X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:16

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona u mnie było tak. Jeszcze wtedy chodziłam do szkoły. Mój przyszły mąż powiedział że jestem jego na to ja że nie bo nie mam sygnata 😂😂 za dwa miesiące były oświadczyny 😂😂

alex0806 lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    WLASNIE MYSLE ZE JEJ PORADZE DEADLINE DO ŚWIĄT NIECH SIE OSWIADCZY DO WIGILII A JAK NIE TO ONA KLĘKA I SIE OSWIADCZA.

Jak on się nie zdecyduje to niech ona szuka innego skoro nie może pójść na ugodę wiedząc jak dla niej to ważne.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj też długo męczyłam temat ślubu. Niby chciał, a jak szło do konkretów to w tył zwrot. I tak wciąż. Ile rozmów odbyliśmy to nie zliczę. W końcu powiedziałam, że ja tego potrzebuję, że krzywdzi mnie takim szczuciem itp. i się wyprowadziłam dając mu czas do przemyśleń. I w sumie to pomogło, dać mu odczuć, że mnie być nie musi. Koniec końców okazało się, że bał się nie małżeństwa, a ślubu. Za facetem nie trafisz 😋

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
    07.2025 💔 cb
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie odniosę się do wszystkich bo wczoraj nie miałam czasu a dzisiaj nie pamiętam 😂😂
    Pestko dzielna mamo gratuluję. Jerzyk śliczny. Zaraz wszystko wróci do normy i będziesz mogła się tulić do woli..
    Miśka moja reakcja na Twój brzusio taka sama jak reszta dziewczyn gdzie Ty chowasz tego maluszka🤔🤔
    Reszta brzuszków cudna.
    Słoneczko trzymam kciuki za wizytę.
    Monia za Ciebie też.. I za szyjke żeby jej było jak najmniej.
    Co do 'przeprowadzki' jestem za. Nie zapomnijcie o mnie 😂😂

Pestkaa lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest czysto prawie ze..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Lami Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie danie najpierw terminu, a jeśli non się nie ogarnie do tego czasu to samemu prosić o ślub to mega słabe i żałosne.

Albo ma jaja i jak minie termin to pakuję się/jego i cześć. Albo ślub tak ważny, że sama się oświadcza i liczy na to, że zrobi mu się łyso i za tydzień sam wyskoczy z pierścieniem mocy.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona dokładnie syngnatu💍 😂😂 z zareczynami szybko poszło ale ze ślubem długo 😂😂
    Na moje to Facet powinien się określić bo młodzi to oni nie są.. Jak nie to po co się męczyć..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 09:50

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:26

Szczęściara, miśka, alex0806, XxMoniaXx, Meggs, Lami, Kasztanek, Nikodemka, Słoneczko123, Dośka, Biegającą-mama, nick nieaktualny, Wik89, tęczova, blair., Magda - mbc, talku, przedszkolanka:), Malinowa91, madziorek86, Edyśkaa82, VianEthel2, Malamia lubią tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, ja to dobrze rozumiem. Dlatego sama tak nie zrobiłam, bo gdyby minął czas, to sama bym się zaczęła plaszczyć, czyli dokładnie Twoja rada. A wtedy mówiąc szczerze czułabym się upokorzona po jakimś czasie. Bo z jednej strony chciałam pokazać jaka to jestem super silna i stawiam sprawę jasno, a później klękam i sama się łasze.

Są dorośli, jak mówisz, szkoda stracić człowieka, którego się kocha i z którym chce się być. Więc może warto doradzić, żeby serio zabrali się za życie, dzieci, a ślub przyjdzie sam.

Jeśli już to niech się sama oświadczy, wtedy jak napisałam, na bank jej to wynagrodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 09:55

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko cudowne wieści. Niech malutka troszkę nadrobi i wtedy niech przyjdzie😙😙

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Teraz jest czysto prawie ze..
    Też tak miałam, przez kilka dni wyraźny śluz, ale sporadycznie w ciągu dnia :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to w ogóle nie było oświadczyn więc nie pomogę:) w lipcu 2016 stwierdziliśmy zgodnie ze bierzemy ślub i zarezerwowalismy wszystko na kwiecień 2017. I zaczęliśmy się w styczniu przed ślubem o dziecko starać;)
    Myślę że jak jej tak zależy to powinna mu faktycznie termin postawić do kiedy ma się oświadczyć;)
    Monia to może być czop. Chociaż nie wiem jak wygląda, mi nie odszedł. Miałam więcej śluzu od kilku dno przed, a na IP pojechałam z różowym plamieniem. Ale nic poza tym

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    WYCHODZĘ!!!! 😍😍😍😍😍
    Aaa super, na spokojnie sobie jeszcze posiedzisz w domu ;)

A to niedotlenienie to tak,taka akcja podczas porodu, ktg miałam cały czas wzorowe. W czasie parcia spadło tętno i okazało się, że mały się zaplątał :(

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly sie rusza wiec ok , mam nadzieje ze juz dzis mnie nie da do szpitala tylko jak juz to od pon jak sie nic nie dzieje a jak by cos bylo niepokokacego to zawsze moge jechac.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia chodźmy razem w poniedziałek :) trzymam kciuki za wizytę :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, cos sie dzieje, trzymam kciuki :*
    Sloneczko - prenatalne to stres, ale na pewno wszystko bedzie dobrze. Czekamy na fotke malucha :)
    Niezapominajko - no widzisz! Swietnie, ze wychodzisz. Niepotrzebnie henne w szpitalu trzaskalas :D
    Nona - moja znajoma dala deadline. Wlasnie do Bozego Narodzenia, tylko kilka lat temu. Byli ze soba chyba z 11 lat, on wiedzial, ze ona chce slubu, ale omijal temat. Dala mu czas do gwiazki, nie oswiadczyl sie, wiec spakowala sie i wyprowadzila. Po miesiacu stal pod jej drzwiami z kwiatami i pierscionkiem, a ona kopnela go w d***. Miesiac temu wziela slub z kims innym :d
    Edit: Blue - mam z bolem nogi dokladnie to samo. Jak sie zle uloze, to czuje takie promieniowanie nerwu. Mysle, ze to normalne i mam nadzieje, ze to nie rwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 10:25

nick nieaktualny, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 4 października 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:07

❤💙❤💙
‹‹ 1863 1864 1865 1866 1867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ