Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, dziękuję za rady. Kupiłam ten delicol po konsultacji z polozną i będę stosować do kazdego karmienia. Dopajac się boje, ale spróbuję jutro z masażem i fotelikiem samochodowym. Dziś kupy nie było niestety...
Miałam też jedną z najgorszych chwil w życiu jak mi się dziś dziecko zakrztusiło mlekiem i się momentalnie zrobiła czerwona i nie mogła złapać oddechu. Mój mąż ją uratowal, działał bardzo szybko: na rękę, plecakami do góry i uderzał w te plecki. Załapała a my się poryczeliśmy z tych emocji. Od tego momentu Marianka się tylko tuli na rękach. -
Lami wrote:Hehe, Pestko, akurat już poszłaś na porodówkę nie nie byłaś on-line.
Jak Jureczek? Ślemy całuski 😘z oddychaniem ok, nawet jak jest na moich rączkach z dala od tlenu to ma dobre parametry, spadają tylko jak się rozplakuje. Resztę badań też ładnie, oprócz wysokiego crp i dostaje antybiotyk.
-
Hej
Monia kciuki za wizytę i szyjke
My dzisiaj na ściąganie szwów i rejestrować oficjalnie małego Aleksandra:)XxMoniaXx, Beti82, Pestkaa, Wik89, Kasztanek, Ani0nka, madziorek86, Niezapominajka2, alex0806, blair. lubią tę wiadomość
-
Pestko, kciuki z Jureczka ✊💕
Szybko go wyleczą tym antybiotykiem na pewno i wyjdziecie do domku 😀
Co brałyście na kaszel w ciąży?
Leczę się syropem z czosnku i syropem z cebuli. Pani w aptece mi nic nie chciała dać na kaszel bez konsultacji lekarza.
Dopiero byłam w szpitalu i przytargałam dziadostwo właśnie w postaci przeziębienia nie chce iść jeszcze dzisiaj do przychodni żeby sterczeć godziny w zasmarkanej poczekalniPestkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, witam się z Wami w skończonym 12 tygodniu 😊 Jejku, jak to zleciało 😱
Proszę o kciuki za moje dzisiejsze prenatalne. Zaczynam się powoli stresować..tęczova, madziorek86, Dośka, Beti82, talku, Magda - mbc, Szczęściara, Kasztanek, Pestkaa, Kijanka, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Meggs, alex0806, Nikodemka, fiorella82, blair. lubią tę wiadomość
-
Ja miałam okropny kaszel i tylko domowymi sposobami fakt męczyłam sue z dwa tyg i bałam się ze dziecko wykaszle ale ze to był wirus to antybiotyk odpadał wylezane, czosnek, mleko z miodem, inhalacje, płukanie nosa solą morska i syrop z cebuli.
Monia nie stresuj siębędzie dobrze jak to wczoraj rzepakowe mówiło prędzej czy później się urodzi a Ty jeszcze przed terminem
trzymam kciuki za dobre wiadomości
Mnie dziś od 5 rano okropnie mdlilo -
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, witam się z Wami w skończonym 12 tygodniu 😊 Jejku, jak to zleciało 😱
Proszę o kciuki za moje dzisiejsze prenatalne. Zaczynam się powoli stresować..
Ta Twoja robi ?
Odezwij sie pozniej do nas -
Rano bylam na kiblu z nerwow. I podcieram sie a na papierze sluz jak na samym poczatku okresu zabarwiony krwia i 2 malutkie skrzepy krwi. Maly sie rusza, nic nie boli ogolnie. Dzwonilam do gin , mam czekac na rozwoj jak bedzie wiecej krwi to ip a jak nie to czekac na wizyte na 11.15. Co to jest . ja zejde na zawal
-
Monia, a to nie czop? Ja doświadczenia nie mam ale już ileś razy czytałam że taki śluzowaty glut podbarwiony krwią to może być czop.
Słoneczko, wszytsko będzie dobrze! 😍 Trzymam kciuki żeby się nie stresowała choć pamiętam swój stres i ciśnienie jakie miałam przed badaniem.
Kozgo, a jakie inhalacje są dozwolone?
Przedszko, właśnie ja też się boję. Zwłaszcza że to 17 tydzień dopiero a nie 37Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Kozgo, Monia a może dzisiaj w duecie urodzicie? 😀
Ja lubię te emocje jak jest podwójny poród na wątku 😀
A w ogóle cały czas mnie zastanawia jak to zrobiłyście że tyle ma termin w tym samym czasie (wrzesień, październik) 😉przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Słoneczko na ktora masz?
Ta Twoja robi ?
Odezwij sie pozniej do nas
Beti, mam na 11. Ta moja nie robi, ale myślę, że idę do dobrego lekarza. Przyjeżdża z Łodzi.
Odezwę się, oczywiście ☺Beti82, Edyśkaa82 lubią tę wiadomość