Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Kark, to będzie zdrowy silny chłopak! Musisz go wspierać duchowo i wszystko się ułoży
Julia93, XxMoniaXx, Ani0nka, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Już nic nie wymyślam. Cieszę się, że moje okresy już tak nie bolą
Skoro nie ma ciąży i są kiepskie wyniki to robimy małe zmiany w domu. Kupiliśmy dzisiaj panele i w przyszłym tygodniu je założymy
I dużo kasy poszło na jedzenie.. ale zmiana diety to zmiana diety!Nona, przedszkolanka:), Beti82, XxMoniaXx, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Ja dostalam propozycje „nowej pracy” i oczywiscie skorzystalam. Wczoraj i dzis harowalam jak wół przez 11 godzin. Moj kregoslup za chwile wysiadzie calkowicie i w ogole sie nie podniose. Chcialabym w nowym cyklu troche odpuscic... Nie mierzyc temperatury, nie robic testow itd. Ale z drugiej strony nie bede wtedy wiedziala kiedy bede miala okres, a musze sie umowic na hsg... Eh
-
Kark jak się dziś czujesz? Mi na tym usg ten krwiak nie wyglada na taki duży, czytałam ze dziewczyny miały w 6 tyg krwiaki 7-8 cm i się dobrze kończyło tylko zazwyczaj 1-2 miesiące leżenia
Zobacz u mnie ostatnio w pon na wizycie miał już 1x0,8 cm a we wtorek tez z 3 podpaski całe zalane były
Bierzesz 3 x dziennie NoSpe? Ja jeszcze dokładam magnez. Nie leżę cały czas bo gotuje i lekko sprzątam ale raczej tryb leniwo kanapowy, jak synek w żłobku to nie wychodzę z łóżka. Trzymam kciuki !
-
A ja mam wizytę w środę ale w poradni, tylko wyniki odebrać, tam nie ma usg , wiec tak naprawdę kontrola dopiero 20.. mnie już nic nie mdli prawie, dziś specjalnie kawę zaparzyłam by powąchać hehe cycki wogole nie bolały nic nie urosły wiec całkowity "luzik" . No i w związku z trybem kanapowym, brakiem mdłości i pełna lodówka +1,5kg "super" a tu wszystkie się chwalą że chudną
-
nick nieaktualnyU mnie w zasadzie w piątek wieczorem poszło 6 podpasek i 2 podkłady na łóżko
Tu nawet nie chodzi o wielkość (chociaż dziecko ma 47mm, a krwiak na oko na długość ma 1.5 długości dziecka) tylko umiejscowienie. Znalazłam w necie fajny rysunek:
W poprzedniej ciąży miałam 2 krwiaczki, ale jak Anhydra przy dziecku i była kwestia, żeby nie urosło za dużo, że może dziecko oderwać czy jakoś tak.
Teraz jest kwestia, że on jest na kosmówce, w tym miejscu pogrubionym, gdzie ma się tworzyć łożysko i mam już ubytek w tym miejscu na kosmówce, tak mi ginka powiedziała na usg.
Dzisiaj narazie minimalnie krew i plamienia, cieszę się jak dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 07:52
-
Kark bardzo sie ciesze.Musi byc dobrze tyle ciotek trzyma kciuki
I dziekuje za wczorajsze wrozenie z wykresu.hah faktycznie dzisiaj wyznaczylo owu
Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
a ja niedawno wstałam, obstawiam ze cały pierwszy trymestrze katar będzie ze mną... ale jeszcze tydzień w pracy i długi odpoczynek