Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malamia wrote:Ale ile trzeba mieć w sobie samozaparcia, żeby dopuścić do siebie to w taki sposób. Właśnie zgodzić się na to co się dzieje. Naprawdę podziwiam Cię. Ja sama bardzo boję się porodu. To moja pierwsza ciąża i czasem aż mi wstyd, że boję się rodzić. Czuję sie wtedy taka niedojrzała. Ale od tego co napisałaś bije taki spokój, że od samego czytania wewnętrznie się uspokoiłam za co ci dziękuję. Nie przestawiaj nas tym tutaj zarażać
Ja też się bałam rodzić. Nawet mówiłam to podczas porodu, że się boje przeć. Trochę mi było tego wstyd. Ale to właśnie o to chodzi. Żeby zaakceptować, że się boje i żeby zaakceptować, że się wstydzę. A nie żeby przestać się bać i wstydzić.Malamia lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Rzepakowe cudny opis porodu.
Kozgo u mnie jutro sie okaze co dalej ze mna..
Rzepakowe przez Twoj opis zrozumialam ze ja jestem slaba psychicznie, wyje po calych dniach i niestety ale jestem zablokowana..XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Sloneczko sliczny dzidzius!!!😍
Nikodemko nie martw sie, jeszcze sie nacieszysz ciaza, wiem ze teraz masz stresy:( ale mam nadzieje, ze wkrotce po wizycie u dr W bedziesz mogla w pelni cieszyc sie tym stanem😘Słoneczko123 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
rzepakowepole wrote:Mam od wtorku dużo pewności siebie, więc Ci powiem - jeśli jedynym argumentem jest to że było cc to nie ma to sensu. Chcesz rodzić sn?
Tak bym chciała naturalnie tym razem wtedy nie mogłam bo było ułożenie pośladkowe teraz jest pięknie główka w dół -
Dziewczyny czy ja moge sobie łykac magnez ? (asparaginian extra)
Czy musze skonsultowac z lekarzem? -
nick nieaktualny
-
Fiorelko, raz brzydki, raz ładny, raz daje radę cykl bezowulacyjny, a innym razem musi być owulka.
To zachodzenie w ciążę to jedna wielka zagadka.Malamia, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Fiorello - hej, glowa do gory! Nic nie brzmi lepiej niz to, ze pecherzyk jest piekny
Ciaze wychodza ze wszystkich. I z brzydkich i z ladnych.
Malamia, tęczova lubią tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:Wracam z wizyty. Jest ok, mam 17 mm pęcherzyk. Niestety tylko jeden i podobno piękny (a jak wiadomo tylko brzydkie dają radę). Jakoś mi smutno.
Wik89 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rzepakowe, cudowny opis porodu, bardzo wzruszający.
Jak to zrobić żeby tak urodzić? Żeby mieć taką świadomości swojego ciała i tego co się dzieje? Jak się przygotowywałas?
I też mi się pojawia pytanie o męża, które już padło, jak on do tego podchodził? -
Rzepakowe
Fiorelko jest pecherzyk,nie ma co smutać tylko działać!
U nas była o 19 (!) położna. Obudziła Olka,to jej pokazał że to pora snu i zrobił mega ogromną kupę hahaa dzisiaj mały śpi i je co 3h jak go obudzę i szybka kąpiel po 17. Ciekawe jaka będzie noc
dzieci uspałam w 20 min., brawo ja
pora na serial i do spania lepiej
a jutro ściągam szwy
alex0806, Lami, Niezapominajka2, madziorek86, Pestkaa, blair., miśka, talku, tęczova, Malamia lubią tę wiadomość
-
Ja zauważyłam że moja szybciej jak 20 nie zaśnie na noc. Punkt 20 mogłam ją odłożyć i zasnęła po 5 głaskach. A wczoraj Niemcy szybciej kąpana i 3 razy usypiałam bo co odłożyłam to się wybudzała odruchem moro...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵