeby się pozbyć bóli to musisz na zapas nie doprowadzać do zatwardzeń?❤💙❤💙
-
Mięśniak-wieśniak made my day 😂
blair., talku, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Aha, Nikodemko jeżeli chcesz to napisz na wrześniu 2019, może się odezwie dziewczyna, nie pamiętam nicku.
Napewno ktoś był, kto miał mieśniaki 2 i był już w drugiej ciąży, napewno też mówiła, że przez nie musi mieć cc i napewno też jej urosły w ciążach.
Część dziewczyn się na facebooka przeniosła, ale może akurat ta babka nie i by Ci powiedziała jakie miała zalecenia, kto jej prowadził ciąże itd.Nikodemka lubi tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Przedszkolanko jak tam ?
Nikodemko dobrze ze chociaż Cię zbadali! Musisz znaleźć jakiegoś ogarniętego gina który ogarnia mięśniaki, który będzie umiał Cię uspokoić i nastawić na różne sytuacje w ciazy. Bo nie możesz tak się cały czas stresować i męczyć ! -
Tęczova wlasnie sobie przypomniałam jak chodziłam na grzyby jeszcze przed testem z Mikołajem w ciazy , takie miałam nerwy i humorki w tym lesie, ze modliłam się żeby to była ciaza, bo inaczej by wyszło ze jestem wredna suka . Życzę Ci takiego Synka, grzeczny kiedyś był, spał , jadl, nie płakał.
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark - dzieki, zajrze tam. Chyba moze rosnac i rosnac
Teraz troche sie obawiam, ze z moczu nic nie wyjdzie, oni nie beda mnie dalej badac, a ten brzuch nie przestanie bolec. Ale dobra, nie mysle o tym... licze, ze obudze sie bez bolu. Jutro zjem wszystko, co pomaga w walce z zaparciami.
Mam nadzieje, ze dr W ogarnie temat miesniaka. -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:11
Nikodemka, Dośka, Beti82, Lami, Słoneczko123, Szczęściara, blair., Niezapominajka2, Biegającą-mama, Magda - mbc, tęczova, Pestkaa, madziorek86, Meggs, Wik89, talku, Kasztanek, alex0806 lubią tę wiadomość