Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro moim zdaniem totalnie nic
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
U nas dzis marudnie. Zaczynam nie odczuwac roznicy po zmianach mleka. 2 dni lepiej i jest to samo.
Dzis mmoj dal malemu krople na kolke tak niechcacy zle ze maly sie mega zachlysnal.. Trwalo to dlugoo malo nie zeszlam na zawal.
Dzis M zawiozl 2 probki moczu na posiew do prywatnego laboratorium. Prosze o kciuki bo jesli nic sie nie bedzie hodowac to jutro bedzie wynik a jesli bedzie to dopiero kolo wtorku.
W niedziele mamy chrzciny. Chcialabym byc jakos już po ..
Bardzo sie boje tych wyników moczu. We etorek msmy tez usg brzuszka ptywatne.
Do tego mala ma gile po pas i jest przeziębiona na maxa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 16:59
-
KTG poprawne, choć Skrzat znów miał focha. Ruszał się przed zapisem i po zapisie. W trakcie machnął ze 3 razy nogą i tyle.
Na badaniu lekarz stwierdził tylko tyle, że "na poród mu to na razie nie wygląda". No żesz k... tyle to i ja wiem i wcale nie musiałam kończyć do tego medycyny. Aż mi się odechciało z nim gadać i sobie poszłam.
W ogóle odkąd wyszłam z badania mam zły humor.
Aktualnie jestem na etapie wkurzania się na pytania: "czy to już?".
Miałam w piątek stawić się w szpitalu, ale jakoś mi ta perspektywa bardzo nie pasuje. Czuję, że mogę sobie jeszcze posiedzieć przez weekend w domu. Tylko chyba mąż mnie wyrzuci już do tego szpitala. Posiedziałabym sobie bez wyrzutów sumienia w domu, gdyby tylko ktoś mi w tym tygodniu zrobił USG tak jak to wynika ze standardów opieki okołoporodowej. Ewentualnie można na bezczela pójść na IP i jak KTG i USG wyjdą ok, to odmówić hospitalizacji i przyjść za dwa dni. Z tym że ostatnio kiepsko mi idzie z działaniem na bezczela. Co sądzicie?
-
Kijanko ja dzień przed porodem usłyszałam że na poród się nie zanosi
Tak ze głowa do góry, nogi szeroko i działacie;p nam raz wystarczył^^
Laura po powrocie do domu demon. Pewnie odreagowuje. Ale za to kilka razy zaśmiała się na głosjuż ją dzisiaj szybciej wykąpałam bo musiałam ją podomywać, wysmarować. 1 dzień nie była kąpana A wczoraj na szybko i skóra straszna ;/ cycuję właśnie i ciekawe czy zaśnie. Dzisiaj dzień pełen wrażeń, na dodatek rączki tak pokłute i spuchniętą jedną z wenflonu ma ;( może jutro się przestawić na tryb dom
Niezapominajka2, Kijanka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda - mbc wrote:Beti, jak sie masz?