Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona u mnie było tak. Jeszcze wtedy chodziłam do szkoły. Mój przyszły mąż powiedział że jestem jego na to ja że nie bo nie mam sygnata 😂😂 za dwa miesiące były oświadczyny 😂😂
alex0806 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona wrote:WLASNIE MYSLE ZE JEJ PORADZE DEADLINE DO ŚWIĄT NIECH SIE OSWIADCZY DO WIGILII A JAK NIE TO ONA KLĘKA I SIE OSWIADCZA.
Jak on się nie zdecyduje to niech ona szuka innego skoro nie może pójść na ugodę wiedząc jak dla niej to ważne.Nona lubi tę wiadomość
-
Oj też długo męczyłam temat ślubu. Niby chciał, a jak szło do konkretów to w tył zwrot. I tak wciąż. Ile rozmów odbyliśmy to nie zliczę. W końcu powiedziałam, że ja tego potrzebuję, że krzywdzi mnie takim szczuciem itp. i się wyprowadziłam dając mu czas do przemyśleń. I w sumie to pomogło, dać mu odczuć, że mnie być nie musi. Koniec końców okazało się, że bał się nie małżeństwa, a ślubu. Za facetem nie trafisz 😋
Nona lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kochane nie odniosę się do wszystkich bo wczoraj nie miałam czasu a dzisiaj nie pamiętam 😂😂
Pestko dzielna mamo gratuluję. Jerzyk śliczny. Zaraz wszystko wróci do normy i będziesz mogła się tulić do woli..
Miśka moja reakcja na Twój brzusio taka sama jak reszta dziewczyn gdzie Ty chowasz tego maluszka🤔🤔
Reszta brzuszków cudna.
Słoneczko trzymam kciuki za wizytę.
Monia za Ciebie też.. I za szyjke żeby jej było jak najmniej.
Co do 'przeprowadzki' jestem za. Nie zapomnijcie o mnie 😂😂
Pestkaa lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie danie najpierw terminu, a jeśli non się nie ogarnie do tego czasu to samemu prosić o ślub to mega słabe i żałosne.
Albo ma jaja i jak minie termin to pakuję się/jego i cześć. Albo ślub tak ważny, że sama się oświadcza i liczy na to, że zrobi mu się łyso i za tydzień sam wyskoczy z pierścieniem mocy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Nona dokładnie syngnatu💍 😂😂 z zareczynami szybko poszło ale ze ślubem długo 😂😂
Na moje to Facet powinien się określić bo młodzi to oni nie są.. Jak nie to po co się męczyć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 09:50
Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:26
Szczęściara, miśka, alex0806, XxMoniaXx, Meggs, Lami, Kasztanek, Nikodemka, Słoneczko123, Dośka, Biegającą-mama, Nona, Wik89, tęczova, blair., Magda - mbc, talku, przedszkolanka:), Malinowa91, madziorek86, Edyśkaa82, VianEthel2, Malamia lubią tę wiadomość
-
No właśnie, ja to dobrze rozumiem. Dlatego sama tak nie zrobiłam, bo gdyby minął czas, to sama bym się zaczęła plaszczyć, czyli dokładnie Twoja rada. A wtedy mówiąc szczerze czułabym się upokorzona po jakimś czasie. Bo z jednej strony chciałam pokazać jaka to jestem super silna i stawiam sprawę jasno, a później klękam i sama się łasze.
Są dorośli, jak mówisz, szkoda stracić człowieka, którego się kocha i z którym chce się być. Więc może warto doradzić, żeby serio zabrali się za życie, dzieci, a ślub przyjdzie sam.
Jeśli już to niech się sama oświadczy, wtedy jak napisałam, na bank jej to wynagrodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 09:55
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
U nas to w ogóle nie było oświadczyn więc nie pomogę
w lipcu 2016 stwierdziliśmy zgodnie ze bierzemy ślub i zarezerwowalismy wszystko na kwiecień 2017. I zaczęliśmy się w styczniu przed ślubem o dziecko starać
Myślę że jak jej tak zależy to powinna mu faktycznie termin postawić do kiedy ma się oświadczyć
Monia to może być czop. Chociaż nie wiem jak wygląda, mi nie odszedł. Miałam więcej śluzu od kilku dno przed, a na IP pojechałam z różowym plamieniem. Ale nic poza tymLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajka2 wrote:WYCHODZĘ!!!! 😍😍😍😍😍
A to niedotlenienie to tak,taka akcja podczas porodu, ktg miałam cały czas wzorowe. W czasie parcia spadło tętno i okazało się, że mały się zaplątałNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Monia, cos sie dzieje, trzymam kciuki :*
Sloneczko - prenatalne to stres, ale na pewno wszystko bedzie dobrze. Czekamy na fotke malucha
Niezapominajko - no widzisz! Swietnie, ze wychodzisz. Niepotrzebnie henne w szpitalu trzaskalas
Nona - moja znajoma dala deadline. Wlasnie do Bozego Narodzenia, tylko kilka lat temu. Byli ze soba chyba z 11 lat, on wiedzial, ze ona chce slubu, ale omijal temat. Dala mu czas do gwiazki, nie oswiadczyl sie, wiec spakowala sie i wyprowadzila. Po miesiacu stal pod jej drzwiami z kwiatami i pierscionkiem, a ona kopnela go w d***. Miesiac temu wziela slub z kims innym :d
Edit: Blue - mam z bolem nogi dokladnie to samo. Jak sie zle uloze, to czuje takie promieniowanie nerwu. Mysle, ze to normalne i mam nadzieje, ze to nie rwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 10:25
Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość