Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 16:39
przedszkolanka:), tęczova, Słoneczko123, Biegającą-mama, Ani0nka, blair., Lami, Malinowa91, Edyśkaa82, madziorek86, Nikodemka, Meggs, Nona, Szczęściara, Pestkaa, Kijanka, alex0806, talku, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kozgo u nas też ta 16-17 to taki już jest do spania,nawet drzemie ale o 18 kąpiel i wtedy przy butli i odbijanie odpływa przed 19. A Wam ładnie ciągnie,u nas na cycka po 2-3 h wstaje.
Niezapominajko femaltiker pij,karmelowy na mleku -
Bilirubina od wczoraj nie urosła, wypisują nas do domu ❤️ Muszę tylko ją dopajać wodą
Biegającą-mama, blair., Słoneczko123, tęczova, przedszkolanka:), Foto_Anna, Beti82, Meggs, Malinowa91, Kijanka, Szczęściara, alex0806, talku, Arashe lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko a ty tą butelkę wieczorem to ze swoim mlekiem dajesz ? Ja 2 dni dawałam NaN i Się pojawiła taka kaszka na twarzy , ale w te dni jadłam tez mieszankę orzechów i owoc Kakix2 a to może do cytrusów można zaliczyć... i w sumie nie wiem czego to wina ale boje się teraz te Nan podać, z drugiej strony z soboty na niedziele po karmieniu cycem o 19 spała od 20 do 3.30 wiec chyba się najada ..a wczoraj był ryk do 22 i reszta nocy ze Man w łóżku na cycu. Ale tez jest problem z kupa bo raz na tydzień wali, a jak puści baka to taki smrodek, czuje się taka głupia hehe
-
Biegająca na noc mm,w nocy cycek . Po moim spał 1h A wcześniej z 2h A w dzień co 4h budziłam to w sumie też głupia jestem😂teraz zasnął na spacerze to zobaczymy ile pociągnie, max 15 to obudzę i już przeciagne do wieczora. Muszę go tak ustawić pod nas trochę bo nie ogarniemy. Wcześniej spał 9-10 to mu wystarczy.
Dośka super
Kark my też zaczynamy poszukiwania prezentów;)
Niezapominajko ale kruszynka😍😍 -
Niezapominajko spokojnie będzie poprostu cycolubna mój ssał non stop i wpadł w 2 dobie ponad 10% i potem rozkręcałam trochę laktację laktatorem no bo jednak mój ważył 4,5kg wiec potrzebował już więcej niż siara i teraz pokarmu mam w opór.
Przedszko no właśnie w nocy wstaje co godzinę a jak go odkładam to i co 15 min jak mi drzemie tak w okolicy 17-18 to potem jak go kapie to jest awantura i już zasnąć po kąpieli nie chce taki rozbudzony no napewno katar i to ze nie chce smoczka nie pomaga no nic musimy się siebie nauczyć nauczona po pierwszym dziecku wiem ze jedyne co pomaga to cierpliwość i czas hehe -
Ojjj a ja bym chciala posiedziec w domu, marzy mi sie to!!! Sloneczko, pomysl, ze to ostatnie chwile dla Ciebie, kiedy mozesz pobyc „sama ze soba” i sie porozpieszczac😘 i przygotowac na rewolucje w zyciu
Dziewczyny maz w koncu dostal termin operacji w drugim szpitalu...tez na styczenale szpital chyba fajniejszy, juz tak zostanie. Po operacji podobno trzeba odczekac 3 miesiace przed dalszymi krokami. Takze moja ciaza sie odwleka znowu
ale wyboru w zasadznie nie mamy.
Niezapominajko, slodka Zosia:) powodzenia z karmieniem i wszystkim!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko ♥️ Zosia taka oaza spokoju! Oczy takie duże 😍😍😍 Ślicznotka taka!!! Do wycałowania gdyby nie ta szyba na oddziale 😁
Dżoana Krupa, Twoja córa też śliczna, ale bez dwóch zdań nasze fioletowe dzieci są najładniejsze ♥️♥️♥️
Niezapominajko, jestem przekonana, że laktację wywalczysz! Skoro taki ma apetyt, to może już ma potrzebę nadrabiać wagę, której nie mogła w brzuszku z jakiś przyczyn osiągnąć.
Nina spadła w jeden dzień prawie 280, w drugi poleciało kolejne 40, gdyby nie mm pewnie siedziałybyśmy w szpitalu z tydzień, żeby waga przestała spadać, więc dobrze, że podajesz, ważne żeby zatrzymać spadek. Najlepiej będzie Wam w domu, bez tych gigantycznych łóżek. Ściskam mocno, jesteś bardzo dzielna! 🤗Beti82, madziorek86, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Sloneczko nie marudz 😜
Ja bym tam bardzo chciala siedziec w domu i nie chodzic do pracy.
Na spokojnie bym sobie remont rozplanowala.A tak dupa.Nie dosyc ,ze przytulanie muszli,zaparcia to jeszcze do pracy trzeba chodzic i udawać milego 🤨 -
U nas porazka. Karmimy sie cyc + mm. Wiecej jest cyca. Od 3 dni nie bylo kupy co byłoby normalne w miare ale on strasznie sie meczyl i prezyl i mial baki takie smierdzace i tyle ze ja przez cale zycie tyle nie mialam co on. Od dzus zmienilam mleko na bebilon comfort kolki i zaparcia. Bo u nas problemy brzuszkowe. Wit d z juvit zmienilam na vigantol. Wypil rano cyca i potem troche tego bebilonu i po godzinie byla mega kupa. Espuumisan nie dziala ani kolzym czyli wnioskuje ze problemy z laktoza to nie sa. Troche nie wiem czy jak on tak mega pierdzi to mam mu espumusan dawac czy juz nie ?
-
Wiem, że powinnam się cieszyć i korzystać z ostatnich "spokojnych" miesięcy, ale nie potrafię. Dopadły mnie jakieś mega wątpliwości i strach. I nie potrafię tego od siebie odgonić. W ostatnich dniach brakuje mi motywacji, by wstać z łóżka
Czuję się cholernie zdezorientowana. -
A u nas całkowity zwrot akcji w przeciągu tygodnia. Z nieśpiacej w dzień, śpiącej w nocy, ale z brzuchem dzieciny, zrobił się śpioszek na maksa. W dzień kilka drzemek, po godzince albo dłużej, w nocy bosko, butla pielucha i spanko. Dzisiaj obudziła się o 6, wzięliśmy ją do łóżka, niby śpi, ale stęka coś, ja jej smoka znowu wypluwa i stęka, już strach że brzuch, ale miękki, a moje dziecię pampers przez tatę luźno założony cały przesikało, cała mokra leży i nawet nie płacze tylko stęka 😁
Rodzice w nagrodę za wszystkie trudy minionych dwóch miesięcy zrobili sobie wczoraj takie BYŁO, jakiego już dawno nie było hihi 🎆🎆🎆 Wstrzeliliśmy się w 6cio godzinne okienko i cały wieczór nasz 😁Pestkaa, Biegającą-mama, Domi_tur, przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka, alex0806 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero