Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z was spotkała się z bólem pachwiny promieniującym czasami do nogi lub brzucha? Od wczorajszego wieczora mam takie dolegliwości Boli bardziej kiedy położę się na prawej stronie (tej bolącej). Poza tym nie mam żadnych innych objawów. Wzięłam wczoraj no spe i po niej trochę minęło, ale dzisiaj jest dalej..😥
-
Niezapominajko czemu jesteś w szpitalu 😱 będą Ci wywoływać Małą? Czemu tak szybko? Przez to, że jest taka drobniutka?
-
Nona moja siostra przyrodnia powiedziała w przyszłym tygodniu idziemy wybierać pierścionek, poszli i wybrali, a przyjaciółka dała deadline ze szkoda jej czasu czeka do końca wakacji jak się nie zreflektuje to nara czasem na faceta działa mobilizująco a czasem jak płachta ba byka i się buntuje i nie oświadczy się bo nie lubi przymusu zależy od chłopa.
Talku ja byłam wczoraj na wizycie i wszystko zamknięte wiec nie spodziewam się dziś niczego ciekawego.Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Nona, nie lubię się tym chwalić, ale no ja wymusiłam oświadczyny
on ciagle mówił ze nie chce ślubu, bo co to zmieni (mieszkaliśmy już razem pierdylion lat). No i było kilka kłótni z płaczem, kilka wizji rozstań, w końcu dałam mu deadline i tak za nim łaziłam aż wyłazilam - zamówił pierścionek i oświadczył się pod paczkomatem. Historia słaba, ale no mam co chciałam
Nona, Beti82, fiorella82, tęczova, Wik89, Magda - mbc, madziorek86, Edyśkaa82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia stawiam na początki czopu,ale spokojnie-u mnie z Pola po odejściu poród był po 48h a teraz dopiero po oxy;)
Aaa to już blisko!!
Niezapominajko ja też się zdążyłam ogarnąć k zaraz urodziłam-to znak ;p
Nona ja nie znam przypadku podobnego,ale osobiście bym się nie zdecydowała.
-
nick nieaktualny
-
Nona, nie wiem czy pomogę, ale u mnie coś w stylu "chce ślubu" nie zdało egzaminu, chyba tylko sprawiło, że było gorzej. Chcieliśmy wspólnego życia i dzieci, więc zaczęliśmy tak żyć, ale raz na jakiś czas mówiłam, że w niektórych obszarach mi brak ślubu nie pasi. Jak dziecko pojawiło się w brzuchu powiedziałam, że będę nosić z dzieckiem jedno nazwisko. No i chyba dotarło, że ślub to nie tylko tak, szampan i obrączki.
Druga sprawa, że Twoi znajomi może mają swoją przeszłość, to potrafi wiele zablokować w głowie, nawet jak się nam wydaje inaczej.Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A próbowała już normalnie zapytać czy planuje to zrobić? Bo jak planuje to może lepiej poczekać - bo pewnie woli coś romantycznego niż żeby jej przy karpiu się oświadczył.
Mój to ciagle mówił, ze nie planuje i żebym spadała na drzewo, śluby są przereklamowane, ludzie są szczęśliwi bez ślubów, stoty-pierdoty. Wiec to inna bajka i musiałam trochę przycisnac. Wyjeżdżałam z tekstami typu optymalizacja podatkowa jako plusy - serio, to było mega słabe 😂Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko to dobrze, trzymam kciuki jeszcze do domu wrócicie i będziecie czekac do terminu albo nawet i po terminie będziecie 😁 😘