Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko z dobrze że maluszek ma się dobrze. Wizyty u żony tego lekarza może warto rozważyć. Nie musisz prowadzić ciqzy do końca, ale moze dobrze dwa razy się pokazać i raz po porodzie.
Tęczova, Ty tam nie musisz cycków z niczym łączyć 2dpo. Wystarczy, że my potrafimy wszystko połączyć 😁 Teraz jesteś królowa, pamiętaj! Uśmiech, pozytywne nastawienie, rozpieszczaj się! (napisałabym, że np pizzą, ale to nie byłoby nic niezwykłego... Może tortilla, lody?) ✊✊✊
Nina o 12 zasnęła sama, bez rączek i stękania, chrumkania i wybudzania. Śpi jak w pierwszym dniu jej zycia, tylko co 3 h budzi się na jedzenie, później z 30 minut pouśmiecha się pomacha łapkami i spanko. A ja czuję się dzisiaj wypoczęta.blair., Nona, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Kijanka, Szczęściara, Dośka, Nikodemka, tęczova, przedszkolanka:), Pestkaa, madziorek86, Meggs, Wik89, alex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko - w tamtym roku bylo 400, teraz podobno juz 450. Eh
Teczova - zmieniasz ksywe z Pizzova na Grzybova?
Lami - pieknie to brzmi. Zrelaksowana Truskaweczka, wypoczeta mama, czego chciec wiecej.
tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Maly spadł z wagi tylko 50g. Super,bo mieści się w normie. Pokarm mam ,tylko że dzisiaj trochę pije i śpi i tak cały dzień. Mam nadzieję że w nocy też tak będzie. Jest kochany,kocham te jego oczyska już dzisiaj otwarte i wpatrzone
obsikal przy obchodzie cały sprzęt z okolica.
Teraz miał badanie słuchu, w prawym uszku nie udało się zbadać i jest do kontroli. Już mnie to załamało bo miałam nadzieję by jutro wyjść, gin.sie zgodzi a nie wiadomo co z małym.. czy ktoś w ogóle uraczy rano się wysilać i je zrobić przed ewentualnym wyjściem..ehh, zaczyna mnie to już odbijać,chce do domu..Wik89, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Haha jaka grzybiara ze mnie przekonamy / przekonacie się jutro. Jakbym się nie odzywała długo to znaczy, że TO NIE BYŁY KANIE 😂 i tym się właśnie Lami rozpieszczam. Mniam!
Biegająca, ja się tylko dziś obraziłam na las i pająki, mój młody "stary" mnie nie denerwował, a wręcz niesamowicie pociągał z tym koszykiem w ręku 😂 to chyba jeszcze echa owulacji, do echa ciąży jeszcze dłuuuuuuuugo.
Na Was nie można liczyć z nienakręcaniem sięNiezapominajko, doceniam starania! Ps. Będzie na pierogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 21:11
Nona, Meggs, Wik89, Biegającą-mama, alex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko, no to domagaj się jutro ponownego badania. Najwyżej poprosisz pediatrę o skierowanie, to na pewno nie jest powód, żeby zostawać w szpitalu. Jest masa dzieci, którym te badania nie wychodzą a żeby leżeć z tego powodu to gruba przesada.
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko dokładnie, domagaj się jutro drugiego badania.
Poza tym nam mówiła położna, że czasem to badanie nie wychodzi, bo w uchu jest maź i żeby się nie przejmować, bo robi się je jeszcze raz po miesiącu chyba (to do sprawdzenia kiedy, bo tego nie pamiętam). I wtedy zazwyczaj wychodzi już wszystko ok. -
Teczova ja też dziś ze starym na grzybach
dobrze, że zajmujesz sobie czas
Przedszkolanko brzmi jak fajny gość
Nikodemko spokojnej nocy i oby do jutra ból minął!
Kark a jak Ty się czujesz, nowy antybiotyk pomaga?
przedszkolanka:), tęczova, Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A kolorową czcionke jak sie robi ?😂
Pogrubioną juz ogarnełam hahah jest postęp
Sun Ty tak ładnie tez potrafisz -
nick nieaktualnyBeti tu masz rozne komendy ktore mozna wpisywac na forum w bbcode
https://forum.home.pl/help/bb-codes
np. [ color = blue ] albo [ color = i wpisujesz kod koloru np. stad http://www.kurshtml.edu.pl/html/wykaz_kolorow,kolory.html
na koniec [ /color ] -
Dziewczyny, to jest jakiś fatalny dzień dla naszych marcowych brzuchów.
Wróciłam z pracy od godziny mam bardzo silny ból brzucha, skurcze, brzuch cały napięty, czuje cały czas taki ucisk.
Leżę i wyję 😢😢😢
Wzięłam 20 minut temu tabletkę no spy.
Tak bardzo się boję że to coś poważnego a jeszcze bardziej się chyba boje jechać na IP w niedzielę w nocy.
Wiem, że nikt mi nie powie czy tak powinien boleć brzuch czy nie. Choć w życiu mnie tak bolał więc pewnie nie.
Ale pomyślcie ciepło o mnie i o moim małym Kropku bo ja chyba dzisiaj zejdę z nerwów 😢😢😢 -
Nikodemko cieszę sie, że z Małym wszystko w porządku
Życzę Ci żeby ból minął i żeby znaleźli przyczynę. I obyś za dlugo tam nie poleżała! 😘
Kark, jak się czujesz? Lepiej już?
Padłam po pracy. Niby nic za bardzo się nie działo, ludzi mało, a i tak zmęczona jestem.
U mnie chyba też jakieś zaparcia, bo coraz częściej mnie brzuch pobolewa. Od kilku dni mocniej z prawej strony pod żebrami. Ale jakoś wytrzymuję.
Mój M ma prababcię i ona jeszcze nie wie, że będzie u nas bejbik. Chciałabym jej to jakoś ladnie przekazać i nie mam pomysłu jak. Jest trochę przygłucha, więc rozmowa nie wchodzi w grę za bardzo. Macie może jakis pomysł? ☺ -
Talku - doskonale wiem co czujesz. Jesli bol nie ustapi i nadal bedzie tak mocno Cie niepokoil, to nie zastanawiaj sie i jedz. A ze skurczami to chyba powinnas jechac bez zastanowienia... Wiem co mowie, uspokoisz sie, a to o wiele lepsze dla Kropka niz ten okropny stres czy tak powinno byc.
-
Nikodemka wrote:Talku - doskonale wiem co czujesz. Jesli bol nie ustapi i nadal bedzie tak mocno Cie niepokoil, to nie zastanawiaj sie i jedz. A ze skurczami to chyba powinnas jechac bez zastanowienia... Wiem co mowie, uspokoisz sie, a to o wiele lepsze dla Kropka niz ten okropny stres czy tak powinno byc.
Tak mi sie wydaje że to skurcze. Nigdy ich w ciąży nie miałam. Cały brzuch się przy tym napina.
A tak się cieszyłam ustępującymi objawiami I trymestru. Chyba mnie pokarało ☹️
Ja zniosę wszytsko żeby tylko z dzieckiem było dobrze.
A ten ból i strach tak się mieszają że sobą że ciężko mi się uspokoić, łzy same płyną. Gdzie ja absolutnie nie jestem panikarą 😢
Kąpieli żadnej na rozluźnienie pewnie nie mogę wziąc? Tylko leżeć?
Ty tylko leżałaś?
Po jakim czasie można wziąć druga tabletkę no spy? -
Jedź na IP. Ja w zeszła niedzielę miałam to samo i okazało się że to skurcze przez które doszło do 0.5 cm rozwarcia.
Jedź i nad niczym się nie zastanawiaj. Dostaniesz kroplówkę i odpowiednie leki a jest napewno lekarz który ma dyżur.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 23:21
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Mnie trzymali 6 dni. Ale dzięki Bogu jest lepiej. Okazało się że mam bakterie w moczu i to one mogły wywołać skurcze a nie czułam się jakbym miała jakąś infekcję. Wszystko co cię niepokoi konsultuj z lekarzem który cię prowadź albo jedź na IP od tego są żeby pomóc. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
-
Nikodemko, przypadkiem tu wstąpiłam. Trzymam kciuki, żeby ból minął. I żebyś szczęśliwie wróciła do domu.
Nikodemka lubi tę wiadomość