Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze Monia, u nas te bąki śmierdziele były takie, że serio okna trzeba było otwierać, moja mama za każdym razem mówiła, że to nienormalne, że tyle co dzieci małych widziała żadne tak nie zasmradzało atmosfery, czyli co w biednym brzuszku musi się dziać. Przeszło teraz na mleku bez laktozy. Bo na kolzymie były lepsze dni, a później się jakby uodparniała i bolące i śmierdzące bąki wracały. Jak comfort nie zda egzaminu to spróbuj bez laktozy mleko.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark, niespodzianka
Ciesz się, że tylko jeden. U mnie był po jednym na każdym jajniku
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Zosia, piekna Zosia ❤️
Wiki - moze nie poczekacie jak Przedszkolanka i sie uda?
Talku - o, czyli Ty tez masz wielki dzien w tym tygodniu. Musi byc dobrze u Nas obydwu.
Faktycznie chyba hormony nie pomagaja, bo ostatnio czuje sie troche jakbym miala pms. Dzis nie spalam przez pol nocy, lapal mnie jakis stres. Chce juz byc po jutrzejszych polowkowych i odetchnac.
Nie wiem czy to normalne, ze nadal chudne... Mam nadzieje, ze Kacpi jest duzy i odpowiednio tlusciutki.
-
U nas bączki total śmierdzioszki były raz z całą dobę, bardzo musiało być źle na brzuszku, bo cały czas szły jeden za drugim, płacz i dramaciki. Podaje Kolzym i Espumisan. Wymęczył się tak i poszła giga kupa. Od tamtej pory pierdki są ale póki co bez większych histerii.
Właśnie przyszła paczka z gemini, dorzuciła te rureczki windi w razie większych dramatów.
My 3 dobę tylko na cycku ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 13:11
przedszkolanka:), tere-fere, Biegającą-mama, Lami, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lami te comfort ma juz obniżony poziiom laktozy tez. Teraz tez jeczy i nie wie co chce. Puszcza baki ale dzis nie smierdza.
Ja nie pomoze to chyba zrobie dzien bez cycka , same mm zeby zobaczyc. Bo do tej pory byl i cyc i mmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 13:14
-
Lami, nie wiem, bo tylko mąż przez telefon relacjonował
dowiem sie wiecej wieczorem. Moze nie tyle, zeby wstrzymywać sie z naturalnymi staraniami, ile z in vitro lub inseminacja, bo dopiero po 3 miesiacsch moze byc poprawa w teorii (okres produkcji nasienia tyle mniej wiecej wynosi)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 zleci szybko, a potem będzie można działać
Mnie z jednej strony się dłuży a z drugiej to już prawie 5 miesięcy minęło. Byle do połowy dotrwać, a potem już z górki.Wik89 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Niezapominajko piękna Zosia 😍 a mleka zaraz zaczniesz produkować nieskończone ilości! Super ze dziewczyna Ci tak chętnie je! Ja zazdroszczę bo ja to muszę często karmić na siłe 🤦♀️
Dziewczyny co kp - jedna pierś miękka i wszystko spoko, a w drugiej porobiły mi się jakieś zgrubienia? Takie twardawe miejsca. Mleka odciągam nieco z niej mniej niż z tej drugiej. Macie jakiś pomysł co to i jak sobie z tym poradzić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny